Da, dupa jdemiliarde de ani l-au facut sa semene cu peugeot 407, care e fix pe aceeasi platforma insa arata infinit mai bine decit cele 2 versiuni de C5 de pina acum.
Ce sa zic, asteptam cu nerabdare motoarele 2.0T montate pe C4 berline.
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mie nu mi se pare nimic furat, este fix linia Citroen. Farurile din fata seamana mult cu alea de la C4 Picasso, iar stopurile tin aceeasi linie, care intamplator seamana putin cu 3er Coupe. Interiorul pare foarte bine lucrat cu imbinari perfecte si materiale de calitate, ramane de vazut daca si in realitate o sa fie la fel. Mi se pare reusita din toate punctele de vedere, singurul lucru care i-l pot reprosa e butonul de avarie pus aiurea (probabil ei nu s-au gandit ca noi mai semnalizam cu avaria ).
Pana acum ma gandeam sa-mi fac un "upgrade" la Ford Mondeo, dar pozele astea m-au pus pe ganduri.
nero scrie:Pana acum ma gandeam sa-mi fac un "upgrade" la Ford Mondeo, dar pozele astea m-au pus pe ganduri.
OFF: Sorry man dar mondeo e cel putin kitschoasa la interior in orice nivel de echipare ai lua-o.
ON: S-ar putea ca, pana la lansarea oficiala, sa ajunga usor depasita din punct de vedere al design-ului... si cum Citroenul nu este vazut ca unul dintre cei mai fiabili constructori din Europa ramane de vazut cum vor sta la cpaitolul vanzari...
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
plansa de bord la noul mondeo mi se pare totusi superficiala. o idee de design au avut, dar nu au finalizat. pe site-ul oficial cred ca sunt pose cu bordul de la titanium, si sincer mai are mult de lucru ca sa fie chiar o realizare frumoasa. dar nu e mare bai. se intampla si la care mai mari sa aiba un design exterior frumos, si la interior sa mai aiba "de lucrat" (leon, a6, etc...) http://www.drive-test.ro/galerie_detali ... t=articole
cam asa arata noul c5 la interior. nu prea stiu multe masini cu un intrior asa grozav. uite, noul laguna arata la fel de bine. pacat de ambii ca folosesc materale ieftine si asamblare regular si nu premium, caci altfel rau mi-era de aia din segmentul premium
Arata bine , dar aia e varianta de top si care e in aceiasi categorie de pret cu Audi..
Ca design bate multe masini, d-abia astept sa vad unul live..
Preturi ceva s-au anuntat?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... .. KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews