Pai tot din experienta cu marca Peugeot vorbesc si eu, Yaz. Altfel nu puteam sa vorbesc atat de personal si vehement. E un pitic pe creierul meu, recunosc. "Am auzit" despre 206, pentru ca nu am avut. Dar am avut Peugeot. Daca ma apuc sa insir cretinismele pe care le-am indurat cu Peugeotul ma doare capul. Un exemplu rapid ar fi piesele pe care de fiecare data trebuie sa le comand cu totul, cand de fapt, doar un subansamblu era stricat. In fine, Peugeot NU, nu m-as putea uita in oglinda din nou !

Dar asta nu inseamna ca Peugeot-urile tale nu sunt bune.
Asta cu orice Ford e mai bun decat Opel Astra, m-a luat prin surprindere. N-am avut nici Ford nici Opel dar toate recomandarile merg spre Opel ca si costuri, ce-i drept nu si fiabilitate. Eu personal prefer Ford oricand in detrimentul Opel. Ca sa nu mai zic de Focus, iubesc suspensia aia. Insa ma intereseaza 90% costuri, atat.
La indemnul lui Soso, mai dau niste hint-uri
Masina va circula 60% urban, 40% extra. Insa in oras, frecata pe distante scurte. Exclus variantele super mini ca dimensiuni pentru ca exista si necesitati de carat (dimensiuni normale) in marea majoritate a timpului.
Partea cu scaunele infecte la Opel o stiam. Insa stiam ca Fordul e destul de scump la piese.
Clasamentul ca si costuri de intretinere, in mintea mea, e urmatorul: (
de la mic la mare)
Opel < Skoda/Seat < VW < Ford < Citroen < restul frantuzoaicelor si Dacia < japoneze
Exclud marcile adevarate.
Acum sariti

Gresesc ?