Vladimir, mai am eu niste lichid de racire pentru C4 ramas din vremuri stravechi. Daca vrei sa completezi (si ar cam fi recomandabil) da-mi un mesaj privat sa-ti dau recipientul cu pricina. Nu vreau nimic pe el, imi ocupa loc prin casa. Oricum chiar si daca l-ai cumpara ar costa 2 lei si 50 de bani, dar macar nu mai mergi cu masina cu lichidul pe minim pina te programeaza la revizie. Completarea cu lichid de racire si chiar si cu ulei sint lucruri pe care le poti face si tu (atit in sensul ca "ai voie" cit si de "esti suficient de puternic incit sa nu-ti cada mina daca scoti capacele alea"). Doar sa nu pui ulei in recipientul cu lichid de racire si lichid de racire in loc de ulei (astea oricum se vad, nu poti fi invinuit oricum).
Relativ la service-ul din iasi, pentru o revizie ar trebui sa fie in regula. Servunion au facut peugeot in ultimii multi ani, au avut acelasi motor pe 307 si 206, nu au cum sa incurce ceva.
Mare atentie la revizii, la 1.6i se fac fie la un an fie la 20k km, care dintre ele se implineste prima. Ma rog, cum tu ai fost plecat din tara (nu-i asa?) si nici macar nu ai mers cu masina in ultimile 4-5 luni (nu-i asa?) nu ai avut cum sa mergi la revizie.
P.S.: mai am si cel putin un litru de total quartz, + niste ulei de cutie de viteze