CD-Playerul va zgiriie CD-urile?

CD-player-ul va ziriie CD-urile?

Da
7
30%
Nu
12
52%
Nu folosesc cd-player-ul stock sau nu-l mai am
4
17%

Voturi totale: 23

nero
Robotizat

Mesaj de nero »

@mituc nu cumva sa folosesti disc d-ala de curatare ca ramai fara sidipleier :P
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

am bagat eu CD-uri de la omv, alea cu concurs, care in mod normal sunt "cd-uri originale" si akm sunt facute varza!!!!!!!!!!!
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

CD-uri matritate nu inseamna neaparat CD-uri bune. Cele mai proaste discuri le gasesti pe la reviste, promotii si concursuri.

Mai tineti cont de un lucru, CD-urile sunt destul de sensibile la temperatura. Daca acum aveti discuri pe care le tineti in masina in frig, e foarte posibil sa nu le citeasca bine pana nu se incalzeste putin. Iar cand discul a stat in frig si apoi se incinge in player are sanse foarte mari sa se strice iremediabil. Nu e vina player-ului, pur si simplu asta e tehnologia.
onacus

Mesaj de onacus »

Pai si cd-rom-urile de calculator de ce citesc toate mizeriile de cd-uri de pe lumea asta?. Si sa ne gandim la un singur lucru: cd-urile cu soft sunt muuuult mai pretentioase decat cele audio cand este vorba de zgarieturi.

Pur si simplu reader-ul ala este de 2 lei vechi, atata tot. (aka nu este facut sa suporte socuri, ceea ce este de 2 lei tinand cont ca este un cd player de masina).
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Nu e adevarat Onacus .. e de masina .. dar nu de masina care circula in Romania din pacate .. eu m-am consolat cu gandul ca e o mizerie de cd-player si o sa-l schimb cat mai repede
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

onacus scrie:Pai si cd-rom-urile de calculator de ce citesc toate mizeriile de cd-uri de pe lumea asta?. Si sa ne gandim la un singur lucru: cd-urile cu soft sunt muuuult mai pretentioase decat cele audio cand este vorba de zgarieturi.

Pur si simplu reader-ul ala este de 2 lei vechi, atata tot. (aka nu este facut sa suporte socuri, ceea ce este de 2 lei tinand cont ca este un cd player de masina).
Te cam grabesti in afirmatii si compari mere cu pere. CD-urile audio nu au CRC, ceea ce citeste de pe disc e exact ce auzi, orice bit eronat trece nedetectat de cititor. CD-urile cu date pot avea erori (si de obicei au) care sunt corectate soft. Uite aici un exemplu in care vei vedea cam cate erori sunt corectate la un CD cu date.
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”