C'est fini.
Am luat-o aseara... Pare ca merge. Sper sa mearga
Nu stim cauze ci stim doar ca problema s-a rezolvat doar prin rescriere soft ECU.
Cele ce urmeaza nu sunt adresate unei persoane anume, ci in special Radacini, chiar daca am folosit citate.
Mi se pare totusi putin cam mult 4 zile pentru un update de soft si verificari de drum, dar probabil ca vor fi muti care vor combate asta.
Dar....
Norishor scrie:Nu poti veni tu si sa comanzi ce sa se faca, ce sa se schimbe, cand sa se urce masina pe elevator sau ce sa se demonteze, cand tu nu platesti aceste operatii.
Inclin sa cred ca daca nu as fi facut
Norishor scrie:reclamatie catre Trust la aprox 30 de ore de cand ai adus masina in service (real, lucratoare, numai vreo 8 max 10 ore).
sincer, nu s-ar fi apucat nimeni de ea joi.
Asa s-a vazut din punctul meu de vedere, al clientului: miercuri masina statea, lift liber. Masina rezolvata, joi, fara sa fie nevoie de minunata trusa de calaj care nu a ajuns in 2 zile, si nu cu masina de piese.
Insa..... daca dupa problema cu accidentul am fost super multumit de lucrare /service / baieti, acum nu mai pot sustine acest lucru.
Am laudat atunci Radacini, atit in postul despre accident cit si in cel despre Radacini, imediat dupa ce a fost deschis. Acum insa...
Lasind la o parte aceste lucruri pe care probabil le-as fi trecut cu vederea avind in vedere experientele placute, per ansamblu, m-am lovit ieri de 3 neplaceri, mari sau mici, dar care se aliniaza perfect zicalei :"Detaliile fac diferenta" - sau mai bine speram ca detaliile sa faca diferenta dintre Radacini si alte service-uri:
1. Masina gata de livrare, spalata, usita de la computer nu era montata
2. Presul de la sofer plin de noroi - fiind o zi ploioasa. Dar probabil ca cineva trebuia platit pentru cele 10 secunde de scuturat pres.
3. Cel mai grav :
Masina zgariata bara spate dreapta. Noroc ca am avut polita CASCO pe mail si am putut deschide dosar de dauna. Au punct de constatare acolo. Nu ar fi trebuit sa o fac pe CASCO, dar.. am zis sa nu suporte ei toate costurile, ci doar fransiza.
Astept acum sa ma cheme, sa o duc iar, sa imi vopseasca bara spate.
OK, shit happens dar ar fi fost fair sa vina sa imi zica: Bai, am zgariat-o o facem. Dar... daca nu o vedeam, aia era. Probabil ca pe asta au mizat.
Dar asa cum o inspecteaza ei cind o preiau, asa o inspectez si eu.
Cam atit cu postul asta. Fiecare judeca cum doreste, dar sunt pareri personale, ca de aia e forumu'.
Va mai povestesc o intimplare funny cu ei in postul dedicat.
Zile bune si insorite.
Ma'nclin,