Power Steering Faulty... and stuff

danmanea
Numar Inmatriculare: B-37-JXR

Re: Power Steering Faulty... and stuff

Mesaj de danmanea »

Nu am nici o veste. Codurile zic ca distributia ar fi dezaliniata, desi masina merge OK.
Dupa ce s-au citit si sters, mesajul a aparut iar. Dar numai dupa ce au miscat-o putin.

Ciudat e ca, imediat dupa stergere, a aarut mesaj cum ca nu ar merge claxonu, desi el mergea bine mersi......

Acu.. stau si astept nush ce trusa de la Trust de aliniat.. pe care o trimit cind vor ei. Peste vreo 2 zile asa.. ca atunci vine masina. Ce daca masina e in garantie si omu asteapta?? Si ce?
Sa-si ia Peugeot, de ce si-a luat C...

Intre timp ma gindeam ca oamenii de la Radacini o urca macar pe un lift.. sa vada daca probelmele de care am zis.. cu pompa.. cu faru'... nu au o cauza electrica.. contact ceva.
Dar nu.... ca cica nu au avut unde.... [-X Eu am fost azi acolo si era loc...... De fapt problema vine de la Cine il plateste pe omu care pierde vremea sa verifice??? WTF??????
E garantie... Nu ma intereseaza.....

Ca s-a ascultat si se aude un zgomot.. ca poate s-a intins lantu.. sau patinele...
Da ce ar fi fost daca intre timp am fi investigat noi celelalte probleme care au aparut primele.... alea electrice.. si care ar putea cauza si acum acel mesaj.
Ca poate de acolo e.. Poate un cablu e dus si senzorii aia dau mesaje aiurea.
Ca poate zgomotul normal.. ca nu e cu curea... zic si eu...
Ca asa a facut biata de ea.. de cind o stiu.
C4 2011 Albastru Bourrasque (cind e curat), 1.6i 120cp
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

deci ce accident ai avut cu ea? ce a fost afectat?
la ce service ai dus-o pt reparatie?
e posibil sa nu mai fie sub incidenta garantiei aceasta problema si sa fie cauzata de acel accident si implicit reparatia defectuoasa.
ai dus-o la alt service acum decat data trecuta?
si cat timp ti s-a dat pt remediere?
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

Dane, chiar ma superi. Daca esti corect, expui corect problema aici. Suntem principalul forum de Citroen si totodata un forum formator de opinie iar continutul acestui forum trebuie sa fie cat mai clar, obiectiv si sa expuna realitatea intr-un mod cat mai pur posibil.

Ai facut reclamatie astazi la Trust, spunand (ca sa nu zic mai urat), ca ai adus masina in service Luni. Daca e nevoie scanez fisa de intrare in service sa-ti reamintesc ca ai adus-o ieri la 9:47. Ieri a fost Marti si ieri ai avut programare facuta de mine numai pt. diagnoza si asta s-a si facut. S-au trimis toate cele catre Trust si Citroen Franta pentru a ne indruma cu pasii pe care sa-i facem in a-ti rezolva problema - ca la carte. Daca nu as fi fost implicat direct as fi luat "de buna" postarea ta aici... dar eu ti-am luat masina si eu ma voi ocupa de ea pana la capat. Sunt niste proceduri pentru garantie. Nu poti veni tu si sa comanzi ce sa se faca, ce sa se schimbe, cand sa se urce masina pe elevator sau ce sa se demonteze, cand tu nu platesti aceste operatii. Tu ai un contract de garantie cu Citroen Romania nu cu Radacini, SD Prestige, Cartec sau alte reprezentante, astfel incat sa le "comanzi" ce sa faca. Ele, prin contractul pe care l-au incheiat cu importatorul, sunt supuse unor reglementari, obligatii si proceduri. Daca aduci masina cu o problema in garantie, exista niste pasi de verificare bazati pe documentatia tehnica a producatorului, pasi pe care nu ii facem de capul nostru acolo. Asa cum ti-am spus si pe messenger, ca sa urce o masina pe elevator sa verifice nu stiu ce cablu, blochezi un angajat si un elevator pt. cel putin 10 minute. Cine plateste acest blocaj. Tu? NU! Cei care ofera garantia, platesc si daca ei au spus sa verificam intr-o anumita directie -> in speta distributia si senzorii de acolo; atunci, pentru ca toate costurile noastre sa fie acoperite, trebuie sa respectam indicatiile date de catre ei. Ai avut o remarca la faptul ca trusa de calaj pentru motorul tau ajunge in 2 zile. Iar denaturezi in mod intentionat adevarul. Ti-am spus ca va ajunge maine, din Pitesti cu masina de piese pt. ca nu trimite nimeni o masina separat pt trusa aceasta. Iti inteleg frustrarea, dar ti-am zis ca vei avea suportul nostru daca ai rabdare sa se faca pasii necesari. Nimeni nu sta degeaba, stai linistit. Oricum cred ca ai depasit limita facand reclamatie catre Trust la aprox 30 de ore de cand ai adus masina in service (real, lucratoare, numai vreo 8 max 10 ore). PERSONAL, si repet... PERSONAL!, cred ca ai exagerat enorm. Trust motors NU mai sunt Citroen Romania din pacate. Stiu ca aveai o relatie la Citroen acu ceva timp, dar lucrurile si procedurile sunt schimbate si facand presiuni asupra unui service, crede-ma din proprie experienta ca nu faci bine nimanui si creezi niste tensiuni gratuite. Ca si moderator pe acest topic, am sa te rog amical sa aduci corecturile necesare, incat sa nu denatureze in mod intentionat imaginea unui reparator agreeat. Iti multumesc anticipat! :hi
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
danmanea

