ajutor in instanta impotriva citroen- impreuna demonstram

Atelier mecanica, Livrare vehicule noi, Vanzare piese de schimb, ITP, Atelier Caroserie si Vopsire, Vehicule noi
Închis
Mihay
Supermoderator

Re: ajutor in instanta impotriva citroen- impreuna demonstram

Mesaj de Mihay »

linisteste-te putin, citeste forumul , si vei vedea cine si cum si-au mai gasit rezolvari la probleme. radio cd, cheie, ambreiaje chiar si fete de usi s-au mai schimbat pe garantie. scaune ce-i drept eu nu am auzit. poate cei de la Suceava nu stiu cum sa procedeze...conteaza mult ce informatie si cum ajunge la Citroen Romania. Si eu ii voi actiona in instanta ptr alta problema
iacobang
Numar Inmatriculare: b-57-gjf

Mesaj de iacobang »

ce sa arate in instanta? ca nu este defect de fabricatie? Sa imi arate instructiunile de care am luat cunostinta(am semnat) si nu le-am respectat. Voalanta?, etc?

RECLAMATII OPC, si VA REZOLVATI TOATE PROBLEMELE CEL PUTIN IN PERIOADA DE GARANTIE.

Vreau sa ii dau in judecata sa ii invatam minte ca garantia este garantie si nu ne milogim de ei sa o respecte.

Cititi legea 449 republicata, respectiv legea garantiilor.

Chiar la ei pe pagina spun ca in perioada de garantie aduc masina in starea de conformitate.

Eu nu am cumparat robot, am cumparat o masina cu care vreau sa por circula decent fara sa imi fie rusine macar 5-6 ani. Am platit masina, nu am furat-o si de aceea am pretentii.

Nu va lasati dusi cu vorba la service si cereti ferm sa va rezolve, daca nu in 15 minute puteti reclama la opc. Cate amenzi credeti ca poate duce o reprezentanta?
ECO
Numar Inmatriculare: DB - 26 - ECO

Mesaj de ECO »

"fii capitanul nostru Iancule" :applause :applause :applause

Daca iti iese... o sa creezi un precedent si e posibil sa iasa o mica revolutie... avalansa de reclamatii (si eu ma numar prin posesorii de c4 cu scaunul "tocit" si rupt in mai putin de 2 ani) ...

asa ca... good luck! :mrgreen:
Citroen C4 Coupe Black 1.6i 16V - ICE Pack + Optiuni :P - DB-26-ECO
n'are greieri...doar un tzäcänit la volan :D
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

stai linistit ca am dat si eu un email la opc si pauza..liniste cum vrei tu sa`i zici :ya
iacobang
Numar Inmatriculare: b-57-gjf

Mesaj de iacobang »

poate nu a fost inregistrata, ai primit numar de inregistrare? Mergi tu la opc in osasul tau, depune hartia personal si ia numarul. Sunt obligati ca in termen de 30 zile sa iti raspunda, altfel isi risca serviciul. Daca raspunsul nu este cel asteptat si te bazezi pe ceva ii faci plangere penala si sesizare la dga sau dna, nu stiu care exact se ocupa de corupti.

Oricum , hai sa ne unim si sa rezolvam aceste probleme grave.

Fotografii si imputernicire.
sorigen

Mesaj de sorigen »

Nu am auzit de schimbat scaun, n-am facut nici 1 an cu masinuta si am schimbat deja de 2 ori protectia de la turbo, a treia oara doar au izolat-o, garnitura baie ulei, difuzor aer, manerul de care te poti tine de la plafon, inca o chestie pe la aerul conditionat, urmeaza volanul; singura chestie care nu au vrut sa mi-o schimbe sunt stergatoarele care mi-au facut scanturi in parbriz dupa 2-3 luni de cand am cumparat masina.

ps: topicul asta m-a determinat sa le dau un mail sa-mi zica daca imi schimba stergatoarele pe garantie pe cale amiabila sau le fac o plangere in care le cer si parbrizul :D
2008 Citroen C4 VTR 1.6HDi 110cp + (Folii Llumar, Faruri Dectane, Xenon GT HID) aici
http://www.info-service.ro
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Repet, e cineva pe aici care a raportat undeva problema cu scaunul?? Si daca da, ce raspuns i s-a dat?
@Iacobang, ce raspuns ai primit cand ai reclamat scaunul?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Ti-as trimite si eu poza cu scaunul, dar nu am aparat foto (si la telefon nu mai am cablu de date)... :oops:

Sfatul meu, nu trimite scrisoarea (plangere sau cum vrei sa ii spui) in forma aia. Este scrisa cu inima si nu ai sanse mari de izbanda. Reciteste-o peste o zi si da-i o alta forma.
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
byte
Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ

Mesaj de byte »

Daca un consumabil are defect de fabricatie sunt obligati sa il schimbe. Nu sunt obligati sa il schimbe in cazul uzurii ...
Oricum este obligatia service-ului sa demonstreze ca defectul nu este un defect de fabricatie. Eu tot timpul cand merg la service le cer o hartie care sa ateste ca piesa este defecta din cauza unei folosinte defectuoase si nu unui viciu de fabricatie si niciodata nu am primit :).
Partea cu scaunele este insa jenanta in ideea in care la mine tapiteria este impecabila nu are nici o urma de uzura iar buretele este rupt ..... iar eu am 85 kg nu 130.
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

@iacobang Exemplarul meu de masina din nefericire a avut diferite probleme de fabricatie si necomformitati.De exemplu am avut defect de fabricatie la motor si abea dupa lungi constatari si insistari mi-au schimbat motorul cu totul.Parerea mea e ca iti vei manca sufletul, daca te complici cu judecata, mai ales cu problemele pe care le ai tu si asta pt. ca pot fi trecute usor ca probleme de utilizare si proasta intretinere si nu de fabricatie.Daca fumezi mult interiorul masinii trebuie intretinut in prealabil indiferent ca e nemteasca sau japoneza.Parerea mea este sa insisti indiferent de situatie pt. ca eu zic ca se vor rezolva problemele.
stevey

Mesaj de stevey »

A si inca ceva legat de cheie, ca tot veni vorba pt. cei care nu stiu (din pacate si eu am fost unul din ei).Cand se inchide cheia, trebuie apasat din nou acel buton, alfel face uzura la un locas din plastic si dupa cativa ani sta aiurea.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Eu am schimbat cheia pe garantie prin octombrie parca, si acum s-au umflat iar butoanele, probabil ca mai e doar o chestiune de timp sa inceapa sa se rupa cauciucul ala!
Legat de plierea ei, oricum nu poti sa o pliezi daca nu apesi pe buton, cel putin asa e la a mea asta "noua"!!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
stevey

Mesaj de stevey »

Nu e cauciuc e plastic dur care se roade.La a mea poti/puteai sa o pliezi fara sa apesi pe buton.Probabil astea noi difera.
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

la mine la fel ... nu trebuie sa mai apas pe buton cand o pliez
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Cheia este proasta, se schimba pe garantie, dar se uzeaza din nou. In schimb n-am auzit de probleme la scaune, ale mele sunt ca in prima zi (exceptand jegul, bineinteles :) )

Ambreiajul se poate considera consumabil, in schimb scaunul si cheia nu. Totusi nu vad cum am putea sa te ajutam noi in instanta, daca nu am avut problemele astea.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Închis

Înapoi la “Fetcom Suceava”