@Shadow si pentru toata lumea: nu am avut de-a face cu ATS, dar am avut de-a face cu niste magari/idioti/retarzi si mai mari, anume dealerul/"sevice" din Craiova - Black Fox Auto. Tot de 5 ori am dus si eu masina in service, cu aceeasi problema. Nu imi mergea clima pe dreapta. La ultima vizita mi-au zis ca ma costa 22 milioane + manopera (pentru o operatie ce dureaza 3 zile) sa imi rezolve problema, adica sa schimbe tot grupul de climatizare din cauza unei rotite sparte.
Am trimis un mail la citro france si a doua zi m-au sunat sa imi zica ca nu o sa imi dea masina inapoi pana nu merge. Dup'amiaza masina mergea si merge in continuare, fara sa inlocuiasca nimic. S-au atacat ei, cica am mers prea departe. Acum vreau sa le mai scriu alora un mail, ptr. ca de cand am luat masina de la looserii astia nu imi merge cum trebuie semnalizarea pe stanga, nu mi se deschide capota deloc si inca alte cateva bube mici ......
Scuze de offtopic, dar ideea e ca daca insisti eu chiar cred ca poti ajunge undeva.
help si pe mn plz
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
bvos , asa se sperie . pina intra Citroen Romania in drepturi si in service mai dureaza!LiviuVTR scrie:@Shadow si pentru toata lumea: nu am avut de-a face cu ATS, S-au atacat ei, cica am mers prea departe. Acum vreau sa le mai scriu alora un mail, ptr. ca de cand am luat masina de la looserii astia nu imi merge cum trebuie semnalizarea pe stanga, nu mi se deschide capota deloc si inca alte cateva bube mici ......
Scuze de offtopic, dar ideea e ca daca insisti eu chiar cred ca poti ajunge undeva.
deocamdata merge cu sperietura cu Fantza!
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
LiviuVTR
Stiti ce mi se pare mie putin deplasat si nelalocul lui ?
Faptul ca in loc sa fie un forum in care sa discutam despre masinile noastre (la modul ca stiai ca daca dai fund la acceleratie violent cand esti pe limitator sare peste and so on, stuff like this....), noi incercam sa compensam aici lipsa de experienta a mecanicilor din serviceurile in care mergem.
Pai fratilor, nu merge asa. Noi mergem la un service pentru know-how si pentru disponibilitatea pieselor. Altfel sincer cred ca ar merita sa ne luam cate o trusa de scule si sa le facem singurei in fata blocului (but we don't know how ...).
Asa ca atata timp cat nu-si platesc oamenii (nu stiu cum e la voi, dar in craiova pleaca si vin roi, ca mustele. nu sta unu mai mult de 2-3 luni, ala e deja vechi si scolit) si nu-si trimit oamenii la specializari, pentru ce castiga ei bani ? Pe japca asta care o numesc ei "service"? Parerea mea e ca merita atacati cat mai des.
Adica mie unu nu mi se pare normal (si cu toate astea o s-o fac) sa merg la Vilcea la service pentru ca astia din Craiova nu-s buni de nimic. De nada .........
Inca o data scuze de offtopic.....
Faptul ca in loc sa fie un forum in care sa discutam despre masinile noastre (la modul ca stiai ca daca dai fund la acceleratie violent cand esti pe limitator sare peste and so on, stuff like this....), noi incercam sa compensam aici lipsa de experienta a mecanicilor din serviceurile in care mergem.
Pai fratilor, nu merge asa. Noi mergem la un service pentru know-how si pentru disponibilitatea pieselor. Altfel sincer cred ca ar merita sa ne luam cate o trusa de scule si sa le facem singurei in fata blocului (but we don't know how ...).
Asa ca atata timp cat nu-si platesc oamenii (nu stiu cum e la voi, dar in craiova pleaca si vin roi, ca mustele. nu sta unu mai mult de 2-3 luni, ala e deja vechi si scolit) si nu-si trimit oamenii la specializari, pentru ce castiga ei bani ? Pe japca asta care o numesc ei "service"? Parerea mea e ca merita atacati cat mai des.
Adica mie unu nu mi se pare normal (si cu toate astea o s-o fac) sa merg la Vilcea la service pentru ca astia din Craiova nu-s buni de nimic. De nada .........
Inca o data scuze de offtopic.....
I live fast & keep energy in motion ...
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
off mai mai
la Valcea mergem si noi .. (din Bucuresti)
locurile s frumoase .. si daca service ul e bun asta e !!
poate ai dreptate in ceea ce priveste personalul la service , dar crezi tu ca mai intereseaza pe cineva asta ?
ma refer la cei de la ATS .. ( ca pe ei e lumea de pe forum suparata) .. odata ce ti ai luat masina , ai si probleme cu ea ...e firesc .
daca nu o aveai .. nu erau nici problemele
repet ... ATS vor fi interesati doar sa VANDA ....
service ul va functiona peste 3 4 ani cind o sa si ia CITROEN ROMANIA treaba in serios .
(sau o sa ne uitam la altii cu garantie 7 ani)
cum e asa ???
.. poate nu ...
la Valcea mergem si noi .. (din Bucuresti)
locurile s frumoase .. si daca service ul e bun asta e !!
poate ai dreptate in ceea ce priveste personalul la service , dar crezi tu ca mai intereseaza pe cineva asta ?
ma refer la cei de la ATS .. ( ca pe ei e lumea de pe forum suparata) .. odata ce ti ai luat masina , ai si probleme cu ea ...e firesc .
daca nu o aveai .. nu erau nici problemele
repet ... ATS vor fi interesati doar sa VANDA ....
service ul va functiona peste 3 4 ani cind o sa si ia CITROEN ROMANIA treaba in serios .
(sau o sa ne uitam la altii cu garantie 7 ani)
cum e asa ???
.. poate nu ...
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;