Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
In poze arata ok, abia astept sa vad life. Le-ai colantat sau imbracat ?
Si te rog eu, nu mai uploada cu imageshark; e oribil, imi deschide 50.145 pagini. De ce nu incerci cu postimage, e integrat in fereastra de raspuns si e ok pt toti.
My bad, asa ma obisnuisem de pe forumul de acvaristica.....una din pasiuni!!! N-o sa se mai repete !!
Nu e colantat, e vinil alb/gri/bej gaurit- ideia ii ca nu ii albul ala imaculat, arata ca piele naturala alba.
Am muncit la prima usa cam 4 ore, la a 2-a cam o ora jumate; is foarte multumit de rezultat. Sper ca in partea din spate sa-mi ia o ora pentru ambele parti; acolo nu sunt inca sigur, dar, cred ca o sa acopar doar partea textila.
Urmeaza sa dau jos colantul de pe bord, care acum arata oribil, dupa ce a mai stat cateva zile in soare!!
Vlad, da de stire daca ajungi la Cluj pana la data intalnirii, o sa-ti arat cum e pe life, si daca vrei, dam o maina de ajutor si la tine!
Merci Relu, nu am dat cu lipici ca in eventualitatea scoaterii sa ramana curat, dar am intins bine si sa mulat foarte bine; am bagat pe margini cate 1 cm, dar nu cu surubelnita, cu cardul si cu un liniar metalic ca sa nu taie vinilul;
Relu, in spate o sa pun doar peste partea textila, si acolo chiar nu va fi greu, si nu o sa dau fetele alea jos; daca iese bine, poate ma muncesc si pe partea cu plastic.
P.S. - o sa te sun sa povestim, dar zilele astea nu am mai apucat.
Vinilul, sincer, l-am gasit in garaj, era intr-o cutie, destul de prafuit, l-am bagat in masina de spalat si de aia e asa sifonat, da-si da el drumul, e exact cat am nevoie pentru tot ce vreau sa fac, cam 1-1,5mp.
Am gasit si de cumparat, dar avea o alta textura, si nu mi-a placut, dar o sa mai caut, ma gandesc sincer sa-mi fac singur si husele pentru scaune!
Relu, cand vrei si esti motivat, mai ales ca faci pentru tine....
E multa migala, si e nevoie de rabdare, dar am experienta
is offtopic, dar sa va arat pana unde am ajuns cu munca migaloasa :
Clubc4: Redimensioneaza te rog poza, este prea mare! Mersi
Lucrat cate 2 ore pe seara, timp de 2 saptamani. Nu era nimic prefabricat, totul taiat cu bisturiul si prelucrat cu shmirgher.