Mesaj de danmanea »

Bogdan,

Asta e mailu meu catre Trust:

Luni 27 Mai am primit un mesaj de eroare "Engine Faulty". Din acel moment masina, in garantie, se afla in curtea Radacini Autostyle si nu poate fi disgnosticata complet din lipsa unei truse.
Am inteles ca aceasta trusa este trimisa de Trust abia maine, adica la 2 zile de la anntarea incidentului de catre Radacini.
Dupa aceste 2 zile probabil ca mai urmeaza inca multe altele in care service-ul nu poate lura pt ca asteapa sa ii fie trimisa cite o piesa, o data la 2 zile sau cind are Trust chef.

Avind in vedere ca masina este in garantie si sa procedurile dvs administrative, care intirzie diagnosticarea / rezolvarea problemei semnalate de catre service, imi provoaca un prejudiciu material - in primul rind, as dori sa stiu pozitia oficiala Trust Motors cu privire la aceasta situatie

Da, am gresit, nu era luni, era marti. Si, daca il citesti, nu va este adresat. Am zis ca masina nu poate fi din lipsa trusei nu ca voi aveti si nu faceti......

Normal ca trust intelege cum vrea.
Pe mine, client, nu ma interesaza ca Trust nu-si face treaba. Ca ii trebuie 15 zile sa trimita o piesa. Pe mine ma prejudiciaza. Si inca o data, sa iti si sa va fie clar: Nu cu voi am o problema, ca NU DEPINDE DE VOI

Si in plus de asta, daca iti aduci aminte, eu am fost cel care a povestit aici cit de multumit am fost si sunt de Radacini.
Daca nu eram atunci nu ma mai prindeati. Trust me...

Si daca a fost la citeva ore ce? Sa vina trust sa-mi zica.. Prietene, nu am masina, da du-te tu la pitesti si adu trusa.... Sau o trimit cu FAN.....
Ultima oară modificat Joi Mai 30, 2013 8:09 am de către danmanea, modificat 1 dată în total.
danmanea

Mesaj de danmanea »

Tomita scrie:deci ce accident ai avut cu ea? ce a fost afectat?

NU Service-ul e problema. Ci problemele admin.
NU mi s-a dat timp.
Problema mea este ca in 3 sapt ma car in CO.. si depind de ea.
e prea tarziu acum sa-mi reorganizez plecarea.
danmanea

Mesaj de danmanea »

danmanea scrie:
Tomita scrie:deci ce accident ai avut cu ea? ce a fost afectat?

Nu este de la accident. Ma sina a fost facuta f bine.
Au trecut de atunci 8 luni in care am facut 10.000 km. fara probleme.

NU Service-ul e problema. Ci problemele admin.
NU mi s-a dat timp.
Problema mea este ca in 3 sapt ma car in CO.. si depind de ea.
e prea tarziu acum sa-mi reorganizez plecarea.
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

doar ca o curiozitate intre membrii intrebam eu, si poate ar face putina lumina asupra unor aspecte.

deci ce accident a avut masina, acum cat timp si daca te-ai dus acum in acelasi service.

intelegi de ce zic astea.

in rest, bafta multa cu solutionarea, nu tine nici de servicemanul direct, si vezi ca daca dai cu batul in ceva risti sa primesti raspunsul legal si oficial care sa nu te coafeze deloc.

si organele statului au 30 de zile in care sa iti raspunda. poti rezolva in 2 zile (cu atat mai mult cu cat e urgenta treaba) sau poti astepta luna intreaga, perfect legala. :hi
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
danmanea

Mesaj de danmanea »

Tomita scrie:doar ca o curiozitate intre membrii intrebam eu, si poate ar face putina lumina asupra unor aspecte.

deci ce accident a avut masina, acum cat timp si daca te-ai dus acum in acelasi service.

intelegi de ce zic astea.

