C4 O MASINA DE DOI LEI user de la alte branduri infiltrat

Închis
GRECU

C4 O MASINA DE DOI LEI user de la alte branduri infiltrat

Mesaj de GRECU »

NU AS FI CUMPARAT CITROEN NICIODATA DAR MA INEBUNIT FORMA SI AM VRUT MASINA NOUA.
AM AVUT 3 VW SECOND IN ULTIMII 6 ANI FARA NICI O PROBLEME SAU ORICUM MICILE PROBLEME CARE AU APARUT SAU REZOLVAT LA UN SERVICE DE CARTIER FARA PROBLEME
DAR SA REVIN C4 1.4 90 CP IEFTIN ADEVARAT DAR NUMAI PROBLEME
- AMORTIZOARELE SPATE FACEAU ZGOMOT SI LA REV. DE 15.000 LE-AM SPUS LA SERVICE ( DISTRICT BRASOV) AU SPUS DA ESTE O PROBLEMA VI LE SCHIMBAM VA SUNAM NOI, DUPA DOUA LUNI NU SUNA-SE NIMENI, M-AM PREZENTAT LA SERVICE M-AU SUNAT DUPA TREI ORE SI IMI SPUN CA AMORTOIZOARELE NU AU NIMIC, NOROC CA AM GASIT O HARTIUTA PE CARE EI AU SCRIS SI S-AU SEMNAT CA TREBE SA LE SCHIMB CAT MAI REPEDE POSIBIL SI LE-AU SCHIMBAT PANA LA URMA, MAI NOU MA DUC IN FIECARE SAPTAMANA PT CA MI SE APRINDE MARTORUL DE INJECTIE IL REPARA TINE 50KM SI MA DUC DIN NOU, SI MAI SUNT SI ALTE MICI INCONVENIENTE
murphy

Mesaj de murphy »

si din cauza asta consideri ca e "de doi lei"? comparatia cu vw second nu tine. eu am avut dacia 1310 si in 50k km n-am avut nici o problema. bujiile si placutele de frana le-am schimbat acasa in parcare iar aprinderea o reglam tot acolo dar asta nu inseamna ca o consider mai buna decat c4.
zambeste, maine va fi mai rau. :D
c4 1,6i rosu lucifer
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Amortizoarele fac la toate asa...martorul de injectie nu-s ce e cu el probabil provine de la vreun senzor defect dar care ar trebui inlocuit, cat despre vw de acu 6 ani nu se compara cu vw de acum...pe vremuri se faceau masini mai bune si cu cat avanseaza in timp cu atat se prostesc mai tare.Masina nu e de 2 lei, asta ne trimit noua in romania :rebuturi.Oricum serviceul ar trebui sa rezolve problemele nu sa faca figuri de astea.
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Si ce te plangi pe aici? Crezi ca noi nu stim de amortizoare? Crezi ca mie nu mi sa aprins de atatea ori martorul ala?

EXISTA SOLUTII:
1. Sa faca romanii drumuri, pentru ca atunci cand iei un viraj larg cu 140 km/h nu se planga nimeni ca masina sta super bine pe sosea...
2. Sa alimentezi cu benzina de afara, caci cea romaneasca e de cacat! Eu am ajuns cu masina in 3 pistoane din cauza lui PAtriciu si Petrom...

Ce vrei frate, e o tara de cacao, in care toti isi iau masini bune, si nimeni nu face drumuri! Se merge dupa sistemul: se strica, iau alta, ca e mai ieftin!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

pai da-o pe asta si ia inca 3 vw, dar:
1. scrie cu caractere normale si nu mai tipa la noi.
2. Adrian a raspuns deja la tot ce vroiam sa iti raspund
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

Stiti care e povestea cu Citroen-ul??? va zic eu...in primul rand daca nu era Peugeotul, Citroen dadea faliment. Asa ca din banii care le-au dat astia de la Peugeot au zis sa faca masini frumoase (ma refer la aspectul exterior), cum e C4 dar in rest cu mana ieftina de lucru si calitate mai proasta. Daia majoritatea s-au luat dupa aspect si ce sa zica omu ca daca arata bine si plus ca e si facuta la francezi ar trebui sa fie buna. Si din banii care i-au facut din C4, C3..etc au reusit sa ajunga sa faca C5,C6 si asta 4x4 aparut acum. Asta e regula, vrei sa ai un profit bun trebuie sa mai si fraieresti.
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

asa, fii frustrat si ia-ti vw din nou. problema e ca si alea fac la fel (nu troncane chiar asa pe drumuri distruse, ai dreptate, dar nici in viraje nu se tine de c4). da, mai sunt unii proprietari de golf care o tin pe a lor ca e mai bun respectivul (da, posibil cu pachetul sport, care te mai costa si ala ceva bani frumosi)
sonda lambda e de vina la martorul de pe bord si iti recomand benzina care in comert de vinde cu denumirea de 99 si 100 (nu conteaza brandu-ul) si in cel mai rau caz una pe care scrie 98 (asa poate vei avea noroc sa nu mai apara problema)
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
silvius

