si c4 a fost cu discount barosan

~4500 euro. Aveau doua cu discount mare in momentul ala in oferta dealerului, ambele la 14k, al meu si un coupe rosu de 2 litri, ambele hdi, ambele bine echipate. N-am ales coupeul pentru ca noi suntem 3 + una bucata beagle si 2 usi nu ne ajungeau dar mai ales pentru ca la c4 meu mi-a placut plafonul panoramic.
Chestia cu dobanda este intradevar o porcarie mai ales cand girezi cu masina sau casa, banca risca foarte putin si nu prea vad care ar fi justificarea dobanzilor practicate la noi. Eu la cumparare am luat credit vreo 11k lei si pana la lichidare voi da 18k lei! Asta in conditiile in care masina cu care giram era 60k lei

si oricat ar cadea piata auto tot valoreaza mai mult de 11k lei!
Ma rog, aici nu mai e citronelul de vina ci (in cazul meu) BRD Finance si noi ca votam toti imbecilii si culmea ... ii mai si ridicam statuie unora ca Isarescu care nu's de ce's atat de destepti ca la noi dobanzile pleaca de la 20-30% si in Austria am luat credit "de nevoi personale" pe 6 luni cu legitimatia de student 7000 silingi si am dat inapoi 7400 silingi!
uitasem, in tm au aparut creditele cu dobanda 0 ... eu am vazut doar la imobiliare si doar pentru terenuri, nu e chiar credit ci un fel de contract cu agentia de imobiliare dar important e ca nu platesti mai mult decat pretul de vanzare. E un inceput.