:hi
Uite postul cu accidentul: viewtopic.php?f=61&t=7039
In iulie anul trecut.

Da, acelasi service.
danmanea

Mesaj de danmanea »

C'est fini.
Am luat-o aseara... Pare ca merge. Sper sa mearga
Nu stim cauze ci stim doar ca problema s-a rezolvat doar prin rescriere soft ECU.

Cele ce urmeaza nu sunt adresate unei persoane anume, ci in special Radacini, chiar daca am folosit citate.

Mi se pare totusi putin cam mult 4 zile pentru un update de soft si verificari de drum, dar probabil ca vor fi muti care vor combate asta.

Dar....
Norishor scrie:Nu poti veni tu si sa comanzi ce sa se faca, ce sa se schimbe, cand sa se urce masina pe elevator sau ce sa se demonteze, cand tu nu platesti aceste operatii.
Inclin sa cred ca daca nu as fi facut
Norishor scrie:reclamatie catre Trust la aprox 30 de ore de cand ai adus masina in service (real, lucratoare, numai vreo 8 max 10 ore).
sincer, nu s-ar fi apucat nimeni de ea joi.
Asa s-a vazut din punctul meu de vedere, al clientului: miercuri masina statea, lift liber. Masina rezolvata, joi, fara sa fie nevoie de minunata trusa de calaj care nu a ajuns in 2 zile, si nu cu masina de piese.

Insa..... daca dupa problema cu accidentul am fost super multumit de lucrare /service / baieti, acum nu mai pot sustine acest lucru.
Am laudat atunci Radacini, atit in postul despre accident cit si in cel despre Radacini, imediat dupa ce a fost deschis. Acum insa...

Lasind la o parte aceste lucruri pe care probabil le-as fi trecut cu vederea avind in vedere experientele placute, per ansamblu, m-am lovit ieri de 3 neplaceri, mari sau mici, dar care se aliniaza perfect zicalei :"Detaliile fac diferenta" - sau mai bine speram ca detaliile sa faca diferenta dintre Radacini si alte service-uri:

1. Masina gata de livrare, spalata, usita de la computer nu era montata
2. Presul de la sofer plin de noroi - fiind o zi ploioasa. Dar probabil ca cineva trebuia platit pentru cele 10 secunde de scuturat pres.
3. Cel mai grav : Masina zgariata bara spate dreapta. Noroc ca am avut polita CASCO pe mail si am putut deschide dosar de dauna. Au punct de constatare acolo. Nu ar fi trebuit sa o fac pe CASCO, dar.. am zis sa nu suporte ei toate costurile, ci doar fransiza.

Astept acum sa ma cheme, sa o duc iar, sa imi vopseasca bara spate.
OK, shit happens dar ar fi fost fair sa vina sa imi zica: Bai, am zgariat-o o facem. Dar... daca nu o vedeam, aia era. Probabil ca pe asta au mizat.

Dar asa cum o inspecteaza ei cind o preiau, asa o inspectez si eu.

Cam atit cu postul asta. Fiecare judeca cum doreste, dar sunt pareri personale, ca de aia e forumu'.

Va mai povestesc o intimplare funny cu ei in postul dedicat.

Zile bune si insorite.

Ma'nclin,
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

ai gresit ca ai pus Casco la bataie pentru ei ... platesc ei franciza acum, dar cand reinoiesti Casco? Daca nu aveai "eveniment" cu siguranta iti reduceau suplimentar pretul! Asa, pauza.
Oricum, faptul ca te-au lasat sa folosesti casco pentru a repara prostia unui Gigel din firma lor mi se pare culmea nesimtirii pentru un service de marca ...
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
WhiZaH
Marca si model masina: Honda Civic Sedan 1.8 i-VTEC
Numar Inmatriculare: B 57 WHZ
B 55 WHZ

Mesaj de WhiZaH »

Dane...a fost o problema de comunicare.... :hi
Honda Civic 1.8 i-VTEC
C4 2006 1.6HDI 110 CP SX Pack
danmanea