Multiple probleme

mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Re: Multiple probleme

Mesaj de mituc »

Vladimir, mai am eu niste lichid de racire pentru C4 ramas din vremuri stravechi. Daca vrei sa completezi (si ar cam fi recomandabil) da-mi un mesaj privat sa-ti dau recipientul cu pricina. Nu vreau nimic pe el, imi ocupa loc prin casa. Oricum chiar si daca l-ai cumpara ar costa 2 lei si 50 de bani, dar macar nu mai mergi cu masina cu lichidul pe minim pina te programeaza la revizie. Completarea cu lichid de racire si chiar si cu ulei sint lucruri pe care le poti face si tu (atit in sensul ca "ai voie" cit si de "esti suficient de puternic incit sa nu-ti cada mina daca scoti capacele alea"). Doar sa nu pui ulei in recipientul cu lichid de racire si lichid de racire in loc de ulei (astea oricum se vad, nu poti fi invinuit oricum).

Relativ la service-ul din iasi, pentru o revizie ar trebui sa fie in regula. Servunion au facut peugeot in ultimii multi ani, au avut acelasi motor pe 307 si 206, nu au cum sa incurce ceva.
Mare atentie la revizii, la 1.6i se fac fie la un an fie la 20k km, care dintre ele se implineste prima. Ma rog, cum tu ai fost plecat din tara (nu-i asa?) si nici macar nu ai mers cu masina in ultimile 4-5 luni (nu-i asa?) nu ai avut cum sa mergi la revizie.

P.S.: mai am si cel putin un litru de total quartz, + niste ulei de cutie de viteze :)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Vladimir
Numar Inmatriculare: B-67-PEO

Mesaj de Vladimir »

Cu ulei am completat. Lichid de racire o sa merg maine sa cumpar. Merci oricum pt deranj. :)
Iar cu revizia asta uite cum sta treaba : eu am facut prima revizie la 6000 de km. Atunci am vorbit cu ei si au zis ca e ok sa vin la ei. Am mers la Suceava.
Ei mi-au zis sa mai vin la ei ori la 15000 km ori la 20000 de km. Si de cand am fost la ei nu a trecut mai mult 7-8 luni. Deci cu revizia nu stiu daca sunt probleme. Si in plus, in carnetul de intretinere scrie ca cea de-a doua revizie se face ori la 20000 de km ori la 2 ani. Oricum in perioada asta aveam de gand sa mai ma duc la ei.
Robotul meu : C4 Coupe VTR - 1.6 110 cp - rouge lucifer - B 67 PEO
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Eu zic ca la praful/nisipul din iasi si in general romania, la 15000km e bine sa faci revizia, de preferinta la suceava ca in iasi nu ai unde.De la servunion peugeot poti sa iti cumperi ulei si alte prostioare.
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Dan pasare scrie:
Vladimir scrie:......
2) Am primit mesaj de la computer ca trebuie sa verific uleiul. Am verificat joja si surpriza, uleiul era la minim.
......
Nu prea inteleg unde era surpriza, mai repede era o confirmare a indicatiilor computerului de bord. :roll:
O vizita la service e cea mai buna miscare. :wink:
Ai fi surprins daca ti-as spune ca acum un an mi-a stat aprins becul cu oil level too low dar aveam ulei pe joja pana la jumate ? ::P
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

Vladimir scrie:Salutare. Am un c4 cam de un an jumate. Pana acum am facut 10800 de km, motorul e de 1.6 110 cai pe benzina. De 2 zile am mai multe probleme.
1) Lichidul pt racirea motorului e cu mult sub minim.
2) Am primit mesaj de la computer ca trebuie sa verific uleiul. Am verificat joja si surpriza, uleiul era la minim.
3) De mai bine de doua saptamani imi scartaie destul de tare franele. Scartaie doar cand franez usor.
Astept sfaturi. Multumesc anticipat. :)
...oooo :lol: , astea nu-s probleme :ok , astea is nelcosaguri la o masina. Complecteaza acolo unde trebe, fa o vizita la service pt linistea ta si da-i boconc ca-i place :mrgreen: :applause
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
Vladimir

Mesaj de Vladimir »

Marti 28 aprilie ma duc la revizie. Pana la urma ma duc in Iasi, la Servunion.
citizenx
Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
Numar Inmatriculare: IS-25-PAI

Mesaj de citizenx »

Multa bafta. Sa ne spui cat a costat revizia. Eu din principiu nu ma duc la Servunion, pentru ca aia nu prea stiu ce marci de masini repara. Nu fac diferenta intre o masina si o ceapa.
Vladimir

Mesaj de Vladimir »

Am fost azi la revizie la Servunion.
Am schimbat :
ulei
filtru ulei
filtru polen
filtru aer
bec stop spate

In total am dat 500 ron. Urmatoarea revizie e la 31000 de km sau la 1 an.
Cum vi se pare la pret ? Merita sa mai ma duc aici in Iasi la Servunion :?:
Si inca o intrebare : stiti cam cat costa un scut de metal ? Azi cand a ridicat
masina am vazut ca era plin de noroi si praf pe la motor. Si in plus
nu strica niste protectie pt motor si baie.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

-pretul e ok...nici cel mai mare nici cel mai mic. nu merita efortul pana la Suceava ptr 50-60 Ron.
-scutul nu stiu cat de mult iti va proteja de praf ...am vazut destule cu scut si tot mizerie este(nu asa mult ca fara) pentru ca nu este perfect capsulat ca la alte masini
- bai de ulei sparte la c4 sincer niciuna nu am auzit..
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Vladimir scrie:Urmatoarea revizie e la 31000 de km sau la 1 an.
Cum vi se pare la pret ? Merita sa mai ma duc aici in Iasi la Servunion :?:
31k sau 21k? sau acum ai 11000?

daca nu ai de facut chestii complicate la masina nu vad de ce te-ai duce in alta parte. Daca mergi cu chestii care nu ti se par normale si vezi ca nu ti le rezolva abia atunci poti incepe sa schimbi. Dar altfel...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Vladimir

Mesaj de Vladimir »

acum am 11000 de km. urmatoarea revizie e la 31000 de km sau 1 an. deci peste 20000 de km ma duc din nou la ei. oricum nu fac eu 20000 de km intr-un an :lol:
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

15k de km cred ca e nr optim de revizie la motorul de 1.6 , sau anul , bineinteles....la noi e multa mizerie fata de occident ca sa stai 20k de km :hi
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”