CD-Playerul va zgiriie CD-urile?
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
CD-Playerul va zgiriie CD-urile?
Mie cd-playerul imi zgiriie cd-urile, unele dintre ele nemaiputind fi folosite. Am facut un experiment cu un cd rewritable (pentru ca e mai moale) si in 2 zile deja au aparut zgirieturi pe el. Cel dinainte (tot RW) e inutilizabil.
La voi cum se intimpla? In principiu vreau sa determin daca e o problema generala/extinsa sau daca mi se intimpla doar mie si inca la vreo 2-3 ghinionisti, caz in care sa cer schimbarea pe garantie.
La voi cum se intimpla? In principiu vreau sa determin daca e o problema generala/extinsa sau daca mi se intimpla doar mie si inca la vreo 2-3 ghinionisti, caz in care sa cer schimbarea pe garantie.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
mituc
Sigur. + ca zgirieturile sint circulare insa nu concentrice sau ceva. Adica o zgirietura nu pastreaza aceeasi distanta de centrul cd-ului.
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
mituc
E o lucrare de mentenanta la universitate si afecteaza si rabla pe care e pagina aia. Nu e nimic de vazut pe pagina aia in afara de CV, e in constructie de 6 ani si asa va ramine si in urmatorii 6 daca nu am vreo refelatie.silvius scrie:btw mituc, nu iti merge homepageul. Eram azi la ats si din lipsa de ocupatie am vrut sa intru pe el
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Si al meu le zgarie..varza le face..Bine trebuie sa il ascult ff mult sa crape de tot.
Dar am observat CD nou noutz, ascultat la un drum Cta-Buc-Cta, cand l-am scos era zdrente facut.. Un kkt de cdplayer
PS: eu sunt la al doilea.
Dar am observat CD nou noutz, ascultat la un drum Cta-Buc-Cta, cand l-am scos era zdrente facut.. Un kkt de cdplayer
PS: eu sunt la al doilea.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
nero
- Robotizat
Mie in afara de faptul ca le incinge foarte tare nu mi-a facut alta problema. De fapt imi mai face o problema, am un anumit disc (un intex scris, foarte prost discul) care nu reuseste sa-l dea afara din prima incercare. Intai am dat vina pe CD-Player, dar am observat ca numai cu discul ala face asa, restul merg perfect.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Mie mi s-au intamplat mai multe de-a lungul timpului, si NU toate cu cd-uri audio arse de mine...
1. Nu trece la melodia urmatoare... pare ca melodia se termina, dar cand ar trebui sa inceapa melodia urmatoare,
o reia pe cea curenta dintr-un punct oarecare...
2. Se blocheaza pe o melodie si nu mai vrea sa faca nimic, nici sa treaca la urmatoarea, nici la precedenta
nici sa ejecteze CD-ul, nimic, chestie care persista si dupa ce aplic un hard reset unitatii - remediul e TURN OFF
si sa-l las OFF o perioada...
3. Sare de pe CD pe radio si invers, fara nici o logica (inclusiv cu CD-uri originale-originale, nu 'originale'...)
PS: Mentionez faptul ca intotdeauna folosesc blank-uri de calitate si le ard la 4x folosind sw Ahead sau Ulead...
1. Nu trece la melodia urmatoare... pare ca melodia se termina, dar cand ar trebui sa inceapa melodia urmatoare,
o reia pe cea curenta dintr-un punct oarecare...
2. Se blocheaza pe o melodie si nu mai vrea sa faca nimic, nici sa treaca la urmatoarea, nici la precedenta
nici sa ejecteze CD-ul, nimic, chestie care persista si dupa ce aplic un hard reset unitatii - remediul e TURN OFF
si sa-l las OFF o perioada...
3. Sare de pe CD pe radio si invers, fara nici o logica (inclusiv cu CD-uri originale-originale, nu 'originale'...)
PS: Mentionez faptul ca intotdeauna folosesc blank-uri de calitate si le ard la 4x folosind sw Ahead sau Ulead...
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
daca zgarie cd-playerul inseamna ca ai inautru mizerie...un praf, un nisip care trebuie curatat. altfel nu scapi de problema. nu conteaza cd-playerul, acesta nu zgarie decat daca cd-ul in miscarea lui circulara intalneste particule nelalocul lor
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
mituc
Si cum sa fi ajuns nisip in cd-player?! 
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
In orice CD Player se strang particule de praf si nisip, care automat o sa zgarie CD datorita vitezei cu care il invarte.
Mai ales daca aveti obiceiul sa bagati un cd si sa-l uitati pe acolo, o sa observati efectele.
Majoritatea CD-Player aftermarket au diferite metode de filtrare ca sa nu intre chiar atat de mult praf inauntru. Depinde cat de bune sunt.
Oricum, asa cum a mai zis, playerul stock este varza.
Mai ales daca aveti obiceiul sa bagati un cd si sa-l uitati pe acolo, o sa observati efectele.
Majoritatea CD-Player aftermarket au diferite metode de filtrare ca sa nu intre chiar atat de mult praf inauntru. Depinde cat de bune sunt.
Oricum, asa cum a mai zis, playerul stock este varza.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
mituc
Chestia e ca un cd-RW devine inutilizabil in vreo 6-7 zile iar unul normal dupa 10-14. Deci nu le prea uit acolo.
Le-am spus celor de la service si vor discuta si ei mai departe sa vedem ce se poate face. Daca e dor de curatat probabil gasesc vreo metoda de curatare (poate cu un kit dintr-ala clasic de curatat cd-roamele, unul cu o perie mai fina) insa eu zic ca e putin probabil sa fie de la mizerie. CD-playerul ala a vazut in viata lui vreo 7 cd-uri pe care le-a facut praf pe toate (ma rog, al 7-lea il face acum, are deja zgirieturi). Nu e nici folosit foarte intens insa nici deloc. In masina nu se fumeaza si nici nu se merge cu geamurile deschise, deci cantitatea de praf "proaspat" care intra in masina e minimizata.
Le-am spus celor de la service si vor discuta si ei mai departe sa vedem ce se poate face. Daca e dor de curatat probabil gasesc vreo metoda de curatare (poate cu un kit dintr-ala clasic de curatat cd-roamele, unul cu o perie mai fina) insa eu zic ca e putin probabil sa fie de la mizerie. CD-playerul ala a vazut in viata lui vreo 7 cd-uri pe care le-a facut praf pe toate (ma rog, al 7-lea il face acum, are deja zgirieturi). Nu e nici folosit foarte intens insa nici deloc. In masina nu se fumeaza si nici nu se merge cu geamurile deschise, deci cantitatea de praf "proaspat" care intra in masina e minimizata.
- Mihay
- Supermoderator
am observat si eu aceasta problema si raspunsul unuia mai priceput a fost ca in primul moment cand scoti un cd/rw din cd writer e deja putin zgariat( sa te uiti cu atentie).mi`a zis sa urmaresc si la cd`urile originale cumparate din magazine si dc se intampla la fel inseamna ca iexista o problema cum ar zice leana.calitatea oricarui cd blank lasa de dorit