Pneuri de vara - de care?
- kanyewest
- UFO!
- Numar Inmatriculare: PH 23 UFO
Re: Pneuri de vara - de care?
Da, intr'adevar am auzit ca sunt bune si Verdestein-urile astea doar ca sunt foarte zgomotoase. Eu am cerut parerea voastra deoarece am citit reviewuri pe siteul acela cum ca Michelin Energy Saver ar avea un grad mare de raspuns pe ploaie cat si pe dry. Eu pot sa garantez ca pe umezeala aluneca like _|_ !
Dupa cum si eu credeam si au mai spus si altii pe forum, Toyo Proxes T1R sunt niste gume bune pentru vara atat pe uscat cat si pe umed (sunt un pic scumpe ce'i drept sau poate asa mi se par mie dar cred ca se merita). Dupa ce termin cu bacul intentionez sa achizitionez niste jante pe 17" si deaceea vreau sa ma informez si despre gume pentru ca este foarte important. Merci!
Dupa cum si eu credeam si au mai spus si altii pe forum, Toyo Proxes T1R sunt niste gume bune pentru vara atat pe uscat cat si pe umed (sunt un pic scumpe ce'i drept sau poate asa mi se par mie dar cred ca se merita). Dupa ce termin cu bacul intentionez sa achizitionez niste jante pe 17" si deaceea vreau sa ma informez si despre gume pentru ca este foarte important. Merci!
Citroen C4 Coupe VTR Pack 1.6i 16v 110cp - white
- Mihay
- Supermoderator
ma faci sa rad...mie nu mi se par deloc zgomotoase Sportrac 3 , crede`ma ca nu ma mai oboseam sa le laud ca n`am actiuni la fabrica . Dar din auzite..sunt satul
-
flcaza
- Numar Inmatriculare: B-97-AFC
VREDESTEIN 205/55R16 91V SPORTRAC 3 asta am si sunt super ok.
p.s.
deoarece sunt un lenes nu le-am schimbat asta iarna (am si fost plecat mult timp si nu se renta) dar nu a mavut nici o problema chiar si la - destule grade.
p.s.
deoarece sunt un lenes nu le-am schimbat asta iarna (am si fost plecat mult timp si nu se renta) dar nu a mavut nici o problema chiar si la - destule grade.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Kanyewest, nu confunda Energy saver E3A ce ai tu pe masina care defapt nici nu stiu daca chiar sint energy saver sau doar energy E3A cu Energy Saver. Pun poze sa vezi diferentele de profil.

Pimul pneu e Energy E3A si celalalt e Energy Saver. Deja vezi ca i-a adus o imbunatatire considerabila adaugind un al 3-lea sant de dimensiuni generoase, deci nu v-a mai acvaplana asa usor.

Pimul pneu e Energy E3A si celalalt e Energy Saver. Deja vezi ca i-a adus o imbunatatire considerabila adaugind un al 3-lea sant de dimensiuni generoase, deci nu v-a mai acvaplana asa usor.
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Michelin Energy sunt niste petarde, entry level.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- kanyewest
- UFO!
Mihay, ai tot dreptul sa razi dar atat timp cat nu stiu,nefolosind, nu am de ce sa nu cred ce mi se spune sau ce citesc. Motivul pentru care sunt facute reviewurile alea speram sa nu fie doar pentru ca sa te induca in eroare. Alte anvelope demne de top in lista ar fi acestea.
Merci vlad ca m'ai lamurit. Muream prost
Acum am citit despre Energy E3A si totusi mi se par niste note destul de mari pentru ce pot!
Deci raman:
-Verdestein Sportrac 3
-Toyo Proxes T1R
Alte pareri?
Merci vlad ca m'ai lamurit. Muream prost
Deci raman:
-Verdestein Sportrac 3
-Toyo Proxes T1R
Alte pareri?
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Eu am si cauciucurile stock ale masinii, care va trebui sa le schimb iarna asta, si Eagle F1!
Cu toate neajunsurile lor, nu am simtit niciodata nevoia sa le schimb cu ceva foarte performant, pentru ca masina poate cat poate!
Eagle F1 intr-adevar pe ud sunt mai pretentioase, iar iarna devii sinucigas cu ele.
Cele stock au la activ 4 ierni, si n-am simtit nevoia de mai mult, bine daca as sta intr-o zona unde e zapada destul de mult timp atunci cu siguranta as avea nevoie de altceva!
Totul tine de nevoile tale si nu neaparat de nspe mii de reviewuri, ce sa faci tu cu Toyo Proxes daca esti genul de om care merge linistit cu masina si cand te dai la ea nu poate prea mult??
Cu toate neajunsurile lor, nu am simtit niciodata nevoia sa le schimb cu ceva foarte performant, pentru ca masina poate cat poate!
Eagle F1 intr-adevar pe ud sunt mai pretentioase, iar iarna devii sinucigas cu ele.
Cele stock au la activ 4 ierni, si n-am simtit nevoia de mai mult, bine daca as sta intr-o zona unde e zapada destul de mult timp atunci cu siguranta as avea nevoie de altceva!
Totul tine de nevoile tale si nu neaparat de nspe mii de reviewuri, ce sa faci tu cu Toyo Proxes daca esti genul de om care merge linistit cu masina si cand te dai la ea nu poate prea mult??
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- kanyewest
- UFO!
Eu sunt de acord cu tine Bogdane dar ce te faci daca e ploaie, pui frana ... si esti bob?
Oricum nu ma grabesc sa imi cumpar, pentru ca nici nu am banii necesari acum pt achizitionarea jantelor si anvlopelor dar nici timpul necesar sa ma rog de mamasa imi aloce bugetul. VINE BACU!
Dupa ce termin cu bacul si admiterea o sa ma ocup destul de serios de masina!
Am vazut chiar si niste gume de care nu mai auzisem Nankang si erau oamenii foarte multumiti de ele mai ales ca erau destul de ieftine!
Model: Nankang NS2
http://www.tyretest.com/pkw_sommerreife ... index.html
Problema ar fi si de ordin sonor: eu vreau niste OZuri
OZ-Nankang suna ciudat. Poate sunt eu tampit, ce sa zic...
Oricum nu ma grabesc sa imi cumpar, pentru ca nici nu am banii necesari acum pt achizitionarea jantelor si anvlopelor dar nici timpul necesar sa ma rog de mamasa imi aloce bugetul. VINE BACU!
Dupa ce termin cu bacul si admiterea o sa ma ocup destul de serios de masina!
Am vazut chiar si niste gume de care nu mai auzisem Nankang si erau oamenii foarte multumiti de ele mai ales ca erau destul de ieftine!
Model: Nankang NS2
http://www.tyretest.com/pkw_sommerreife ... index.html
Problema ar fi si de ordin sonor: eu vreau niste OZuri
OZ-Nankang suna ciudat. Poate sunt eu tampit, ce sa zic...
Ultima oară modificat Mar Iun 02, 2009 4:35 pm de către kanyewest, modificat de 2 ori în total.
- Bogdan
- Fondator
Aici deja exagerezi..nici cu eagle F1 nu patesti asa ceva pe ploaie! Nu mai crede prea mult in povesti ...
Nu esti pe zapada, esti pe ploaie... Daca e sa o patesti o patesti cu orice cauciuc posibil..
Nu esti pe zapada, esti pe ploaie... Daca e sa o patesti o patesti cu orice cauciuc posibil..

- kanyewest
- UFO!
Nu cred in nici o poveste. Eu am pus frana pe ploaie si m'am dus frumos!
*ZDRAG*
- Bogdan
- Fondator
Legile fizicii nu le poti invinge niciodata...

- kanyewest
- UFO!
Corect. Dar poti sa incerci. Parerea mea este ca o guma de calitate este necesara, uneori te scoate din belele!
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Mai conteaza si cum conduci...poti sa ai si mama cauciucurilor, daca te bagi aiurea intr-o curba...nimic nu te mai scoate.
Si asa cum a zis si Bogdan, daca nu ai un stil de condus sportiv pronuntat chiar nu ai nevoie de cauciucuri f performante pe care o sa dai si o caruta de bani.
Gandestete pt ce le iei!!!
Si asa cum a zis si Bogdan, daca nu ai un stil de condus sportiv pronuntat chiar nu ai nevoie de cauciucuri f performante pe care o sa dai si o caruta de bani.
Gandestete pt ce le iei!!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
- OMEN
- Numar Inmatriculare: CJ 11 JIL
@Bogdane zi si mie cum se comporta F1 ca tare-mi place profilu ala si am gasit 225/50/16 la un pret destul de bun.Avand in vedere ca C 4+1 are 1486 de kile+ "moi" si am un stil mai repezit de a conduce cel putin in afara orasului crezi ca ma vor tine pe asfalt destul sa nu vad shantzu'?
AUD UMBRE MENTOLATE
- kanyewest
- UFO!
nu sunt prea cuminte la volan ce sa zic... dar nici dobitoc!
am inteles ce vreti sa spuneti si am sa tin cont!
le iau pentru ca sa stea masina pe sosea cat mai bine
la un scor cat mai bun!
aderenta atat pe umed cat si pe uscat!
am inteles ce vreti sa spuneti si am sa tin cont!
le iau pentru ca sa stea masina pe sosea cat mai bine
aderenta atat pe umed cat si pe uscat!