mama PSH da mi-ai dat cu lopata in cap. ce am zis asa de gresit cu multe semne de mirare. nu am citit revista, am vazut-o la un coleg de servici, si am tras cu ochiul, si am vazut forul ala pe locul1
in fine io voiam sa zic altceva: TOPGEAR este o revista de divertisment auto, cu tot felul de top-uli, care mai decare mai dubioase
supercars si legaturile producatorilor in motosport
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
@newt:
En avant, eu fac polemici pentru ca imi place, pentru ca le gasesc de cele mai multe ori constructive, stimulante intelectual...
Revenind, ceea ce citezi tu acolo este o fraza care are legatura cu acea latura 'ezoterica' a existentei noastre numita 'marketing'...
Te contrazic tocmai in ceea ce priveste afirmatia ta referitoare la design/aerodinamica, deoarece SLR este un prototip Mercedes
'de cand lumea si pamantul', iar aerodinamica si designul general sunt nealterate din faza de prototip...
A devenit production-car mult mai tarziu si a beneficiat de input McLaren doar in faza de productie...
Gandeste-te ca McLaren este o echipa de Formula 1 care stie ce sa ceara (the WHAT), dar s-a bazat intotdeauna pe ingineria
si designul tehnic asigurat de constructori si subcontractori ai acestora (the HOW)...
O definitie a lui SLR ar fi Mercedes-Benz' Style alongside AMG's Top-Notch Engineering and McLaren's Formula1 Expertise...
Prin expresia 'McLaren F1 Technology' ar trebui sa intelegem 'Technology that McLaren Wants and Mercedes-Benz Delivers'...
Referinte:
www.mercedes-benz.com
www.wikipedia.org
www.howstuffworks.com
...astea pe langa vasta mea cultura automobilistica...
En avant, eu fac polemici pentru ca imi place, pentru ca le gasesc de cele mai multe ori constructive, stimulante intelectual...
Revenind, ceea ce citezi tu acolo este o fraza care are legatura cu acea latura 'ezoterica' a existentei noastre numita 'marketing'...
Te contrazic tocmai in ceea ce priveste afirmatia ta referitoare la design/aerodinamica, deoarece SLR este un prototip Mercedes
'de cand lumea si pamantul', iar aerodinamica si designul general sunt nealterate din faza de prototip...
A devenit production-car mult mai tarziu si a beneficiat de input McLaren doar in faza de productie...
Gandeste-te ca McLaren este o echipa de Formula 1 care stie ce sa ceara (the WHAT), dar s-a bazat intotdeauna pe ingineria
si designul tehnic asigurat de constructori si subcontractori ai acestora (the HOW)...
O definitie a lui SLR ar fi Mercedes-Benz' Style alongside AMG's Top-Notch Engineering and McLaren's Formula1 Expertise...
Prin expresia 'McLaren F1 Technology' ar trebui sa intelegem 'Technology that McLaren Wants and Mercedes-Benz Delivers'...
Referinte:
www.mercedes-benz.com
www.wikipedia.org
www.howstuffworks.com
...astea pe langa vasta mea cultura automobilistica...
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
SAmmy, intr-una din referintele pe care le citezi (si nu ma refer la cea mai vasta dintre ele
), gasim: "McLaren Automotive (previously McLaren Cars) is an automaker founded in 1990 with the object of producing road cars based on Formula One technology. It works closely with the Team McLaren Formula One constructor and is part of the McLaren Group.", de unde reiese ca ceea ce stiam cu totii si anume ca McLaren nu e doar o echipa de Formula 1 ci e un constructor de masini din al carui grup face parte si o echipa de F1.
Intr-un alt pasaj, dedicat SLR-ului, citim: "In 1999, McLaren Cars agreed to design and manufacture the Mercedes-Benz SLR McLaren in conjunction with DaimlerChrysler.", de unde reiese ca implicarea lor nu s-a situat doar la a produce masina.
Personal as propune sa nu mai continuam polemica pentru ca a degenerat in analiza semantica si poluam thread-ul aiurea. Daca tii in mod deosebit admit ca ai dreptate si gata!

Intr-un alt pasaj, dedicat SLR-ului, citim: "In 1999, McLaren Cars agreed to design and manufacture the Mercedes-Benz SLR McLaren in conjunction with DaimlerChrysler.", de unde reiese ca implicarea lor nu s-a situat doar la a produce masina.
Personal as propune sa nu mai continuam polemica pentru ca a degenerat in analiza semantica si poluam thread-ul aiurea. Daca tii in mod deosebit admit ca ai dreptate si gata!
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06