A inceput cu ESP faulty, apoi din nou asta, e a doua oara cand o patesc, dar nu s-a mai stins repede.
Ce constat la franare: se aude un huruit de parca as merge pe marcajul cu vibratii (volanul nu vibreaza, doar zgomot puternic). Rulment? Aflam poate la Servunion.
Well, am fost astazi la Servunion, unde am stat de la 1 la 6.
Pe diagnoza, vedea cu motorul la relanti, pe loc, ca si cum as merge cu 105km/h, o temperatura de -36 de grade la nu stiu ce lichid, si de asta e volanul meu mai tare pe loc. Nu a avut ce sa-i faca, pe platforma in Franta nu poate trimite fiindca nu sunt inca agreati Citroen.
Mi-au facut update de soft: cand apas putin maneta de semnalizare, ramane semnalul aprins de 3 ori, ca la VW. Norishor, stii ceva de functia asta? Dar dupa update-ul asta, vad ca nu mai pot incuia si descuia masina din telecomanda.
NU stiu de niciun comunicat in acest sens. Am sa ma interesez. Si eu mi-am facut singur update la BSI dar nu am incercat chestia asta. O sa o incerc in seara asta sa vad daca e vreo diferenta Bineinteles, daca gasesc vreun document despre asta am sa va tin la curent.
imi place mult functia de la semnalizare daca nu se poate activa exista un modul "semnalizare one touch" costa 50 lei se monteaza relativ simplu. oricum faina functia
Poti sa imi spui si de cealalta problema ceva? Si anume: la grupul electropompa ii da niste valori dubioase pe loc, pe loc vede 105 kmh si tine volanul intarit..ai mai intalnit asta?
Probabil e normal, daca vede viteza aia de 105 km/h volanul sa fie mai "intarit" ca asa se intampla la viteze mai mari, dar de ce vede viteaza aia, e straniu.
PS: oare daca le punem bot in bot nu imi transfera si mie obtiunea cu semnalizatul?