Interesant de vizitat daca sunteti in zona! Acvariile cu corali de la iesire sunt excelente! Insa mai putine vorbe si mai multe poze...
Ultima oară modificat Mie Mai 20, 2009 6:25 pm de către Mihay, modificat 1 dată în total.
Motiv:ti`am micsorat eu pozele. data viitoare fi si tu mai atent putin dupa ce le postezi
_____________Citroën C4 berlina 1.6i 16V 110cp SX + MP3_____________ Your net worth to the world is usually determined by what remains after your bad habits are subtracted from your good ones. Benjamin Franklin
Am fost shi eu acum vreo luna la acvariu din tulcea.... care este superb! nu se compara sub nici o forma cu ala din cta, nici ca specii de peshti nici ca modul de prezentare ( acvariile alea prin care pur shi simplu treci, sa nu mai zic de ala de la intrare in care poti sa intrii pe sub chiar in mijlocul lui)
chiar merita vizitat .. 5 lei cu carnet de student, 15 lei bilet intreg
Coupe VTR 1.6i 16v, 110 cp, rosu lucifer, pavilion vitrat, jante ATP Inox 17'', cauciucuri Vredenstein Ultrac 215/45 R17 , distantiere 25mm, eleron VTS original, ornamente praguri, folii Llumar
Locul IICupa Clubc4 Etapa. Sambata de Sus 2008
Premiul Special AutoExpert: "Cel mai curat interior si cea mai lucioasa caroserie"
Adrian scrie:Cel mai tare pana la tulcea e drumul, care e BESTIAL! Am fost acolo acum 2 sapt
Adevar graiesti cu drumul ala, mai ales cand esti singur cuc pe sosea.
De vreo cateva saptamani imi tot propun sa ajung si eu la renumitul Centru Ecoturistic Tulcea.
Am auzit numai cuvinte de lauda despre el. Cine nu poate ajunge pana la Tulcea si este pasionat cat de cat de acvaristica, poate sa traga o vizita la baietii din Bucuresti, care au dat o mana de ajutor la cele din Tulcea.
Radu_CBU scrie:@Maverick pacat ca nu ai pozat ariciu ala de apa ala era cel mai caterinca ....
De asta vorbim?
_____________Citroën C4 berlina 1.6i 16V 110cp SX + MP3_____________ Your net worth to the world is usually determined by what remains after your bad habits are subtracted from your good ones. Benjamin Franklin