Am dat PrtSc am copiat in paint am salvat dupa care am deschis cu microsoft office picture si il aveti aici.DOCUMENTUL PRIN CARE SCAUNELE SUNT TRATATE PE GARANTIE DAT IN LUNA FEBRUARIE SI LUCRU AFLAT DE MINE IN IULIE.
Mentionez ca cei 2 de la garantii Bucuresti care au venit in iulie la suceava au ramas surprinsi de acest mail primit de mine de la ei, am deschis eu mailul sa le arat, dupa care am primit refuz.
Aveti dovada clara ca sunt pe garantie.Daca cineva doreste poate scrie catre citroen grecia,austria,germania si va garantez ca raspunsul este acesta.
Si pdf-ul: Upload/Iacoban.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Eu unul inteleg asa:
Citroen Romania a fost de acord cu schimbarea in garantie (fie si ca gest comercial) a unor elemente reclamate. Fetcom NU le-a inlocuit, si in continuare, Citroen Romania a refuzat inlocuirea elementelor pe care initial le aprobase.
Din ce reiese... imi cer scuze, dar tind sa cred ca masina nu prea a fost ingrijita deloc. Plafonul, scaunul, scrumiera si tablita porbagaj... toate astea nu cred ca sunt defecte de fabricatie, mai de graba ma duc cu gandul la o exploatare necorespunzatoare.
Eu am un c4 enterprize din 2006 cu 75 000km la bord ((masina cu care s-a carat marfa in franta pana la momentul cand am cumparat-o eu si omologat-o ca si masina de persoane). Vreau sa va spun ca nu are nici un fel de probleme legate de scaunele fata, tablita porbagaj (in cazul meu tablita difera, la varianta enterprize este mai rezistenta) scrumiera nici atat nu prezinta urme de uzura, deasemenea nici plafonul).
Eu nu v-am spus decat punctul meu de vedere, va inteleg supararea dar cred ca exagerati totusi..
Oricum va urez succes in aceasta problema
nu compara un material cu altul....nu e relevant!
la tine sunt alte materiale.
problema e certa, exista si nu tine de proasta utilizare.
eu am grija ca de ochii din cap de masina si am patit acelasi lucru!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Acel document emis in februarie l-am vazut abia in iulie, nu am stiut de el. Am discutat astazi cu cineva de la citroen bucuresti care a spus: telescopul cu tija ruginita intra pe garantie, scaunele rupte trebuie sa le vada si nu intelege de ce am primit asa un raspuns.
Ati vazut domeniul cumparat, i-am informat si pe ei si urma sa ma sune, nu sa intamplat.
In acest moment situatia este clara: voi face pagina, o voi trimite si in franta la fabrica, voi explica ca in grecia aceste probleme nu exista si datorita nesimtirii si incapatinarii domnului"valentin" arat lumii calitatea materialelor din masinile vandute in romania. Banuiesc ca pe aceasta recesiune numai asta trebuia.
Deasemeni pentru inchiderea paginii voi cere sa fie dati afara toti cei ce s-au ocupat de dosarul meu si rezolvarea tuturor problemelor celor in situatia mea(avem timp sa vorbim si sa ne intalnim).
Repet din nou: imi place masina, sunt multumit de ea, dar ma omoara scaunele care sunt foarte slabe si sunt obligatoriu pe garantie(confirmat pana si de ei in scris), plafonul care asa a fost de la inceput(abia se vedea, dar acum se vede prea tare-ar trebui sa confirme vanzatorul ca i-am aratat , iar in service am cerut sa imi arate daca nu este sarit airbagul, chiar la inceput),telescopul cu tija ruginita.........
Au avut nesimtirea, stiind ca vor veni cei de la OPC sa dea in scris ca am transportat masini de spalat......
Eu am mai spus, acum am ceva personal cu cei de la garantii si nu ma las pana ii dau afara, poate cei ce vor veni o sa tina cont ca suntem in UE si noi si trebuie sa beneficiem de acelasi tratament ca si restul din europa.
Ca incheiere pot spune"m-am nascut in pielea goala, ce-i pe mine e castig" si va garantez ca eu personal voi rezolva ce am spus aici.
Vreau sa vin la prima intalnire, poate va fac si cateva lovituri (gheata-portiera,etc. - PDR), am atelier deschis aici. Chiar sunt curios de cum arata masinile voastre.
vai de capul meu, iar acest VALENTIN??????????????? asta mi-a mancat ficatii si zilele . cate nesimtire zace in acest angajat ( om nu-i poti spune) depaseste orice imaginatie. pe mine cand ma certam cu ei m-au chemat in service, vine VALENTIN si zice ca nu stie de ce l-au trimis colegii lui si-mi explica iar ca ei au dreptate. pe urma am aflat ca acest VALENTIN si IOAN parca il cheama, este cel care da acordul tehnic la dosarele pe garantie. promit si imi asum orice responsabilitate, daca eu ma voi mai intalni cu acest valentin vreodata baxul de oua in cap il are asigurat cu dedicatie de la mine
iacobang scrie:Acel document emis in februarie l-am vazut abia in iulie, nu am stiut de el. Am discutat astazi cu cineva de la citroen bucuresti care a spus: telescopul cu tija ruginita intra pe garantie, scaunele rupte trebuie sa le vada si nu intelege de ce am primit asa un raspuns.
Ati vazut domeniul cumparat, i-am informat si pe ei si urma sa ma sune, nu sa intamplat.
In acest moment situatia este clara: voi face pagina, o voi trimite si in franta la fabrica, voi explica ca in grecia aceste probleme nu exista si datorita nesimtirii si incapatinarii domnului"valentin" arat lumii calitatea materialelor din masinile vandute in romania. Banuiesc ca pe aceasta recesiune numai asta trebuia.
Deasemeni pentru inchiderea paginii voi cere sa fie dati afara toti cei ce s-au ocupat de dosarul meu si rezolvarea tuturor problemelor celor in situatia mea(avem timp sa vorbim si sa ne intalnim).
Repet din nou: imi place masina, sunt multumit de ea, dar ma omoara scaunele care sunt foarte slabe si sunt obligatoriu pe garantie(confirmat pana si de ei in scris), plafonul care asa a fost de la inceput(abia se vedea, dar acum se vede prea tare-ar trebui sa confirme vanzatorul ca i-am aratat , iar in service am cerut sa imi arate daca nu este sarit airbagul, chiar la inceput),telescopul cu tija ruginita.........
Au avut nesimtirea, stiind ca vor veni cei de la OPC sa dea in scris ca am transportat masini de spalat......
Eu am mai spus, acum am ceva personal cu cei de la garantii si nu ma las pana ii dau afara, poate cei ce vor veni o sa tina cont ca suntem in UE si noi si trebuie sa beneficiem de acelasi tratament ca si restul din europa.
Ca incheiere pot spune"m-am nascut in pielea goala, ce-i pe mine e castig" si va garantez ca eu personal voi rezolva ce am spus aici.
Pai stai un pic, tu zici ca nu ai vazut niciodata hartia aia la fata in februarie! Cine trebuia sa ti-o arate? Banuiesc ca cei de la Fetcom nu? Ei au fost cei care au trimis mai departe defectele la Citroen Romania, sau tot tu le-ai trimis in februarie la Citroen Romania?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... .. KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews