Dupa o serie de probleme, rezolvate in parte la fetcom suceava, acum am ajuns sa fiu purtat , asteptand sa primesc raspuns de la bucuresti.
Maine 22 iunie merg la OPC, iar zilele urmatoare am intentia sa ii dau in judecata pentru inselaciune si pentru incalcarea contractului.
Ce doresc sa demonstrez este ca uzura scaunelor ,ambreiajul si radio-cd sunt defecte de fabricatie prin folosirea de materiale slab calitativ si defect de proiectare. Apoi absolut aproape toate defectiunile in perioada de garantie sunt obligati sa le remedieze pe garantie, intrucat Sunt obligati sa aduca masina la starea de CONFORMITATE, conform contractelor.
Am nevoie pentru a demonstra ca interiorul C4 este Defect de Fabricatie, imputernicire ca va pot reprezenta in instanta si un set de poze cu el. Banuiesc ca toti aveti scaunele calcate, crapat buretele inauntru, roase, acest lucru contrar faptului ca masina are perioada de viata de 10 ani. Eu nu pot merge cu o masina de 2 ani cu scaune rupte si roase, presupun ca nici voi. Aici va garantez ca ne vor schimba la toti interioarele.Apoi ambreiaj, CHEIA CU TELECOMANDA, etc.
Eu personal ii actionez in instanta pentru toti, dar am nevoie de sprijin, cu dovezi concrete, pentru a le arata nesimtitilor ca garantia trebuie respectata, la fel ca in europa de vest.
Nu stiu daca pot lasa numarul de telefon, dar haideti sa adunam dupa parerea voastra defectele de fabricatie pentru a putea face o treaba buna. Piese care nu sunt in catalogul lor de accesorii.
Incep lista cu:
1. radio-cd
2. cheia care se strange (slab calitativ)
3. interiorul masinii(inadmisibil sa se uzeze in 2 ani)
4. fete portiera
5...................astept
Ca dovada fiind materialele slab calitativ fumatorii sa compare scrumiera citroen c4 cu a unei masini germane, am facut eu. A mea este arsa tot, masina din noiembrie 2006, iar cealalta din 2000 este ca noua.
Astept sprijin si idei.
Conform contractului semnat de noi si legii 449 absolut toate defectele sunt facute in perioada de garantie pe garantie . Daca nu o plangere la OPC dureaza 15 minute si ii obliga ei, nu va lasati intimidati, caci la plata ratelor si a penalizarilor eu nu se gandesc. Impreuna sa ii facem sa respecte contractele.
Regulamentul lor intern nu este valabil intrucat nu este semnat de noi.
Marti vreau sa public pe youtube interiorul jalnic al unui c4 de 2 ani pentru a vedea viitorii posesori masina dupa 2 ani. Sunt multumit de ea, dar materialul de pe scaune si buretele calcat nu au ce cauta in aceasta masina. Sa ne schimbe scaunele, noi am platit cat au cerut, sa ne ofere ce au promis-garantie si calitate.
Apropo- verificati daca nu aveti plasticele de sub praguri in spate crapate. La revizie pe elevator au grija sa le crape. Sa le schimbe-pe garantie.