New C5 cred ca este cea mai frumoasa din clasa

Asta in primul rand pt. ca sunt subiectiv dar si pentru ca il consider ca avand cel mai echilibrat design (407 are botul putin cam prea lung iar Passat-ul portbagajul,Laguna-designul botului prea comun iar Mondeo lampile spate prea mici si simple, asta ca sa ma refer doar la cateva din cele mai vandute modele)Cineva spunea ca designul ar fi furat de nu stiu unde

Sa fim seriosi! Citroen a fost intotdeauna un pionier in ceea ce priveste look-ul

La interior nu cred ca vor fi surprize neplacute,in sensul ca ce se vede in poze nu va fi si in realitate.Trebuie sa luati in calcul ca masina deja a fost prezentata la Frankfurt,la salonul auto,si ma gandesc care constructor ar fi atat de tampit incat sa incerce sa vanda alta calitate decat cea przentata initial

C5 se va vinde in toata lumea, nu doar in Romania unde sa zicem ca ar fi posibila o astfel de smecherie.
Din cate am auzit,masina va fi lansata in Romania in primavara,si va spun cinstit,daca imi ies niste afaceri,pana la sfarsitul anului o cumpar(HDI-173CP)

Singura"problema" va fi sa aleg caroseria pt.ca ambele arata superb