O singura cheie la masina
-
albatrosul27
- Numar Inmatriculare: B-91-XZY
O singura cheie la masina
Salut!! am o singura cheie la masina, cea de rezerva. Unde pot face una cu inchiderea centralizata pe ea ?? Va rog ajutati-ma
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Re: O singura cheie la masina
Salut, cel mai rapid ar fi sa o comanzi la un dealer Citroen. Cu seria de sasiu. O cheie cu telecomanda e destul de scumpa ... nu stiu exact cat, dar 3-500 ron, cam pe aici pe undeva.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
am sunat eu azi...499 ron , vine undeva in 2 saptamani si 80% avans...asta la ATS
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Eu as recomanda sa ia legatura cu baty_san, poate i-o aduce mai "jos"... Caci stim bine ca ATS are adaosuri "de porc".
In alta ordine de idei, cheia cu telecomanda nu poti s-o faci, trebuie neaparat comandata la Citroen in Franta. Daca aveai cheia veche cu telecomanda, atunci se mai putea face ceva (se comanda pe e-Bay de ex) si se inlocuieste nu stiu ce cip din cea veche in cea noua (stiu baietii pe aici, vezi Mihay). Dar neavand decat cheia simpla, cea de rezerva, asta este singura solutie - comanda la dealer.
In alta ordine de idei, cheia cu telecomanda nu poti s-o faci, trebuie neaparat comandata la Citroen in Franta. Daca aveai cheia veche cu telecomanda, atunci se mai putea face ceva (se comanda pe e-Bay de ex) si se inlocuieste nu stiu ce cip din cea veche in cea noua (stiu baietii pe aici, vezi Mihay). Dar neavand decat cheia simpla, cea de rezerva, asta este singura solutie - comanda la dealer.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- alexchivu
sau iti pui alarma si ai rezolvat problema cu inchiderea centralizata... 
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
- Mihay
- Supermoderator
sau iti comanzi cheie "simpla" ne-pliabila cum o ai pe asta la 80-90 Ron pe seria de sasiu si pe urma cauti pe ebay chei ce pot "fi invatate" si doar iti muti lamela. O cheie pliabila pe ebay se invarte la 4-50 euro
-
joeadrianblack
cauta pe Okazii.ro dupa "chei briceag", am gasit eu la 90 de lei... (de toate formele si culorile)...
- Mihay
- Supermoderator
nu merge alt tip decat cel de la citroen. genul "universale" eu stiu ca nu se pot adapta. asezarea cheii pliate este pe "lung" si nu pe lat daca ma intelegi
-
aleksej
- Numar Inmatriculare: CJ-99-AVR
Si la Cluj o cheie cu telecomanda costa undeva la 453ron poate fi disponibila in aprox. 2 saptamani.
De emotie, (mi s-au nascut gemenii) am "strans" putin cheia cu usa de la portbagaj si am cam dezbinat carcasa. Sta fixata dar trebuie avuta mare grija cu ea.
Incerc acuma sa caut o carcasa. Daca nu gasesc, cel mai probabil o sa imi comand si eu o cheie....
Ata ete...
De emotie, (mi s-au nascut gemenii) am "strans" putin cheia cu usa de la portbagaj si am cam dezbinat carcasa. Sta fixata dar trebuie avuta mare grija cu ea.
Incerc acuma sa caut o carcasa. Daca nu gasesc, cel mai probabil o sa imi comand si eu o cheie....
Ata ete...
- Mihay
- Supermoderator
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
sa-ti traiasca ... si da-o-ncolo de cheie..
fericitule
fericitule
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)