C4 Coupe. Ajutati-ma sa ma hotarasc 100%
-
Pilgrim
In ceea ce priveste locul din spate, sotia mea zice ca are loc mai mult ca in masina actuala (care este un Logan), deci daca ea zice ca e ok, atunci asa o fi.. pe mine oricum nu ma prea priveste acest aspect.
In ceea ce priveste numarul de Km facuti, spre exemplu un primul an am facut cam 30k km, an in care masina a stat cam 2 luni pe bara din cauza unui nene din service.
Deci de calarita va fi calarita.
Apropos, ca tocmai mi-am adus aminte... stie cineva care sunt societatile de asigurare care au decontare directa cu ATS-ul, si daca vreuna dintre ele (chiar daca e mai scumpa), ofera masina la schimb pe perioada cat masina este in reparatii?
In ceea ce priveste numarul de Km facuti, spre exemplu un primul an am facut cam 30k km, an in care masina a stat cam 2 luni pe bara din cauza unui nene din service.
Deci de calarita va fi calarita.
Apropos, ca tocmai mi-am adus aminte... stie cineva care sunt societatile de asigurare care au decontare directa cu ATS-ul, si daca vreuna dintre ele (chiar daca e mai scumpa), ofera masina la schimb pe perioada cat masina este in reparatii?
...on the road to Zion
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pilgrim, cred ca pina acum cele mai des intilnite probleme la masinile astea care sa le tina departe de sosea sint cele cu senzorii (diverse trasnai care se schimba in 15 minute. In rest... pe ici-colo cite un ghinionist (am studiat problema si la alte marci sint mai multi) care a nimerit cite ceva montat strimb si cam atit.
Deci nu te bagi in nici un rahat
Avind in vedere ca ai copii gindeste-te bine daca vrei versiunea in 3 sau 5 usi.
Deci nu te bagi in nici un rahat
Avind in vedere ca ai copii gindeste-te bine daca vrei versiunea in 3 sau 5 usi.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
dimabogdan
La berlina usile spate se pot bloca si se deschid doar din exterior 
P.S. astia de la ATS sunt gata, inclusiv ei pe site mai au doar doua reprezentante, la Buc. si la Cta, ei sunt de acum concesionari si reparatori agreati.
Pe site-ul Citroen, reprezentanta romana, apare undeva pe Str. Johann Strauss din Bucuresti.Nu stiu de ce, dar cred ca ei au scos si oferta aia cu C1 Smile, care pe site la ATS nu apare.
Incearca acolo o oferta ceva.
P.S. astia de la ATS sunt gata, inclusiv ei pe site mai au doar doua reprezentante, la Buc. si la Cta, ei sunt de acum concesionari si reparatori agreati.
Pe site-ul Citroen, reprezentanta romana, apare undeva pe Str. Johann Strauss din Bucuresti.Nu stiu de ce, dar cred ca ei au scos si oferta aia cu C1 Smile, care pe site la ATS nu apare.
Incearca acolo o oferta ceva.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
eu am copil si copil....de 8 luni...nici nu stii cat de bine vede pe geam...si cat de incantat e....uite si dovada:
http://img33.picoodle.com/img/img33/9/9 ... 799d66.jpg
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
sweet...
sa-ti traiasca...
eu cred k nu 3 usi sunt problema...mai curand portbagajul. nu poti sa compari protbagajul de la logan cu cel de la c4 coupe. iar atunci knd ai copii...jucarii, carucior, olitze si alte chestii...am o nepotica de 2 ani asa k am idee despre chestia asta.
eu cred k nu 3 usi sunt problema...mai curand portbagajul. nu poti sa compari protbagajul de la logan cu cel de la c4 coupe. iar atunci knd ai copii...jucarii, carucior, olitze si alte chestii...am o nepotica de 2 ani asa k am idee despre chestia asta.
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Eu nu am ce sa le reprosez celor de la ATS. Nu am avut probleme cu ei cu toate ca am trecut pe acolo de vreo 5 ori si de 3 ori a trebuit sa o las mai multe zile pentru reparatii.
Omul de la caroserie din Baneasa e super OK... sper sa nu-i vina vreo idee sa plece
Generali are decontare directa cu ATS-ul, si din cate am inteles, si BCR-ul ar avea un fel de intelegere semnata... Deasemenea, Generali cred ca ofera si solutia unei masini la schimb pe perioada reparatiilor, cu un mic plus la prima de asigurare, evident.
Omul de la caroserie din Baneasa e super OK... sper sa nu-i vina vreo idee sa plece
Generali are decontare directa cu ATS-ul, si din cate am inteles, si BCR-ul ar avea un fel de intelegere semnata... Deasemenea, Generali cred ca ofera si solutia unei masini la schimb pe perioada reparatiilor, cu un mic plus la prima de asigurare, evident.
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
Pilgrim
sweet indeedaiurica scrie:eu am copil si copil....de 8 luni...nici nu stii cat de bine vede pe geam...si cat de incantat e....uite si dovada:
i-am aratat si sotiei poza ta si a fost foarte incantata. scaunul de copil acolo este locul lui sau este impovizatie. intreb, pentru ca eram ferm convins ca se prinde in fata by default.
in ceea ce priveste portbagajul iar nu poate decat sa ma bucure ca este mai mic pentru ca in felul asta nu o sa-l mai umple sotia cu toate prostiile (carat and stuff) si in felul asta o sa pot sa menajez si eu masina cum trebuie.
...on the road to Zion
- Aiurica
cum adica improvizatie?este scaun cumparat si montat acolo...in fata eu nu il pun sub nici o forma...iar de fiecare data cand am mers...a mers sotia in spate cu el.Pilgrim scrie:sweet indeedaiurica scrie:eu am copil si copil....de 8 luni...nici nu stii cat de bine vede pe geam...si cat de incantat e....uite si dovada:
http://img33.picoodle.com/img/img33/9/9 ... 799d66.jpg![]()
![]()
i-am aratat si sotiei poza ta si a fost foarte incantata. scaunul de copil acolo este locul lui sau este impovizatie. intreb, pentru ca eram ferm convins ca se prinde in fata by default.
in ceea ce priveste portbagajul iar nu poate decat sa ma bucure ca este mai mic pentru ca in felul asta nu o sa-l mai umple sotia cu toate prostiile (carat and stuff) si in felul asta o sa pot sa menajez si eu masina cum trebuie.
daca te referi ca se pune cu fata sau cu spatele, atunci iti spun ca pana la 7 luni se pune cu spatele la parbriz si apoi il intorci...
in primele 2-3 luni este un alt scaun numit scoica...care se pune la fel cu spatele la parbriz.
bafta.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
-
Pilgrim
am zis asta pentru ca di poza cel putin observ ca scaunul este prins decat cu centura de siguranta, si din cate stiu eu trebuie strans ceva mai temeinic. nu?aiurica scrie:cum adica improvizatie?este scaun cumparat si montat acolo...in fata eu nu il pun sub nici o forma...iar de fiecare data cand am mers...a mers sotia in spate cu el.Pilgrim scrie:sweet indeedaiurica scrie:eu am copil si copil....de 8 luni...nici nu stii cat de bine vede pe geam...si cat de incantat e....uite si dovada:
http://img33.picoodle.com/img/img33/9/9 ... 799d66.jpg![]()
![]()
daca te referi ca se pune cu fata sau cu spatele, atunci iti spun ca pana la 7 luni se pune cu spatele la parbriz si apoi il intorci...
in primele 2-3 luni este un alt scaun numit scoica...care se pune la fel cu spatele la parbriz.
bafta.
...on the road to Zion
- Aiurica
- Aiurica
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Se merita C4, daca ai 13.600 cash, nu vrei SH, vrei benzina, si.. Cam atat..
Vezi ca la Pejo, e oferta cu reducere 2025 de euro DDP.. Iei un diesel la 15200-15500! Parerea mea ca un C4 nu merita mai mult de 13600! De la 15.000 in sus, te gandesti la Focus - punte independenta spate, fara zgomot la gropi, pozitie la volan redusa, linia bordului ca la masinile nemtesti!
Parerea mea...
Si eu am luat masina de la Sincai. 1-2 saptamani, ca era pe stoc!
Vezi ca la Pejo, e oferta cu reducere 2025 de euro DDP.. Iei un diesel la 15200-15500! Parerea mea ca un C4 nu merita mai mult de 13600! De la 15.000 in sus, te gandesti la Focus - punte independenta spate, fara zgomot la gropi, pozitie la volan redusa, linia bordului ca la masinile nemtesti!
Parerea mea...
Si eu am luat masina de la Sincai. 1-2 saptamani, ca era pe stoc!
-
alesul
aolo, ce masina e si pejo-ul asta - 307 - luna asta se iau ultimele comenzi pt ea ca apare 308..deci gandeste-te de doua ori inainte de a duce la pejo(s).Adrian scrie:Se merita C4, daca ai 13.600 cash, nu vrei SH, vrei benzina, si.. Cam atat..
Vezi ca la Pejo, e oferta cu reducere 2025 de euro DDP.. Iei un diesel la 15200-15500!
Eu am dat pe c4-ul din semnatura 15.6000 - deci tot aia!
oupz, ford ce are motor(diezel) de pejo(s) si de citroen. Cate probleme am auzit cu masinutza asta mai bine pas...Adrian scrie:
De la 15.000 in sus, te gandesti la Focus - punte independenta spate, fara zgomot la gropi, pozitie la volan redusa, linia bordului ca la masinile nemtesti!
si inca ceva. discurile pe spate, la ford costa inca vreo 400 de euro extra!
Alege cu inima, ea nu minte! daca nu alegi cu inima la varsta asta, atunci cand??!
PS: recomand culoare alb!
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.