Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
bytzak
KamiKaze
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
Numar Inmatriculare: B-101-DXE

Re: Offtopic Room !

Mesaj de bytzak »

1. Mai am de dat 4 restante si daca scap de ele licenta ramane o formalitate.:hi
2. Imediat cum scap de cele de mai sus va fac cinste :ya
(Asa ca rugati-va sa scap in vara asta ca nu ne mai trezim din betzie :cheers )
3. Porche panarama e chiar panarama. E oribila. Cand te gandesti la porsche, inseamna o mashina cu 2 locuri, sport, menita sa simti adrenalina, nu sa fie un cazan alungit. ::P
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

bytzak scrie: Cand te gandesti la porsche, inseamna o mashina cu 2 locuri, sport, menita sa simti adrenalina, nu sa fie un cazan alungit. ::P
pana la porsche cayenne erau numai in 2 locuri si sport...si au ajuns la faliment :!: iar cu porsche cayenne au avut cele mai mari vanzari "ever" :wink: :wink: :wink:
pana la urma panarama , nepamarama , mie imi place si cred ca se va vinde bine...daca nu chiar f bine :hi
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

hai ca-i tare asta cu falimentul ... n-a fost niciodata porsche aproape de asa ceva. doar ca s-au lacomit. si porsche cayenne e volkwagen touareg 99 la suta.
bytzak scrie:Cand te gandesti la porsche, inseamna o mashina cu 2 locuri, sport, menita sa simti adrenalina, nu sa fie un cazan alungit. ::P
si cu motor in spate :!:
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Edi Talent

Mesaj de eduardo_didi »

saracu Ferdinand Porsche daca stia ca astia o sa construiasca suv-uri si berline cred ca o lua razna, dar asta e economia de piata acum n-ai ce face daca e cerinta, ganditi-va cat a rezistat firma Porsche numai cu modele sport cam de prin 56 pana la Cayenn :hi
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

plus ca nu s-au cacat dupa aia pe ei, si-au scos in continuare masini gen 911 gt3 rs care n-au aer conditionat si pe care nu le cumpara aproape nimeni, dar care i-a costat o gramada sa le faca :D

Mesaj de joeadrianblack »

chainsaw scrie:hai ca-i tare asta cu falimentul ... n-a fost niciodata porsche aproape de asa ceva. doar ca s-au lacomit. si porsche cayenne e volkwagen touareg 99 la suta.
bytzak scrie:Cand te gandesti la porsche, inseamna o mashina cu 2 locuri, sport, menita sa simti adrenalina, nu sa fie un cazan alungit. ::P
si cu motor in spate :!:
si cu motor BOXER
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

Eu am sters postul lui chainsaw, pentru ca nu tolerez astfel de limbaj indiferent la adresa cui este!!
@Chainsaw, nu iti inteleg inversunarea, atat timp cat tu personal nu ai nicio problema cu serviceurile sau Citroen Romania!!
Te rog pe viitor sa te controlezi ca nu este mahala aici, indiferent ca injuri Citroen Romania, sau un cocalar pe strada!
postul ii era adresat lui baty_san, care nu vede nici o problema in exprimarea celor de la citroen romania, in raspunsul lor, si care este cam lipsit de obiectivitate.

imi pare rau, asa vorbesc eu in general, mai direct, mai ales cand ma deranjeaza ceva. voi reformula astfel incat sa nu incalc nimic din regulament:

sa-i dai dreptate clientului folosind o exprimare din care rezulta ca acesta de fapt se insala si ca tu-i faci un favor rezolvandu-i problema semnalata = "bullshit"

eu am fost primul care a zis ca chiar e irelevanta exprimarea, atata timp cat mihay a obtiunut ce a vrut. dar Baty a sarit cand am zis ca termenul de "gest comercial', in ACEASTA SITUATIE, e folosit ca o scuza.
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

da foloseste orice adresare directa dar te rog nu-mi scrie in 3 fraze de 5 ori cuvantul "cacat" chiar mie personal nu-mi face placere sa citesc de atatea ori cuvinte de genu asta. si eu injur in viata de zi cu zi , imi bag si in scot, poate mai mult decat tine dar ...vorba zboara ce e scris ramane .

eu de exemplu care eram cel mai indreptatit sa zicem , puteam sa-i fac pe aia cu ou si otet si in toate felurile! crezi ca rezolvam mai mult de atat? sau ce puteam sa -mi doresc mai mult decat sa-mi rezolv problema?

in fine, incearca pe viitor sa eviti astfel de texte de genul postului sters.
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

Mihay scrie:in fine, incearca pe viitor sa eviti astfel de texte de genul postului sters.
'nteles, will do.
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

hai pe loc repaus ::P
Ediz
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor
Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE

Mesaj de Ediz »

romana oral 10 , engleza oral 10 . Maine dimineata romana scris :((( .
Sanatate baieti !
C4
C200K
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

bravos, insa oralul ca oralul, acum sa vedem cum e cu scrisul :ok
multa bafta :!:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

nu vreau sa-ti "burst your bubble", dar maine dimineata incepe examenul. si eo am luat 9 la romana si 10 la engleza, si eram (si sunt) paralel cu romana. :mrgreen:
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

Ediz scrie:romana oral 10 , engleza oral 10 . Maine dimineata romana scris :((( .
Sanatate baieti !
tare pustiu 10-10 =D>
tine o tot asa ca sa poti sa iesi la o intilnire la Ctza
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

am urmatoarea problema:

un nesimtit din blocul meu a parcat cam doi ani de zile ABUZIV (fara sa plateasca nimic la ADP, locul respectiv fiind o bucata de trotuar, care, urbanistic vorbind, nici macar nu era considerata loc de parcare), avand semn pe gard cu "nu parca!" si zgariind sau atentionand prin alte metode masinile ce parcau pe "locul lui". astfel, desi in fiecare seara lumea isi zgaria masinile bagandu-le prin cine stie ce alei, dubland alte masini, sau urcandu-le pe toti coclaurii, locul sau era mereu liber sau ocupat de masina lui. asadar ABUZUL este incontestabil.

ei bine, acum vreo saptamana, ADP a pictat tot acest mini trotuar din spatele blocurilor din doamna ghica numerele 3 - 9, si a vandut locurile astfel obtinute. in aceste locuri intra si cel al nesimtitului de care va povestesc. la cine credeti ca a ajuns locul respectiv? TOT LA EL!!!!! Asta on conditiile in care 1. era imposibil sa obtii, pe cale legala, un loc daca nu depuneai cererea minim cu un an inainte (ceea ce sunt SIGUR ca nu a facut, el "avand loc" oricum) 2. chiar daca aveai cerere depusa de peste 1 an de zile, IN NICIUN CAZ nu te lasau sa-ti alegi tu ce loc vrei.

Mi se pare INADMISIBIL ca cel care a abuzat doi ani de zile sa aiba tupeul sa se mai bage si'n fata la cumpararea locurilor de parcare, si sa obtina locul FURAT atata timp, legal, in acte. Pot face ceva in acest sens? vreo reclamatie? orice? vreau doar sa-l vad si pe el cum sta in fiecare seara 20-25 de minute sa caute loc de parcare, peste tot, ca restu' prostimii.

Înapoi la “Cafenea”