Buna seara,
Din nefericire am impresia ca volanta mea a sucombat, maine ma duc la Ats sa se uite la ea sa imi confirme sau infirme teoria mea.
Aveti idee cat costa o volanta + kit de ambreaj (pretul la ats este undeva la 3200 ron + manopera), alte solutii mai ieftine exista?
Volanta
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
Re: Volanta
intra pe ingaraj.ro si vezi acolo daca sunt toate piesele care iti trebuie. dupa calculele mele nu sar de 10 mil numai piesele...
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
nu cred ca e scump pt ambele si manopera.... E FOARTE SCUMP! intreaba si la Peugeot.... s-ar putea sa fie cu 20% mai ieftina...
Cica pe la peugeot au o volanta simpla (mai ieftina) care se poate pune in locul volantei duble (daca ai asa ceva) si care e mai scumpa...
Mai incearca, dar nu la Citroen!
oops! se pare ca ai benzina, deci nu e valabila treaba cu volanta dubla... nu?
Daca e asa, scapi mai ieftin...
Cica pe la peugeot au o volanta simpla (mai ieftina) care se poate pune in locul volantei duble (daca ai asa ceva) si care e mai scumpa...
Mai incearca, dar nu la Citroen!
oops! se pare ca ai benzina, deci nu e valabila treaba cu volanta dubla... nu?
Daca e asa, scapi mai ieftin...
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- Mihay
- Supermoderator
un kit de ambreiaj il gasesti la alte magazine in jur de 6 mil si volanta difera mult...12-13 . eu zic sa nu te duci la ATS si sa iei legatura cu Bogdan.El a facut un artificiu la volanta lui si l`a costat simtitor mai putin