bizkit1 scrie:@lisa eu ti-am zis din 2 miscari o desfaci si oricum cand o sa vezi in ce hal arata prin interior, de la praf pana la noroi si mazga nu cred ca o sa te mai intereseze.
Scartait geamuri...
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
-
bizkit1
-
Cristi
-
bizkit1
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
Lisa
- Sharky Boy
mai conteaza sa zic faptul k pe cartea de identitate a masinii scrie : Tara de fabricatie " Franta, GUADALUPE"?????????bizkit1 scrie:Maine bag poze..si probabil ca o sa va convingeti cu ce mana de munca ieftina sunt facute.
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Dap, subscriu, si eu ma ocup de asa ceva... la mine, la bkdc si la cosminnuss am izolat cablurile alea cu PEE si banda izolanta...
Cu geamurile nu am avut inca probleme dar daca voi avea, tot eu le rezolv... Lisa, daca ai nevoie de o mana de ajutor...
Cu geamurile nu am avut inca probleme dar daca voi avea, tot eu le rezolv... Lisa, daca ai nevoie de o mana de ajutor...
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
Lisa, aaa? Bine Sammy !!SAMmy scrie:Dap, subscriu, si eu ma ocup de asa ceva... la mine, la bkdc si la cosminnuss am izolat cablurile alea cu PEE si banda izolanta...
Glumeam bineinteles
-
P S L
de ce nu ma mira ca nu e numai la mine problemutza asta??? la geamul soferului dupa ce il inchid pana se aseaza el bine troncane de parca ar avea joc in macar, e un sunet de frecare a gemului pe fier. si credeti-ma ca imi face pe creier la urecgea stanga. SAMmy, daca tot suntem vecini poate ne intalnim intr-o zi sa-mi arati/ explici ce ar fii de facut sa dispara. asta daca nu ma rezolva vineri cand am programare la service cu inca vreo 4-5 chestii minore. mai putin o problemutza la ambreiaj. :O o sa deschid topic nou cu ce am eu.
Dacia 1310, 2000, injectie 
C4 1.6 HDI coupe cu tot ce-i trebuie
:D:D
C4 1.6 HDI coupe cu tot ce-i trebuie
-
bizkit1
-
Lisa
- Sharky Boy
SAMmy scrie:Dap, subscriu, si eu ma ocup de asa ceva... la mine, la bkdc si la cosminnuss am izolat cablurile alea cu PEE si banda izolanta...
-
dimabogdan
Eu am cautat toate air-bag-urile, dupa cum stiti si cei de la service mi le-au aratat pe cele nesemnalizate -CORTINA( in sensul ca am vazut efectiv sacul de plastic)Le-am vzt si pe cele din scaune.Dar de air-bag in portiera nu stiu sa aiba, mai mult, cred ca nu stiu nici o masina cu air-bag in portiera!!!
Cat despre locul fabricatiei, cred ca treaba aia cu Guadelupe este doar o inginerie financiara, prin care sa mai scape de impozitele catre stat.
Pe site-ul PSA, pe care dupa pataniile mele il stiu ca pe apa, scrie clar ca :
http://www.psa-peugeot-citroen.com/fr/p ... tes_b4.php
Nici o vorba insa de vapoarele alea

Cat despre locul fabricatiei, cred ca treaba aia cu Guadelupe este doar o inginerie financiara, prin care sa mai scape de impozitele catre stat.
Sursa :le site de production de Mulhouse, dédié à la plate-forme 2 assure aujourd'hui la fabrication des Peugeot 206 et Citroën C4
Nici o vorba insa de vapoarele alea
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
-
Lisa
- Sharky Boy
Just joking...Guadalupe scrie pe cartea de identitate...si mi s-a parut f funny...oricum Guadalupe tine tot de Franta si mai mult k sigur nu fabrica c4 si peugeot-uri pe un vapor acostat in larg...dimabogdan scrie:Eu am cautat toate air-bag-urile, dupa cum stiti si cei de la service mi le-au aratat pe cele nesemnalizate -CORTINA( in sensul ca am vazut efectiv sacul de plastic)Le-am vzt si pe cele din scaune.Dar de air-bag in portiera nu stiu sa aiba, mai mult, cred ca nu stiu nici o masina cu air-bag in portiera!!!![]()
Sursa :le site de production de Mulhouse, dédié ŕ la plate-forme 2 assure aujourd'hui la fabrication des Peugeot 206 et Citroën C4
Nici o vorba insa de vapoarele alea![]()
Cat despre airbaguri...recunosc, am fost blonda
Exista insa mashini cu airbag-uri in portiera. Volvo par example...stiu pentru k am lucrat cu o agentie de publicitate si am facut un spot pt Ad'OR cu Volvo the safest car. Dak echiparea este disponibila si la noi insa, asta nu mai stiu...