Stimate Domnule "Boxer3",boxer3 scrie:Avind in vedere ca 75% din activitate o constituie reparatii la gama Dacia Logan si 90% din meseriasi provin de la Darex,dealerul Dacia din zona,cred ca spune multe despre nivelul profesional al celor de acolo.Nu mai spun ca in momentul in care am vrut sa fac o diagnoza la un Boxer3,a venit cineva mirosind a bautura sa imi puna aparatul pe masina,moment in care am renuntat...
Intai de toate sa-ti explic cum sta treaba cu activitatea de 75% de care spui matale. Pe partea de tinichigerie lucram cu toate firmele de asigurari si chiai daca suntem Concesionari CITROEN nu ne impiedica nimeni sa nu reparam si Logan-uri printre altele, sau alte marci. Plus ca avem incheiate si contracte de service cu firme care au Dacia. Oricum nu cred ca ar avea de ce sa te deranjeze pe tine ca noi reparam si Loganuri printre altele.
Si acum sa revenim la urmatorul citat: "90% din meseriasi provin de la Darex". De unde stii tu ca 90% dintre oameni au venit de la darex?? Daca esti asa curios pot face un scan la cartile lor de munca si-ti demonstrez ca vorbesti doar ca sa nu taci.(Acum pentru curiozitatea ta am sa-ti spun ca numarul celor care au venit de la Dacia este de 3-4; iar ei lucreaza ca tinichigii).
Cat pentru faza cu bautura...nu stiu ce incerci sa faci. Observ ca vrei sa ne improsti rau de tot cu noroi.