CD-Playerul va zgiriie CD-urile?
-
nero
- Robotizat
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
nero
- Robotizat
CD-uri matritate nu inseamna neaparat CD-uri bune. Cele mai proaste discuri le gasesti pe la reviste, promotii si concursuri.
Mai tineti cont de un lucru, CD-urile sunt destul de sensibile la temperatura. Daca acum aveti discuri pe care le tineti in masina in frig, e foarte posibil sa nu le citeasca bine pana nu se incalzeste putin. Iar cand discul a stat in frig si apoi se incinge in player are sanse foarte mari sa se strice iremediabil. Nu e vina player-ului, pur si simplu asta e tehnologia.
Mai tineti cont de un lucru, CD-urile sunt destul de sensibile la temperatura. Daca acum aveti discuri pe care le tineti in masina in frig, e foarte posibil sa nu le citeasca bine pana nu se incalzeste putin. Iar cand discul a stat in frig si apoi se incinge in player are sanse foarte mari sa se strice iremediabil. Nu e vina player-ului, pur si simplu asta e tehnologia.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
onacus
Pai si cd-rom-urile de calculator de ce citesc toate mizeriile de cd-uri de pe lumea asta?. Si sa ne gandim la un singur lucru: cd-urile cu soft sunt muuuult mai pretentioase decat cele audio cand este vorba de zgarieturi.
Pur si simplu reader-ul ala este de 2 lei vechi, atata tot. (aka nu este facut sa suporte socuri, ceea ce este de 2 lei tinand cont ca este un cd player de masina).
Pur si simplu reader-ul ala este de 2 lei vechi, atata tot. (aka nu este facut sa suporte socuri, ceea ce este de 2 lei tinand cont ca este un cd player de masina).
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
-
m0rpheus
- Numar Inmatriculare: B 69 GCB
-
nero
- Robotizat
Te cam grabesti in afirmatii si compari mere cu pere. CD-urile audio nu au CRC, ceea ce citeste de pe disc e exact ce auzi, orice bit eronat trece nedetectat de cititor. CD-urile cu date pot avea erori (si de obicei au) care sunt corectate soft. Uite aici un exemplu in care vei vedea cam cate erori sunt corectate la un CD cu date.onacus scrie:Pai si cd-rom-urile de calculator de ce citesc toate mizeriile de cd-uri de pe lumea asta?. Si sa ne gandim la un singur lucru: cd-urile cu soft sunt muuuult mai pretentioase decat cele audio cand este vorba de zgarieturi.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack