In mers e ok, afiseaza ok pe ecran.
Doar ca in DiagBox (parca) vede la grupul electro-pompa ca volanul e intarit ca la 105 km/h. A curatat contactele de masa oxidate, same stuff. Eu unul pot sa bag mana in foc ca volanul e mai tare pe loc inca de cand e masina noua..
Se punea problema ca nu cumva sa fie parametri normali, sa fie de la soft, si in acest sens ar trebui sa vina un raspuns de la Citroen.FR, dar momentan nu se poate..
BTW: cu noul soft vad ca altfel se consuma carburantul pe afisaj.
ESP, ABS, Airbag: faulty
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
Re: ESP, ABS, Airbag: faulty
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Altfel in ce mod? Mai mult sau mai putin carburant?
- Victor.VR
- Teh STIG
Nu mai aprinde becul de rosu asa repede, se cosuma "mai greu" carburantul.
Postez ca ieri mi-a facut din nou nazuri.
Parcam, cand dintr-o data imi da ESP faulty (cu ABS faulty mi se pare). Apoi imediat mi-a dat eroare la alte sisteme + semnul STOP, au stat putin, a ramas ESP-ul aprins, apoi iar, radiatorul se dadea la maxim singur si ramanea (cand avea toate erorile), si a facut asa de vreo 2 ori intr-un interval de 2 minute.
Acum nu stiu ce sa cred, eroarea apare foarte rar, am fost cu masina la Servunion, pe lexia, testari si testari, si nu pare sa aiba nimic. Ma gandesc: poate fi vorba de un releu?
Postez ca ieri mi-a facut din nou nazuri.
Parcam, cand dintr-o data imi da ESP faulty (cu ABS faulty mi se pare). Apoi imediat mi-a dat eroare la alte sisteme + semnul STOP, au stat putin, a ramas ESP-ul aprins, apoi iar, radiatorul se dadea la maxim singur si ramanea (cand avea toate erorile), si a facut asa de vreo 2 ori intr-un interval de 2 minute.
Acum nu stiu ce sa cred, eroarea apare foarte rar, am fost cu masina la Servunion, pe lexia, testari si testari, si nu pare sa aiba nimic. Ma gandesc: poate fi vorba de un releu?
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Eu zic ca se trage de la faptul ca nu ai dat azi de baut, nu baieti?
Acum, lasand gluma la o parte, nasoala tare problema ta...
Acum, lasand gluma la o parte, nasoala tare problema ta...
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
e un mare pas inainte, tinand cont ca a stat cu noi. pana acum disparea repede inainte sa mergem la un cico ceva...DjAndr3w scrie:Eu zic ca se trage de la faptul ca nu ai dat azi de baut, nu baieti?![]()
victore, eu zic, ca ar trebui sa prinzi momentul cand iti face bordul ca un pom de craciun si ai aprinse toate erorile si ATUNCI sa o iei cumva pe o platforma ceva si sa o duci la un tester, sau sa vina cineva cu testerul acolo unde esti
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Victor.VR
- Teh STIG
buna ideea. m-am gandit si eu.. dar dispare dupa putin timp.
si ieri iar mi-a dat esp faulty. am constatat ca mi-a dat eroarea dupa o curba la dreapta (si prima oara tin minte ca tot dupoa o curba la dreapta a fost).
si ieri iar mi-a dat esp faulty. am constatat ca mi-a dat eroarea dupa o curba la dreapta (si prima oara tin minte ca tot dupoa o curba la dreapta a fost).