Eu am cumparat un citroen c4 Coupe vtr 1.6HDi 16V 110CP euro4Tomita scrie:fi tu atent aici.
urmeaza pasul 1 indicat de colegul cu service citroen. le ceri vin-ul ca sa verific exact ce masina ai comandat si ce ti-au dat.
pasul 2 ne zici noua aici ce echipare ai comandat sa vedem si noi, nu sa ne agitam aiurea.
pasul 3 faci niste poze la masina ext/int cu elemente cheie (jante bara fata, bord, volan portbagaj (daca are compartimentatorul de plastic, cotiera, aeratoare in detaliu.
apoi mai vorbim
faza cu opc e frectie la picior de lemn pt tine. poti sa ii ameninti, fara cearta dar sa te impui ca sa recunoasca ce vor sa faca. depui reclamatie, vine OPC, le da amenda si tu ce rezolvi. mai astepti dupa masina. asa, pt extra asteptare, conform conditiilor contractuale (pt ca tu ai platit banii si nu e treaba ta ca ei vor sa faca mismasuri) le mai ceri avantaje. nu revizii gratuite, ca poate vrei sa le faci in alta parte. sa recunoasca ca NU au plasat comanda pt tine si iti baga pe gat una din stoc, si asa ii fortezi sa iti comanda intr-adevar pt tine, dar sa mai bage optiune in plus CADOU de la ei.
asta ar fi varianta cea mai grava la care ma gandesc eu.
deci NU receptionezi masina pana nu esti sigur de ce ai primit.
sau stai mai e cevasi mai rau.
masina e intr-adevar a ata, dar a fost accidentata si la reparatie au uitat de bara si au pus una necorespondenta. deci verifici si masina peste tot. am auzit la alti dealeri ca ar fi practicat asa ceva.![]()
EDIT: vad ca s-a mai scris intre timp. vezi sa nu fie ultima posibilitate prezentata de mine, in care masina chiar a rams fara proiectoare din cauza accidentarii ei.
O sa dau maine o fuga pana la ei, sa fac poze masinii (eventual sa-mi zici ce sa incerc sa surprind)
Vrei sa iti scriu toate dotarile si seria de motor?