Acum cateva zile am fost la o spalatorie cu masina si am cerut o curatare interior + exterior. Dupa curatarea interiorului, am remarcat niste picaturi de solutie de curatat geamurile (ceva obisnuit, cu care se sterg pe la spalatorii si parbrizurile dar si elementele de interior) ramase pe bord. Cel mai probabil cazute de pe interiorul parbrizului, in urma unei stergeri incomplete cu carpa de catre angajatul care s-a ocupat.
Asadar i-am solicitat sa le stearga. Surpriza a venit in momentul in care omul, desi avea intr-o mana carpa cu care tocmai stersese interiorul, a inceput sa zgarie petele respective cu unghia. Pana am apucat sa il opresc si sa ii spun sa stearga cu carpa, deja zgariase bordul.
Zgarietura este pe partea din dreptul airbag-ului pasager, deci pe materialul acela moale, cu striatii, caracteristic modelului facelift (nu am vazut multe C4 pre-facelift, dar parca materialul e putin diferit).
Intrebarea mea este daca a mai avut cineva vreo astfel de problema si daca a reusit sa o rezolve. Orice sugestie e binevenita, orice idee. Zgarietura e foarte inestetica pentru bordul "curat" de C4 si atrage atentia imediat ce te urci in masina. Stiind ca am avut grija de ea si ca e aproape noua, va dati seama ca ma doare sufletul sa o vad asa deteriorata.
Am atasat si doua poze cu zgarietura, ca sa va dati seama mai bine despre ce e vorba. Zgarieturile nu par profunde, de-asta sper sa existe vreo solutie.

Multumesc.
P.S.: Imi cer scuze ca am scris doar cand am avut o problema de rezolvat, insa nu prea am avut cu ce sa contribui la baza de informatii a clubului. Sper sa pot fi si eu vreodata de ajutor.