Sa o iau de la inceputul inceputului…
De mult timp povestim cu sotia sa luam o masinuta pentru nevoiele personale, ei ii suradea foarte mult c4 coupe, pentru cum arata, designul special isi spunea cuvantul.
Am cochetat ceva vreme cu ideia unei masini VAG, dar am renuntat la ideie si nu-mi pare rau. In cele din urma am dat peste anuntul cu masina de vanzare, era un c4 enterprise, alb, in 2006, cu 105k la bord, 1,6HDI 92hp. Pretul nu era foarte mare, cum bine stiti, asa ca am mers sa o vad, mi-a placut, am facut cateva teste si am hotarat sa o cumpar. A mai durat cateva zile targul si negocierile cu vanzatorul, dar ne-am inteles pana la urma, si in 6 aprilie am cumparat masina; apoi au urmat drumurile si plimbarile pe la tot felul de ghisheie si pana la urma am inmatriculat-o, numere luate la rand CJ 13 WDV.

Acum gaura in buget e destul de maricica(dupa inmatriculare, nu dupa achizitie), dar urmeaza :
1. Revizie completa, kit distributie, filtre, placute frana.
2. Un pic de personalizare interior prin colantarea mai multor piese in carbon alb si negru; inlocuirea materialului textil de pe usa cu piele alba; huse scaune de la xxl alb-negru (cam piperate preturile)
3. Proiectoare si grille vopsite in culoarea caroseriei
4. Folie geamuri spate si pe fata(cat mai legala)
5. Jenti aluminiu 16/17’’ inca nu sunt hotarat, sa vedem ce gasesc – mi-au placut foarte mult cele de pe DS4

Momentan cam asta e lista pentru “must to do”
Revin cu noutati dupa ce reusesc sa mai fac cate ceva !!
Pana atunci, ce sa va mai zic, super multumit de masina, confort, consum !!
Drumuri line !!