si la mine se albeste bordul daca cad picutari de apa
eu am folosit un spray cu silicon si arata ca nou
Bord C4 facelift zgariat
- mircea.ispas
- Marca si model masina: 1,6 120 VTI
- Numar Inmatriculare: B 250 MCE
Re: Bord C4 facelift zgariat
C4 _ 1,6 _ 122 cp
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Nu mai folositi silicon, in timp afecteaza materialul, plus ca efectul ala uleios&lucios e oribil dupa parerea mea.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Dap, siliconul da aspect de lucru ieftin si vechi care vrea sa arate mai nou (oribil).
- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
corect, nu da cu silicon daca masina este noua. Ar trebui sa dai pe tot bordul (ca sa fie uniform) si arata foarte "ieftin", mai ales la C4 care, asa cum spuneai si tu, are un bord curat si elegant. Plus ca va trebi sa dai cu silicon la fiecare curatare.
Incearca si la dealer, poate au ei un kit de reparatii pentru bord, special pentru mateialul asta. Poate ai noroc.
Daca nu reusesti sa scoti zgarietura o idee ar fi sa pui peste ea o sigla de Citroen (sau VTR, HDI, EXCLUSIVE ... ce ai tu), asta daca locul in care e zgarietura permite. (dar nu tip autocolat de doi lei ci una originala, de la Citroen).
Incearca si la dealer, poate au ei un kit de reparatii pentru bord, special pentru mateialul asta. Poate ai noroc.
Daca nu reusesti sa scoti zgarietura o idee ar fi sa pui peste ea o sigla de Citroen (sau VTR, HDI, EXCLUSIVE ... ce ai tu), asta daca locul in care e zgarietura permite. (dar nu tip autocolat de doi lei ci una originala, de la Citroen).
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
- silviuk
- Marca si model masina: C4 GP2
Buna ideea sa intreb la Citroen. In schimb, cu abtibildurile nu ma prea impac, de orice fel ar fi... sper sa gasesc ceva care macar sa innegreasca un pic albeata de pe zgarieturi, sa nu mai fie asa evidente.
Multumesc de sugestii!
Multumesc de sugestii!
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Eh, poti sa schimbi plansa de bord cu ttoul daca te streseaza intr-atat si o rezolvi 
Ziceam mai demult, materialul de la bordul de la facelift pare ceva mai finut la aspect, dar mi s-a parut mai sensibil decat cel vechi la rezistenta.
Ziceam mai demult, materialul de la bordul de la facelift pare ceva mai finut la aspect, dar mi s-a parut mai sensibil decat cel vechi la rezistenta.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
- mircea.ispas
- Marca si model masina: 1,6 120 VTI
- Numar Inmatriculare: B 250 MCE
o sa vin la o intalnire sa vedeti cum arata,nu e chiar asa de ieftin,lasi 2-3 zile siliconul si apoi stergi cu o laveta umeda si dispare aspectul de lucios.
eu mai un opel astra din 2001 peste 250k km la bord si folosirea siliconului pe bord,fete usi si praguri interioare a prelungit viata materialelor
mai exista deasemenea o solutie de inegrire a plasticului si cauciucului,care are aspect mat(deci a-ti scapat de luciu),dar asa ceva eu am folosit pt pragurile interioare si partile inferioare ale bordului si pentru parteade jos a usilor acolo unde atingi cupiciorul cand te dai jos din masina
eu mai un opel astra din 2001 peste 250k km la bord si folosirea siliconului pe bord,fete usi si praguri interioare a prelungit viata materialelor
mai exista deasemenea o solutie de inegrire a plasticului si cauciucului,care are aspect mat(deci a-ti scapat de luciu),dar asa ceva eu am folosit pt pragurile interioare si partile inferioare ale bordului si pentru parteade jos a usilor acolo unde atingi cupiciorul cand te dai jos din masina
C4 _ 1,6 _ 122 cp
- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
silviuk, eu nu ma referea la abtibilduri, ci la sigle 3D. Am atasat cateva poze, de idee.
Aia de pe volan (e de pe un C1) e putin ingropata in volan, ar arata bine si pe bord (mai ales ca e moale), bagata putin ingropata. Sigur, daca locul unde e zgariat permite asa ceva (sa nu fie pe airbag).
Evident ca nu pui abtibilduri in masina
sunt multe variante, am vazut si "by Loeb" ... daca ai coupe

Aia de pe volan (e de pe un C1) e putin ingropata in volan, ar arata bine si pe bord (mai ales ca e moale), bagata putin ingropata. Sigur, daca locul unde e zgariat permite asa ceva (sa nu fie pe airbag).
Evident ca nu pui abtibilduri in masina
sunt multe variante, am vazut si "by Loeb" ... daca ai coupe

C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP