RADIO CD

Scrie răspuns
bizkit1

RADIO CD

Mesaj de bizkit1 »

SALUT din nou. Va rog sa nu ma credeti paranoia...da cum dracu mi se intampla doar mie??? Nu mai vrea sa imi dea cd-ul afara. Pe langa asta nici macar nu mai mi-l citeste. Scrie Wait cam 2 min dupa care trece automat pe radio. Si cand dau sa il scoata nu face nimic. Problema asta numarandu-se printre celelalte 100 pe care le am cu masina.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Naspa..du-te cu el sa ti-l schimbe. Eu n-am avut nici o problema cu radiocd-ul de genul celei prezentate de tine. Insa mi-l schimba acum pe garantie ca se aude o boxa naspa..
Trece-ti si tu masina in semnatura pls..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Pai daca ti-a ramas cd-ul inauntru si nu poti sa-l mai scoti, te duci le aratati si ti-l schimba sigur.
Mie o sa mi-l schimbe ca mai sare din cand in cand de pe CD pe radio, desi banuiesc ca nu are nimic radiocd-ul.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
Shadow
AfterDark Racing Club

Re: RADIO CD

Mesaj de Shadow »

bizkit1 scrie:SALUT din nou. Va rog sa nu ma credeti paranoia...da cum dracu mi se intampla doar mie??? Nu mai vrea sa imi dea cd-ul afara. Pe langa asta nici macar nu mai mi-l citeste. Scrie Wait cam 2 min dupa care trece automat pe radio. Si cand dau sa il scoata nu face nimic. Problema asta numarandu-se printre celelalte 100 pe care le am cu masina.

Cred ca toate problemele de la noi toti la un loc s-au strans la tine :lol: :lol: :lol:
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

Cred ca :D deci pana la urma a scos cd-ul si a inceput sa mearga normal. Da acum sincer cum le zic eu alora maine de la ats ca nu imi mergea Radio Cd-ul si acum merge. O sa zica ca sunt nebun. Frate m-am saturat. Si faza cu eroarea la pilotul automat...eu le-am zis ca mi s-a aprins becul de service si ca imi daduse o eroare si cand au verificat mi-au zisc a nu are nimic. O sa zica oamenii aia ca imi bat joc de ei.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Sunt magari, pentru ca stiu de chestia cu pilotul automat ca au fost N probleme...
Fa-i sa inteleaga ca nu esti nebun sau masochist sa iti placa prin service toata ziua, pe banii si timpul tau.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Si mie mi s-a apris intr-o zi din senin un beculet de la airbagul dreapta si un mesaj pe ecran cum ca ar fii o problema cu el...si la 10 sec dupa am pus o frana mai brusca (ramasesem surprins si era sa nu vad semaforul rosu) si si-a revenit.
Asa ca...
Ultima oară modificat Mie Feb 21, 2007 6:22 pm de către Shadow, modificat 1 dată în total.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

Acum ziceti si voi...nu ar trebui sa le las o zi intreaga masina sa mi-o faca pana la cele mai mici detalii. Pana acum cred ca am fost cobaiul lor....le-am spus de orice stricaciune, ca na sa stie oamenii in viitor ce sa faca.
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

am avut si eu o problema, cu un singur cd (pavel stratan) si pana la urma am facut altul si gata... e vine cd-ului, nu a playerului, stai calm si nu mai baga cd-ul ala :wink:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
eduardo_didi
Edi Talent

Mesaj de eduardo_didi »

Da si mie mi se intampla sa-mi ramana cd-ul blocat inauntru nu iesea nici mort. Oricum din ce am observat e sensibil rau radiocd-ul (adica prost) si daca e zgariat cd-ul pa. Acum vad ca si-a revenit da fac cd-uri pa banda rulanta le schimb la saptamana.
m.s.

Mesaj de m.s. »

Poate va treziti ca va spune ATS-ul: Ati pierdut garantia ca ati folosit CD-uri "arse"! :error: Ii cred in stare! :lol:
Berlina 1.6HDI Neagra
tipitip
Admin

Mesaj de tipitip »

Sau că genul de muzică nu era compatibil! :lol:
Kia Cerato 1.6 crdi roşu B 19 PFR
Imagine
m.s.

Mesaj de m.s. »

Sau ca CD-urile tre' sa fie inregistrate la ATS- Records! :twisted:
Berlina 1.6HDI Neagra
rado

Mesaj de rado »

hm..aceasi problema o am si eu ..am masina de 3 saptamani si nu imi citeste cd-uriel..apoi scrie wait ..si nu mia iese ..trece sigur de capul lui pe radio...etc...le-am zis celor de la citroen..au zis sa vin sa vada ce are..problema e ca nu face tot timpu cum le demonstrez eu asta? voua v-au schimbat cd-ul?
Imagine

viewtopic.php?f=19&t=1246" onclick="window.open(this.href);return false; SOLD!
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Mai nou si al meu face exact la fel....
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”