help si pe mn plz
-
banditu
help si pe mn plz
deci e a 5-a oara cand ma duc cu masina in service pt aceeasi problema ...cand bag in marsarier troncane si bate de intoarce toata lumea capul.....nu pot sa imi dau seama de la ce e ....eu zic ca e toba ...dar cand am urcato pe rampa ...toba nu se misca ...pare in regula...de la ce poate fi?? ma adus la disperare...in locuri aglomerate pur si simplu imi este rusine sa dau in marsarier....help
(
C4 1.6i 16v 110 CP - Black edition
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Dar acolo in service n-ai bagat-o in marsarier sa faca urit? Aia n-au spus nimic? Iti dai seama ca daca nu-si dau aia la fata locului noi aici nu avem nici o sansa sa ne dam seama din ce povestesti tu, mai ales ca nu0mi aduc aminte sa mai fi fost careva cu problema asta...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
bestskud
- Numar Inmatriculare: IS-84-TOM
dap....prezent...am si eu chestia asta....
la mine a disparut dupa fiecare intrare in service...timp de 1-2 luni...
e de la toba intermediara cica...
solutia ca sa nu te faci de kkt e sa o turezi mai mult cand bagi cu spatele,peste 2000rpm,si la mine dispare...nu stiu exact de ce...probabil mai putine vibratii
la mine a disparut dupa fiecare intrare in service...timp de 1-2 luni...
e de la toba intermediara cica...
solutia ca sa nu te faci de kkt e sa o turezi mai mult cand bagi cu spatele,peste 2000rpm,si la mine dispare...nu stiu exact de ce...probabil mai putine vibratii
c4 coupe 1.6i 110 cp gris fer IS-84-TOM
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
hmm...cel mai bine e sa faca zgomot la service, sa vada si aia ce si cum. ca asa pe ce li se spune nu isi dau seama..
PS:bestskud la tine cum au "remediat" situatia? si ce au spus exact ca este si de ce...macar asa banditu va putea sa le exemplifice un alt caz cu solutionare..de recunoscut nu cred sa recunoasca ei...asa macar noi ne ajutam sa ne informam
PS:bestskud la tine cum au "remediat" situatia? si ce au spus exact ca este si de ce...macar asa banditu va putea sa le exemplifice un alt caz cu solutionare..de recunoscut nu cred sa recunoasca ei...asa macar noi ne ajutam sa ne informam
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
m0rpheus
- Numar Inmatriculare: B 69 GCB
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
cum e ati aflat ?m0rpheus scrie:Daca afli de ce face asa .. spune si la saraci
nimik nou ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
LiviuVTR
Daca aveti masinile in garantie, duceti-le si explicati-le frumos si civilizat patronilor ca aveti probleme cu calitatea serviciilor lor. Eu nu as mai lua masina din service daca ar fi in garantie si nu mi-ar rezolva problemele ... incercati sa trimiteti cate un mail la citroen franta, sa vedeti promptitudine atunci ...
I live fast & keep energy in motion ...
- Mr_kokaa
- Maniac
sau direct un telefon la Citro Frace
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
candymann
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
LiviuVTR scrie:Daca aveti masinile in garantie, duceti-le si explicati-le frumos si civilizat patronilor ca aveti probleme cu calitatea serviciilor lor. Eu nu as mai lua masina din service daca ar fi in garantie si nu mi-ar rezolva problemele ... incercati sa trimiteti cate un mail la citroen franta, sa vedeti promptitudine atunci ...
Tu nu prea ai avut de a face cu ATS, nu-i asa???
De patroni nu o sa dai in veci vecilor, daca le zici ca tu refuzi lucrarea ei o sa-ti zici "nici o problema, se rezolva" si masina mai sta 3 luni pe acolo, iar la Citroen franta eu personal le-am trimis mail cu toate plangerile pe care le-am avut si am primit inapoi un raspuns cum ca o sa se intereseze de problema si nu am mai primit nici un alt raspuns.
Asa ca...Keep Walking.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
candymann
- Mr_kokaa
- Maniac
aloo , e un nr public .. daca vrei insist ... si aflu si mai multe !candymann scrie:dc afli nr la Citro France sa mi-l spui si mie! pana atunci spor la cautat nr si la invatat franceza! vezi k ala nu e serviciul clienti orange!![]()
![]()
ia vezi asta corespunde cu cerintele matele ?
DIRECTION COMMERCIALE FRANCE
Service Relations Clientčle
12, rue Fructidor
75017 PARIS
Tél. : (+33) 1 58 79 18 18
http://www.citroen.fr
CITROËN CHAMP DE MARS
Ventes Directes Export
25 rue de Constantinople
75008 PARIS
Tél. : (+33) 1 53 04 34 80
http://www.citroentt.com/
- Mr_kokaa
- Maniac
Re: help si pe mn plz
datorita faptului ca numai in marsalier face asa .. ia vezi tu daca poate sa ti zica de cutia de viteze ... !!! mi e imi zice ca e bolnava ...banditu scrie:deci e a 5-a oara cand ma duc cu masina in service pt aceeasi problema ...cand bag in marsarier troncane si bate de intoarce toata lumea capul.....nu pot sa imi dau seama de la ce e ....eu zic ca e toba ...dar cand am urcato pe rampa ...toba nu se misca ...pare in regula...de la ce poate fi?? ma adus la disperare...in locuri aglomerate pur si simplu imi este rusine sa dau in marsarier....help(