Revizii C4: Costuri si ce se schimba.

Intervalul reviziilor, costurile aferente. Campaniile de rechemari
Scrie răspuns
BOOO
Numar Inmatriculare: SV-21-ART

Re: Revizii C4: Costuri si ce se schimba.

Mesaj de BOOO »

Tocmai ce am dat telefon la Fetcom Suceava (caci de acolo sunt eu si vreau sa profit de vizita acasa acu' de Paste) sa fac rezervare pentru revizia de 45.000. Pana aici bine !
Fiind la prima experienta de genul asta am pus mai multe intrebari (gen daca e ok sa vin cu ulei cumparat de mine, cam ce se face, etc ...).
Concluzia este ca, in ideea ca vin cu ulei luat de mine, filtrul Ken doar se curata deci nu trebuie schimbat, restul lucrarilor (schimb ulei+filtru polen+filtru motorina+inca ceva de nu-mi mai aduc aminte) + manopera .... 700 RON !!!
Mi se pare cam mult ....
De ce ?
C4 coupe 1,6 16V Hdi - Inferno Red
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Este foarte mult!! :shock:
Sau e o greseala, sau astea-s preturile pe acolo..da un telefon si pe la altii si vezi ce si cum ;)
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
BOOO

Mesaj de BOOO »

Tocmai ce am facut rezervare la District Serv(?) Brasov. Aceleasi cerinte plus ceva verificari pret estimat de tipul de acolo ....4mil.si... max. 500 Ron.
Se pare ca sunt de mult plecat din Suceava... probabil nu mai vorbesc aceeasi limba ! :lol:
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Mesaj de B25BUY »

Mai bine-ti faci operatiunile la niste gogi mai "de cartier" pe undeva...si nu la Citroen la service..cred ca iesi mai ieftin..
Cand aveam C3 schimbam uleiul la 10.000Km singur in fata blocului (evident ca nu TOTAL, ci un Castrol mai bun) si filtrele luate de pe la Al-Padrino, etc..
Si nu se prind aia de la Citroen cand mergeam o data pe an pt. revizia de pe carte...
Si am stat bine merci cu garantia (am facut si multiple reparatii pe garantie) in conditiile in care eu umblam la masinuta peste tot... deci, poti sa-i faci...si nici nu le mai dai asa multi bani. Sunt si hapsani; pentru un montaj de un amarat de cd-player imi amintesc cum am platit in dec 2005, 320 RON...ceea ce e mai mult decat enorm...si de-atunci m-am hotarat sa-i shuntez.
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Asta e mai aproape de adevar, considerand ca doar filtrul de motorina este ~2mil!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
BOOO

Mesaj de BOOO »

Merci pt. povet(z)e. :!:
O sa va tin la curent cum a decurs treaba in Brasov.
baty_san

Mesaj de baty_san »

B25BUY scrie:Mai bine-ti faci operatiunile la niste gogi mai "de cartier" pe undeva...si nu la Citroen la service..cred ca iesi mai ieftin..
Cand aveam C3 schimbam uleiul la 10.000Km singur in fata blocului (evident ca nu TOTAL, ci un Castrol mai bun) si filtrele luate de pe la Al-Padrino, etc..
Si nu se prind aia de la Citroen cand mergeam o data pe an pt. revizia de pe carte...
Si am stat bine merci cu garantia (am facut si multiple reparatii pe garantie) in conditiile in care eu umblam la masinuta peste tot... deci, poti sa-i faci...si nici nu le mai dai asa multi bani. Sunt si hapsani; pentru un montaj de un amarat de cd-player imi amintesc cum am platit in dec 2005, 320 RON...ceea ce e mai mult decat enorm...si de-atunci m-am hotarat sa-i shuntez.
pai daca te incadrai in nr de km, normal ca nu se prind... :) altfel nu vad cum iti faceai reparetiile pe garantie... si un amarat de cd player cat e acuma sa-l montezi? tot pe c3 fara precablare audio?
Don't steal...goverment hates competition!
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Mesaj de B25BUY »

nu stiu cat o mai fi acum...dar pentru 2005, era o suma considerabila 320 RON..ca sa bage 3 mufe una intr-alta si sa ia un plus si un minus.... si ma tromboneau ca altfel pierd garantia la partea electrica ...vrajeala...si ce daca nu mai am garantie ?? mare schema...
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
lordlaur
Numar Inmatriculare: B.38.LLL

Mesaj de lordlaur »

@BOOO nu stai prin zona sectia 7 -tei? te vad mereu parcat pe acolo......si ne-am si depasit mai asta toamna cand tu pe mine,cand eu pe tine pe cheia,aveai semne de incepator
C4 VTR+ 1.6i 16v Aden Red
The Force Be With You
lordlaur

Mesaj de lordlaur »

Apropo care stie aproximativ cat ma costa revizia de 20k, am 1.6i cu AC "canditor" (trebuie schimbat filtru neaparat)...am vreo 16k km acum
The Force Be With You
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

(sorry de off) si eu stiu masina lu BOOO, cand o vedeam eu era exact unde e pozata in avatar, adica in fata sectiei 7, teiu doamnei cu colentina, era lovita in fata si avea semne de incepator.

@lordlaur: o sa iei revizia "full" la care-ti schimba si filtru de polen ... si te va costa in jur de 600 ron ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Mesaj de wonka jr. »

700 lei ti se pare mult la revizia de 45.000 km la un hdi? si mie pt ce mi-a luat 350 euro la revizia de 45.000 (tip 60.000) ca si mie mi-a schimbat toate filtrele si filtrisoarele, fara placute de frana si cam atat. sa ma mai uit o data pe factura sa vad care e treba, dar din cate imi aduc aminte numai filtru de motorina a fost vreo 50 euro.
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
lordlaur

Mesaj de lordlaur »

@chainsaw: mersi pentru pretul aproximativ,nu de alta dar sa stiu si eu la ce sa ma astept :)

PS: Asta la ATS sau la alti dealeri?
The Force Be With You
wonka jr.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Mesaj de wonka jr. »

la un dealer citroen din belgia. nu stiu cum se face dar se pare ca nimerisem la cel mai scump. aveam nevoie de revizie destul de repede si la celelalte N serviceuri la care am fost ma programa cam in 2 saptamani ceea ce era enorm, depaseam cu bine pragul de 45.000. asa ca n-am avut de ales. au lucrat bine dar destul de jigodii. imi umplusem vasul de spalare parbriz de acasa ca sa nu ma taxeze. au inceput sa verifice daca functioneaza totul si mi-a completat la sfarsit 2 guri din ala (2 euro) :)) de acum se duce garantia, o sa fac doar schimbul de ulei la service, restul cred ca nu necesita sa ai cunostinte universitare de tehnica auto. ca toate se schimba pe acelasi principiu de la caruta incoace.
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

lordlaur scrie:@chainsaw: mersi pentru pretul aproximativ,nu de alta dar sa stiu si eu la ce sa ma astept :)

PS: Asta la ATS sau la alti dealeri?
ti-am zis gresit, imi pare rau ... eu am fost la ats, m-a costat 938 de ron o revizie completa (toate filtrele+antigel+ulei) si placute de frana fata (bagate pe gat!!!!!!!!!!!!!!!) ... stiu ca alea sunt vreo 200 si ceva de ron, deci asteapa-te ca revizia sa fie pe la 700 ron, nu 600 ... asta la ats. in bucuresti poti sa mai faci la prestige si champion parca (service-uri autorizate citroen)
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

Înapoi la “Reviziile & Campaniile de rechemari”