1.6 110 cai sau 1.4 75 de cai

sebi

Mesaj de sebi »

nu miam pus eu mari sperante ca o sami dea aia un vts. e greu de explicat senzatia dar parerea mea e ca un motor de 110 cai, cand o calci la orice turatie trebui sa traga. o sa ma interesez sa aflu daca in bv e vreun service care testeaza puterea.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Si eu am mers cu Octavia 2 a lui taicamiu de 105 Cp si am avut impresia ca trage mai bine si dupa aia m-am dat cu una si i-am dat 2 masini.
M-am mai dat si cu Astra 1,7, si cu Megane si pana acum Astra a stat cel mai bine langa mine.
C4 1.6 16V hdi este f lenes in turatiile joase, dar peste 3200 rpm incepe sa rupa, pe a 3-a recuperezi cel mai bine...
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Deci FELICITARI CLUBC4 alt "CLIENT" satisfacut. Uite cum in 10 minute am identificat si rezolvat problema unui confrate. Cu putina informatie la inceput si cu ceva mai multa la sfarsit eu cred ca putem trage o concluzie:AI C4 110 CAI. :lol:
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
sebi

Mesaj de sebi »

daca e asa sper totusi sasi mai dea drumu.
as vrea sa ramana deschis topicu pt ca as vrea sa stiu daca e vreun service in bv unde sa testez puterea.
ms mult!!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

In Buc stiu 2 dyno-uri:
Master Tuner si DimSport

P.S.: Pretul este de aproximativ 50E si include mai multe teste
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

din datele oficiale pe hartie lacetti e o idee mai incet la acceleratie, si hai sa raportul se pastreaza in mainile ale aceluias pilot experimentat.
totusi sa ai pretentii de 110cp la 1500rpm nu e prea fair-play, si mai ales pt un aspirat...uite un grafic care prezinta curba "oficiala" a motorului 1.6i
la 1500 rpm ai ~22cp, deci e si normal ca sa nu se simta 110cp (fiind doar 20)
nu e ca la dacie cand atingeai 3000rpm urla motorul ca toate alea de-ti era frica sa nu il spargi, si schimbai viteza intr-una superioara. poti cu incredere sa ajungi si la 6000rpm acum, mai ales in tr I, pt a ajunge in turatii optime in trII
Imagine
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Adrian scrie:Sincer si mie mi s-a parut ca Megane 2 merge mai bine, dar era doar o impresie: raspundea mai bine la turatii mici!
Putin offtopic: da, pentru ca are cuplu ceva mai mare motorul ala de 110CP cu VVT (VVT cum are si C4). Dupa chip tuning devin aproximativ egale, iar puturosenia si "eleganta" lui megane il mentin in continuare in spate :)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

Motor de 1.4 75 de cai ????? Coane, sunt cu 15 in plus, asta pe motor stock, adica vreo 90, cel putin asa e a mea.
Acum ce sa zic, poti avea si 150 de cai, insa depinde cum ii ingrijesti, depinde ce le dai sa manance, cum ii antrenezi si nu in ultimul rand cum le dai cu biciul
Am urcat intr-o coupe identica cu a mea, nu e din club, si tragea slab, insa e invatata subturata, benzinica mai sub carerra100 si chestii.
Spune si tu la cat shimbi vitezele deobicei, ce benzina pui, cati km ai, chestii ca ma mira si nu prea ce aud. Vorba colegilor, in primul rand da-i blana, nu o lasa pe 2000 de ture ca e pacat de ea, doar nu ai 350 de cai sub capota sa te rupa la consum :wink:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
sebi

Mesaj de sebi »

ma refeream la motoarele vechi de renalut de ex. alea au 1.4 si 75 de cai. astea noi stiu ca au 90, si oricum se simte diferenta si la aia 15.
am spus si mai sus... am 1000 km, schimb undeva intre 2500 si 3000 si bag carrera 95. am vazut un reportaj legat de tipul de benzina: diferentele intre carrera 95 si 100 se simt numa la motoarele de peste 150 de cai, deci de asta am descis sa bag 95.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

sebi scrie:am 1000 km, schimb undeva intre 2500 si 3000 si bag carrera 95. am vazut un reportaj legat de tipul de benzina: diferentele intre carrera 95 si 100 se simt numa la motoarele de peste 150 de cai, deci de asta am descis sa bag 95.
De schimbat schimbi bine, dar benzina... valeleeeuuu... mai bine pune-i alcool rafinat! Normal ca nu-ti trage! Pune de 100 sau ceva ce la petrom (99) sau rompetrol (efix - singura de 95 pe care o recomand).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

-lacetti ce greutate are ??? conteaza ff mult asta
-eu la kalos ptr ca e destul de usoara masina sub o tona , la 1.4 si 94 cP , plec de 100 de ori mai bine decat un c4 1.4 stock !!
-te costa vreo 100 euro sa ti-o urce pe rampa , s-o calce si iti spune pe computer cati CP scoate masina
silvius

Mesaj de silvius »

gata, uite raspunsul: bagi carerra100 nu mai baga alte chestii. De acum vreo 3 reezervoare baga carerra 100, eventual pune si aditiv sa cureti putin jegul :wink:
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

-cand vreau sa curat , fac asa , bag Efix pun niste Injector Cleaner , si ma duc pe A2 pana la km 32 (unde poti sa intorci ) , si alergi masina , tinand-o peste 5500 rpm , sa vezi ce bine merge motorul dupa aia
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

deci benzina nu e in functie de puterea motoarelor ci de compresia acestora. am vazut la masinile americane care au 9,5:1 (motoare de 2l) in timp ce noi la 1.6 avem 10,5:1 sau 11:1 (nu mai stiu sigur). cu cat compresia e mai mare cu atat CO tre sa fie mai mare. pt functionarea buna a motorului, ca poti sa il chinui si cu CO mai mica...dar sa nu te miri de probleme la injectoare la 40-50k km...si zici, wow mai bine luam diesel, ca uite ce jaf de motor am la 50k km are probleme. fals. benzina de la noi e ata de proasta incat afecteaz mult motoarele. a plina de reziduuri si tot felul de aditivi de-ti omoara motorul. si OMV100 e una dintre cele mai pline de pocarii (dar are CO mare si nu permite detonatii)...expertii in tuning, cand iti fac un chip tuning adevarat pot sa iti seteze functionarea motorului pt mai multe tipuri de combustibil. pt ca dac pui CO mai mare si performanta e mai mare. e mult de zis in domeniu. doc are o parere mult mai avizata si poate spune ce si cum.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
silvius

Mesaj de silvius »

carerra100 nu e mai plina de porcarii decat romanismele noastre, poate e mai curata si are CO mai exacta
Ca sa ai motorul in forma de la max. 10k km pui aditiv si scapi de probleme cat de cat
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”