Am tot batut forumul asta in lung si in lat in ultimele doua zile pentru a avea o idee cat mai buna in ce "rahat" ma bag.
In momentul de fata se discuta in familie schimbarea masinii, si dintre toate zecile de masini la care ne-am uitat prin show-room-uri si pe internet, nevasta-mea a facut o alegere la care nu ma asteptam sub nici o forma - C4 Coupe, 1,6 HDI. Spun asta in coditiile in care avem si o fetita si ea a jurat ca niciodata nu o sa "luam" (ca de parca as avea si eu un cuvand in alegerea masinii
Chestia este ca eu sunt dependent de aceasta masina (am foarte mult de alergat) si daca doamne fere o sa am vreo problema si mi-o sechestreaza astia prin service sunt mort.
Prin urmare (in prima faza) am cateva intrebari la care as dori un raspuns confirmat:
#1. Am observat eu prost sau problemele apar mai mult pe la benzinare?
#2. In ceea ce priveste service-urile (acu s-o dam pe aia dreapta), a incerca cineva si cu atentii pe la mecanici? Prefer sa dau ceva in plus dar sa stiu ca isi fac treaba in timp util.
#3. A cumparat cineva de la show-room-ul de la Sincai (BUcuresi).
Pe masura ce-mi mai vin intrebari in minte o sa le postez aici. Deocamdata sunt si putin cam adormit si nu functionez la parametrii optimi. (Cine se delecteaza cu o raceala in aceasta perioada, stie ce vreau sa zic.)
Va multumesc anticipat
Bogdan