RADIO CD

Scrie răspuns
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

cos76 scrie:Iti recomand sa utilizezi CD-uri scrise de casele de inregistari, iar daca vrei sa folosesti CD-uri scrise, atunci scriele la viteza mica.
Buuuna solutie!!!
Mi CD-urile de la case mi se par praf. Intr-adevar, este bine sa scrii CD-urile undeva la 24X ca sa nu iti faca vreo problema. Daca vrei calitate i-ati CDuri dedicate pt muzica, sau TDK.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
bezz

Mesaj de bezz »

In manualele Clarion/Kenwood de la modelele mai vechi recomandarea pentru viteza de scriere a cd-urilor era 8x 10x max ... eu o respect si n-am mai avut de mult probleme cu cd-urile.
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
dumiflo
The Citroen C4 man

Mesaj de dumiflo »

subscriu la ce zice @bezz.
nici eu n-am depasit viteza de 8x sau 10x...si n-am avut niciodata probleme cu RadioCd-ul ;)
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ... ;)
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

bezz scrie:In manualele Clarion/Kenwood de la modelele mai vechi recomandarea pentru viteza de scriere a cd-urilor era 8x 10x max ... eu o respect si n-am mai avut de mult probleme cu cd-urile.
Nu are nici o legatura viteza la care e scris cd-ul cu calitatea informatiei scrise pe cd. Poate doar la cdwriterele mai vechi la care daca era maxim 8x si scriai cu 8x si nu era teac sau toshiba sau ceva atunci era aiurea.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Inainte anumite MP3 sau CD Playere nu citeau bine sau chiar deloc CD-uri facute la 32X sau mai mult....dar acum nu cred ca mai sunt probleme de genul.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
bezz

Mesaj de bezz »

mituc scrie: Nu are nici o legatura viteza la care e scris cd-ul cu calitatea informatiei scrise pe cd. Poate doar la cdwriterele mai vechi la care daca era maxim 8x si scriai cu 8x si nu era teac sau toshiba sau ceva atunci era aiurea.
corect, nu am zis asta, in manualul unui clarion din 2005 scria de genul "in scopul protejarii aparatului dvs recomandam scrierea CD-urilor sa se faca la viteze de 8x" din pacate nu mai am manualul...deci treaba e de protectie, nu imbunatatirea calitatii ... cine stie ce diode or avea head-unit-urile actuale, am auzit ca HXD2 {cel mai tare HU clarion, top 3 mondial} ar avea dioda si soft SONY... sweet irony.
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

na belea, ca mai nou.... adica din seara asta... nici CD player-ul meu nu mai vrea sa-mi dea discul inapoi... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
simptomele??? cam aceleasi descrise de toti cei patiti pana acuma...
canta de zor enrique.... disc original adus din state... si deodata a inceput sa se balbaie.... ca un disc d'ala prost care sare..... si scria "waiting" (parca) si la un moment dat a sarit automat pe radio.... mut eu pe CD, la fel, vreau sa scot discul si, surprise.... nu vrea sa mi-l dea.....
maine ma prezint la ATS si nu plec de acolo pana nu-mi scot discul afara macar ... si nici nu-mi pasa ca n-am programare... e o situatie de urgenta... si situatiile disperate cer masuri disperate...
:lol: acuma dau cu banul sa vad care sunt norocosii ce se vor pricopsi cu mine maine: pipera sau baneasa :lol:
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

ai timp sa mergi asa de des la ats?
eu n-am timp si sincer nu cred ca vreau sa imi petrec tot timpul meu liber la aia in service pentru o masina de 2 lei.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

pai cat de des? e prima data cand se intampla...
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

parca aveam impresia ca ai mai zis ceva de cd pe aici. in fine prea multi s-au plans incat am pierdut sirul
scuze de confuzie atunci
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

ai confundat, am zis intr-adevar, dar am zis ca n-am patit-o inca (pana la mom la care scriam atunci)... si oricum, si daca Doamne fereste s-ar repeta.... m-as duce de fiecare data.... cum sa-mi fure CD-ul????? + ca eu ma inteleg f greu cu radiourile, deci sunt practic dependenta deCD.
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Am inceput sa o patesc si eu acum cu cd-ul .. in 1 rand la unele melodii se "balbaie" .. si daca are chef se opreste din cantat si trece pe radio .. si cand ii dau inapoi pe cd nu il mai ia ..
Daca ii dau eject si il bag inapoi canta, dar s-a intamplat si sa mi-l tina inauntru .. dar daca dau eject si ii dau o palma cat de cat usor deasupra il scoate ..
O sa trec si eu pe la ATS sa vad ce are desi ................ are doar 2 saptamani masina!!!!!!!!!!!!!!!
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Nu e nimic anormal....loool
Ai doua solutii: te obisnuiesti si incepi sa vorbesti cu el...adik o iei razna ca mine :D , sau te duci la ei, il schimba, o sa ai impresia ca s-a rezolvat dar in scurt timp o sa o iei razna sigur... :D

Serios acum. Du-te la ei sa ti-l schimbe...
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

O sa ma duc dar trebuie sa mai aman .. sau vad cum fac .. ca ziua sunt la munca, week-endul asta plec, week-endul viitor la fel.. dar poate reusesc sa trag o fuga maine .. ca radio-ul nu e tocmai prietenul meu :evil:
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
jebo

Mesaj de jebo »

salut. e primu' post. problema mea e urmatoarea: in 2 saptamani au zis ca-mi vine masina. credeti ca e mai bine daca-i rog sa-mi trimita prin posta radiocdu' ca sa ma duc eu cu el la ats... ma gandesc ca pana vine masina poate-l repar, poate incep baetii sa ma cunoasca, poate-i dau la zeare etc. :)

seara buna.
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”