Mesaj de silvius »

este o vorba: daca 3 oameni iti spun ca esti beat te duci si te culci 8)
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

eh,nu se aplica tot timpul faza cu betia ;)...poate sunt aia beti :lol: :lol: :lol:
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
enacheedi
Numar Inmatriculare: B-16-KCA

Mesaj de enacheedi »

bizkit1 scrie:Stiti care e povestea cu Citroen-ul??? va zic eu...in primul rand daca nu era Peugeotul, Citroen dadea faliment. Asa ca din banii care le-au dat astia de la Peugeot au zis sa faca masini frumoase (ma refer la aspectul exterior), cum e C4 dar in rest cu mana ieftina de lucru si calitate mai proasta. Daia majoritatea s-au luat dupa aspect si ce sa zica omu ca daca arata bine si plus ca e si facuta la francezi ar trebui sa fie buna. Si din banii care i-au facut din C4, C3..etc au reusit sa ajunga sa faca C5,C6 si asta 4x4 aparut acum. Asta e regula, vrei sa ai un profit bun trebuie sa mai si fraieresti.
Eu nu impartasesc ideea potrivit careia falimentul sau dificultatile financiare sunt o nota ptr. proasta calitate a produsului ... Mai analizati piata (din orice domeniu) pentru a intelege sistemul de globalizare ... Iar ca exemplu ... gandeste-te la vanzarile Skoda ... Seat (grupul Wv) .. chiar grupul Renault ... care a preluat Nissan .. . Fiat cu AlfaR ...etc , de aceea Ford utilizeaza motoarele PSA - de proaste ce sunt !!!! Ceea ce pot confirma .. este ca .. citro C4 este masina din clasa celor ieftine ! Sigur ca si eu daca aveam disponibilitatile necesare imi cumparam NOUL C de la Mercedes ...
Covorase / Presulete - Toate dedicate
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

Parerea mea este ca suma de 17.000 de euro cat a costat masina nu este mica..si probabil ca pt banii astia ar trebui sa mearga totul ca uns. Zici tu ca dificultatile financiare nu sunt o nota proasta pt calitate...dar din moment ce nu ai fonduri suficiente...trebuie sa te gandesti ce poti face mult cu bani putini. Asta a fost si la citroen...s-au axat mult pe aspect si in rest a fost mana ieftina. Cand zici masina ieftina te referi la alea de 11-13 mii euro si la 13000 iti iei alta marca care nu este ea ca c4, frumoasa sau cu motor de 1.6 diesel, dar macar o simti intacta, nu ca iti trancane motorul, sau usile, sau amortizoarele pe spate. Crede-ma am mers cu o gramada de masini din clasele astea ieftine si iti dai imediat seama. C4 e genul de masina frumoasa dar proasta. Daca era o femeie proasta, da buna mai mergea de un test drive ;) (doar atat)
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
silvius

Mesaj de silvius »

ok, eu o am de un an juma, am mers si offroad cu ea, si pe drumuri bune, benzina numai buna (c100)
Daca imi troncane? NU Daca imi scartaie din toate incheieturile? NU
Acu daca iei gropile,liniile de tramvaie si alte de aste cu 60 la ora e treaba ta, insa nu te plange pe forum, daca ii pui benzina de 30 de mii, din nou o sa te rog frumos sa te abti de la fraze de genul c4 masina de 2 bani.
Cum ingrijesti un lucru asa il ai, poti sa iti iei si lamborghini si o sa ai aceleasi probleme, identice.
De ce ma rog ai schimbat 3 vw in 6 ani, adica in medie una la 2 ani? Daca erau asa de nemaintalnit de fiabile de ce ai tinut vw-ul ala 6 ani, ca doar ai spus ca e supercar :lol: :lol: :lol:
enacheedi
Numar Inmatriculare: B-16-KCA

Mesaj de enacheedi »

Nu vreau sa intru in polemica ... Dar ... la 11 - 12.000 EURO iti cumperi un Chevrolet probabil .... NU ? care se comporta cam asa :

http://www.youtube.com/watch?v=4PBQ9CRRswk

Cam asa arata o masina de 2 lei ... (dupa o astfel de patanie ... iti cam schimbi optiunea in ceea ce priveste alegerea unei masini ... iti doresti sa faci inca un drum la SERVICE ... in schimbul celui din spital, asta daca mai scapi ) in rest PEACE .... nici eu nu ma omor dupa ceea ce face un C4 - dar este mult mai sigur ... poate cea mai buna alegere la 15.000 EURO din acest punct de vedere !
Covorase / Presulete - Toate dedicate
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Inca de cand am luat eu masina, am zis ca pana in 15000EUR e cea mai buna alegere!! Asta daca nu cumva se prefera buburuzele!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Problemele tale sunt mai mult din cauza service-ului.
Necazurile apar la orice fier, fie el Mercedes sau C4.
Stiu, pentru ca in timpul orelor petrecute de mine pe la OPC, mi-au spus tipii de acolo, ca doar ce avusesera o constatare de la cineva care isi luase un Merc de la Bucuresti( ca a zis ca astia de la Cta il pacale) si i s-a oprit la Slobozia in drum si acolo a ramas.
VW nu mai e demult ce a fost, pentru ca se plang cate unii mama mama!( SOFTPEDIA)
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Închis

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”