Problema clasica: Casco vs Service

catalin raoul
Numar Inmatriculare: BR.03.MUB

Problema clasica: Casco vs Service

Mesaj de catalin raoul »

Vreau sa incep prin a va spune o scurta povestioara:Anul trecut am avut casco la Euroasig.Aproape cand sa imi expire polita,m-am gandit sa imi repar capota motor(aceasta prezentand o zgarietura adanca).Am vb cu un reprezentant al firmei de asig.care mi-a recomandat un service(o vopsitorie)cu care aveau ei decontare directa.Am mers la service,mi s-a vopsit capota si am plecat multumit acasa.
Tin sa mentionez ca toate acestea se intamplau in vara anului trecut.
Acu 3 zile primesc acasa o "depesa" de la service-ul respectiv care ma instiinta si ameninta in acelasi timp cu faptul ca in urma falimentului firmei de asigurari,acestia(service-ul)nu si-au recuperat inca banii de la ei si s-au gandit sa ii recupereze de la mine.Astfel,daca nu doresc un litigiu costisitor in instanta trebuie sa le platesc eu aceea factura!!M-au invitat la discutii si conciliere.
Intrebarea mea este:Pot face asa ceva?De ce trebuie sa le platesc eu, daca acestia aveau Decontare directa cu firma de asig.?
Catalin: C 4 Coupe 1,6 HDI 110cp 16v black beauty!!
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Re: Problema clasica: Casco vs Service

Mesaj de stevey »

Cred ca cel mai bine consulti un avocat...dar din ce zici tu e penibila faza, eu cred ca nici nu ii bagam in seama.In primul rand ce treaba mai are lucrarea de acum un an care s-a finalizat in conditii legale si in al doilea rand, nu ai incheiat cu ei nici un contract sau factura totul s-a facut prin firma de asigurari ei sunt cei care se ocupa.Daca a dat faliment sau nu le-a platit e treaba lor.Daca crezi ca ti-ar face probleme ar trebui sa ai la indemana niste dovezi precum polita de asigurare de atunci, contracte incheiate cu firma de asigurari sau chitante de la serviceul auto.Si deasemeni ar trebui sa ii dai tu in judecata pt. deranj inutil.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Ei factura catre cine au facut=o? Catre asigurator banuiesc nu :D? Eu zic sa le zici PA direct!
Nu e problema ta, ca asigurare nu a platit!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
catalin raoul
Numar Inmatriculare: BR.03.MUB

Mesaj de catalin raoul »

Eu sunt de parere ca,odata ce cele 2 soietati(cea de asigurare si service-ul)au o conventie si s-au inteles intre ele, e treaba lor sa se inteleaga si la bani.
Service-ul mi-a oferit si o varianta si anume dupa ce le voi achita eu factura, as putea face o cerere la Fondul de Garantie si sa incerc sa imi recuperez banii..
Insa eu nu vreau sa le dau nici un cent...este ca si cum am platit asig degeaba anul ala!!??
Catalin: C 4 Coupe 1,6 HDI 110cp 16v black beauty!!
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Zi-le sa iti sune avocatul data viitoare daca vor sa stea de vb cu tine!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

catalin raoul scrie:Eu sunt de parere ca,odata ce cele 2 soietati(cea de asigurare si service-ul)au o conventie si s-au inteles intre ele, e treaba lor sa se inteleaga si la bani.
Service-ul mi-a oferit si o varianta si anume dupa ce le voi achita eu factura, as putea face o cerere la Fondul de Garantie si sa incerc sa imi recuperez banii..
Insa eu nu vreau sa le dau nici un cent...este ca si cum am platit asig degeaba anul ala!!??
pai, chestia asta vor ei sa o ocoleasca, asa ca de ce sa se lege ei la cap si sa le vina banii la pastele cailor cand e mai simplu sa te sperie putin pe tine si daca pui botu.... s-au scos
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Cineva din service e tampit la cap sau inconstient. Depinde ce timp ai la dispozitie, eu i-as da in judecata in dimineata urmatoare, dar mi-ar fi greu pentru ca nu am cunostinte in domeniu, dar macar sa exersezi intr-un proces pe care nu vad cu nu l-ai gastiga din start.
C4 1.6i 16V Berlina
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

am vbt cu un avocat si cica nu au nici un drept sa iti faca asa ceva!
nu intru in detalii despre ce avocat este vb insa crede-ma ca poti sa ii acorzi toata increderea!
Serviceul trebuie sa rezolve in instanta cu asiguratorul, sa se puna frumusel la masa credala si daca mai apuca ceva...bine...daca nu.....sa recupereze din daunele facute pe naspa.....pana acum!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Ripperbgd
Numar Inmatriculare: B-75-XRS

Mesaj de Ripperbgd »

[-X
Ultima oară modificat Vin Mai 15, 2009 8:24 am de către Ripperbgd, modificat 1 dată în total.
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

:ok :ok :ok :ok :ok :ok :ok :ok :ok :ok :ok
tare asta, hai ca m-ai facut ziua
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Sa nu te duci la nici o discutie cu ei, pur si simplu ignora-i. Service-ul a avut un contract cu asiguratorul, si nu e problema ta daca acel contract nu a fost respectat.Sevice-ul care se considera pagubit, trebuie sa se inscrie la masa credala pentru recuperarea creantelor de la firma in faliment. Nu au ce pretentii sa aiba de la tine. Probabil incearca sa te sensibilizeze, pentru ca au informatii ca nu mai recupereaza nimic de la asigurator, nici pe cale juridica.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

ba pe cale juridica mai poate recupera ceva de la asigurator!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Daca tu nu stiai pe nimeni in acel service sa fie sanatosi . De ce zic asta pentru ca fiind cu decontare directa , ei nu-ti eliberau masina din service decat dupa ce obtineau UN ACCEPT DE PLATA de la Asigurator . Daca stiai pe cineva se mai practica si sa ti`o dea si pe urma sa vina acceptul..na prieteni. Zi-le sa te actioneze in judecata, ca numai pe cale judecatoreasca le vei plati factura, desi nu trebuie sa le dai nimic. Sa nu faci greseala sa le dai vreun ban. Deasemeni exista Biroul victimelor strazii sa se adreseze acolo :ok la modul cel mai serios exista
eduardo_didi
Edi Talent

Mesaj de eduardo_didi »

ce negociere ma nu le plati nimic
la fel au procedat cei de la Asirom cu un prieten cu dauna totala l-au invitat la negociere sa ii dea banii pe dauna si omu le-a zis simplu ce negociem ma imi dati banii care mi se cuvin in urma contractului Casco si gata ce sa negociem.
se practica la noi ei incearca tot felu de prostii d-astea daca gasesc prosti aia e.
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Exact asta fac, cauta prosti, ca poate-poate ...

Treaba asta nu se pedepseste cumva ? Abuz de incredere, determinare prin presiune ... nimic ? Marac la cersetorie sa-i bage si tot e ceva ...
C4 1.6i 16V Berlina
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”