Scartait geamuri...
-
dimabogdan
Unde-s frate airbag-urile alea in portiere, ca eu nu le vaz nici pe site-ul lor, nici la NCAP Evaluation, la nici un model, nici chiar la cele de top S80 si XC90 in variantele full?
Nothing personal, dar la fel i-am batut la cap si pe cei de la Citro cand le-am cerut sa-mi arate cortina.So?...
Nothing personal, dar la fel i-am batut la cap si pe cei de la Citro cand le-am cerut sa-mi arate cortina.So?...
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
onacus
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
dimabogdan scrie:Unde-s frate airbag-urile alea in portiere, ca eu nu le vaz nici pe site-ul lor, nici la NCAP Evaluation, la nici un model, nici chiar la cele de top S80 si XC90 in variantele full?
4. am vorbit doar din cunostiintele mele mai mult sau mai putin limitate. Ma indoiesc sincer k nu exista mashina cu airbag in portiera si k nu s-a gandit nici un constructor sa aplice lucrul asta...so....
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Sunt sigur ca nu a vrut sa fie rautacios. Nu e cazul sa te simti ofensata 
Deci airbagurile la C4 sunt 6: cortina, laterale (din scaune) si cele frontale(sofer+pasager).
In portiere nu sunt. La fel de bine, nu vad de ce nu ar fi putut fi implementate si acolo. Asta este insa alta discutie
Deci airbagurile la C4 sunt 6: cortina, laterale (din scaune) si cele frontale(sofer+pasager).
In portiere nu sunt. La fel de bine, nu vad de ce nu ar fi putut fi implementate si acolo. Asta este insa alta discutie
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
-
bizkit1
Am desfacut azi usa din dreapta si surpriza cablul ala se mai tinea in 2 firisoare..era jumate ros..ce sa mai fac cu el?? Gata macaraua asta e busita rau. Am sunat la ats sa intreb cat costa o macara noua si e in jur de 143 lei si 50 lei montatul. Ziceti si voi e normal asa ceva?
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
-
onacus
-
shomoyoque
ultimul off:onacus scrie:Hai sa fim intelegatori cu cei mici si necunoscatori![]()
![]()
Nu stiu de mica, dar necunoascatoare sigur nu e... Pe mine m-a lamurit un pic acolo cu mersul subturat. Plus ca nici io n-am stiut ca am compartimentare in portbagaj pana nu m-a luat SAMmy de urechi si mi-a aratat...
p.s. - semnul ala cu airbag-ul sigur l-ai vazut pe scaun...
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
-
dimabogdan
Am spus frate, tocmai ca sa sugerez ( cum dealtfel am si scris) ca " NOTHING PERSONAL", dar cred in continuare ca atunci cand scriu ceva sa ma documentez, inainte de a scoate porumbelu'.Scuze daca te consideri ofensata, dar again it wasn't personal.
Textul de mai jos este de pe HowStuffWorks - the FUTURE of airbags.Mai zice acolo ca deocamdata doar BMW si Mercedes experimenteaza chestia asta.Un motiv este ca si au ditamai fata de usa, care le permite ca la montarea airbag-ului sa ocoleasca un panou de control, macaraua din interior etc.
La NCAP fac teste cu variantele full- cel putin in ce priveste siguranta.
Textul de mai jos este de pe HowStuffWorks - the FUTURE of airbags.Mai zice acolo ca deocamdata doar BMW si Mercedes experimenteaza chestia asta.Un motiv este ca si au ditamai fata de usa, care le permite ca la montarea airbag-ului sa ocoleasca un panou de control, macaraua din interior etc.
Era vorba despre variantele full DE PE SITE!Volvo engineers experimented with different ways of mounting side airbags and chose seat-back installation because that protects passengers of all sizes regardless of how the seat is positioned. This arrangement allows them to place a triggering mechanical sensor on the sides of the seat cushions under the driver and front passenger.
La NCAP fac teste cu variantele full- cel putin in ce priveste siguranta.
Ultima oară modificat Joi Mai 10, 2007 8:49 am de către dimabogdan, modificat 1 dată în total.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Nu neaparat.dimabogdan scrie:La NCAP fac teste cu variantele full- cel putin in ce priveste siguranta.
Testele pentru C4 au fost facute cu un SX (nu SX Pack). Si la fel si la altele, se fac teste cu cele medii ca dotari si fara nici un optional.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
dimabogdan
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Esti un domn ca intotdeaunashomoyoque scrie:ultimul off:onacus scrie:Hai sa fim intelegatori cu cei mici si necunoscatori![]()
![]()
Nu stiu de mica, dar necunoascatoare sigur nu e... Pe mine m-a lamurit un pic acolo cu mersul subturat. Plus ca nici io n-am stiut ca am compartimentare in portbagaj pana nu m-a luat SAMmy de urechi si mi-a aratat...Se intampla...
p.s. - semnul ala cu airbag-ul sigur l-ai vazut pe scaun...
Lasati airbagurile alea....ca aici e vorba de altele
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
dimabogdan
-
bizkit1
Un sfat....nici sa nu va treaca prin cap sa dati jos cablu ala de pe sina, ca pe urma deabia ca il mai puneti la loc. Am avut nevoie de inca 2 oameni si 6 maini putere sa il punem la loc. E ca dracu de tensionat si are niste carcuri mai tari ca aortizoarele. Se si mirau niste amici ca putine masini mai au si acum macara de geam pe sarma. Si scartaitul se mai aude si din cauza cablului ca e prea intins.
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel