Stie careva?
Cum se scot plasticele din jurul aeratoarelor laterale?
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Cum se scot plasticele din jurul aeratoarelor laterale?
Vreau sa scot platicele alea de plastic din jurul aeratoareleor, sa le vopsesc in gri metalizat, dar nu imi dau seama cum as putea sa le dau jos fara sa le rup..
Stie careva?
Stie careva?
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Buna intrebare!! Cum naiba se scot??? Si dupa ce se scot, nu stiti unde pot gasi unele din acelasi material ca si rama din jurul celor centrale (adik acel pseudo-carbon-fiber)???
Am vazut la cineva acelasi material la inelul din jurul schimbatorului si m-am gandit ca un kit complet care sa cuprinda si pe cele din jurul levierelor de deschidere a usilor ar fi un lifting super la nivelul interiorului....
Am vazut la cineva acelasi material la inelul din jurul schimbatorului si m-am gandit ca un kit complet care sa cuprinda si pe cele din jurul levierelor de deschidere a usilor ar fi un lifting super la nivelul interiorului....
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Tragi de ele banuiesc ...alea de la usa cel putin asa ies..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
Cristi
Chiar arata bine vopsite....depinde cu ce vopsea/nuanta...am vazut la un prieten pe o berlina....poate o sa-i fac cateva poze, oricum mai multe o sa va spun la sfarsitul saptamanii cand le voi vopsi si eu
ps:exista o mica problema la vopsit; partea de sus este fixa si este foarte greu de vopsit numai marginea...este extrem de migalos sa izolezi cat mai bine acea margine, cat despre vopsitul in intregime nici nu incape vorba, arata super naspa!
ps:exista o mica problema la vopsit; partea de sus este fixa si este foarte greu de vopsit numai marginea...este extrem de migalos sa izolezi cat mai bine acea margine, cat despre vopsitul in intregime nici nu incape vorba, arata super naspa!
C4 1.6 hdi vtr - De Vanzare !
Hyundai Santa Fe 2.2CRDI, Ford Mondeo 2.0TDci Ghia, C-Klasse 220 cdi - very soon!
Hyundai Santa Fe 2.2CRDI, Ford Mondeo 2.0TDci Ghia, C-Klasse 220 cdi - very soon!