Sa comentam ultimele oferte de pe Autovit!

Discutii despre orice legat de masini
Scrie răspuns
radual

Re: Sa comentam ultimele oferte de pe Autovit!

Mesaj de radual »

Asa e, nu mai zic de senzatiile pe care le ai cand cumperi o masina si descoperi ca mai are 100.000 km in plus fata de cei din bord, sau cand esti convins ca ai cumparat o masina a unor pensionari care de fapt a fost data peste cap si reparata, etc.
Nu mai suport indivizii acestia care infloresc anunturile numai ca sa prosteasca lumea si care se dau toti sfinti cand vine vorba de defectele si istoricul masinii.
Nu contest ca exista si persoane care cumpara in necunostinta de cauza, si la revanzare argumentele folosite sunt aceleasi cu cele ale celui de la care au luat masina. Ce le reprosez acestora este ca nici macar dupa achizitie nu se intereseaza daca ce au cumparat este intocmai cu ceea ce i s-a prezentat, dar asta este o alta discutie.
Spor la cumparaturi :D
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Mda, este vorba de motorul 1.6 vti 120 cp, vanzatorul a uitat sa specifice...

In orice caz, 105.000 km mie mi se pare mult... masina a mers nu gluma, nu s-a jucat. Iese o medie zilnica de vreo 97 km (in jur de... nu stralucesc la matematica).
Cu alte cuvinte 100 km zilnic. Pai fratele meu, eu cand fac un drum in afara de 100 km, ma pregatesc cu o saptamana inainte, este eveniment major.

Pentru Americi, unde distantele sunt uriase, este perfect normal, pentru Europa este cu semnul intrebarii o naveta zilnica de 100 km, sa-mi fie cu iertare.

Mentionez ca am tot C4 VTi facelift, 2009, si am parcurs cu el vreo 26.000 km (25xxx sau 26xxx, mi-e si lene sa cobor sa ma uit).
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Sa comentam ultimele oferte de pe Autovit!

Mesaj de Bogdan »

Eu am 2 colegi care in fiecare zi vin din Ploiesti in Buc, deci nu e nimic anormal la 100km pe zi...cu atat mai putin pentru vest unde distantele sunt mult mai mari

Sent from my New iPad using Tapatalk HD
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
mikepop
Numar Inmatriculare: OT05AMP

Mesaj de mikepop »

radual scrie:Pret bun numai ca e din Septembrie 2008 si nu are "GPL din fabrica" :lol:
Gpl din ala a avut si tata pe Solenza :))
Zambeste! Maine poate fi mai rau!
Dacia Duster 1.5 DCI 110 CP 4x4 2011
EX C4 1.6 HDI 90 CP 2007 Imagine
C3 1.4 HDI 70 CP 2007
EX Seat Leon 1.6 16v 105 CP 2001
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

nu mi se pare mult 100 km zilnic , fac si eu cam 70-80km pe zi , oricum mie masina imi place arata bine e ingrijita
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

Tocmai ce m-am intors din Italia dupa o vizita de cateva zile...
mi_as dori sa dezvolt un subiect destul de inchis in Romania:
Buy Back, garantie la masini SH, reinventarea acestui sistem prin care masinile SH isi gasesc parcurile de revanzare si dealerii corecti care dau o garantie reala (cf legii Europene nr 41) si clientii multumiti.
Din pacate va fi greu sa implementez mai mult de 10% din sistemul care functioneaza in Italia, si in alte tari din Eu, pentru ca nu exista legislatie, dar sunt lucruri excelente.
Cea mai mare problema, dpdv al meu, este deturnarea numarului de km.
Asta e o chestie ilegala in EU, iar la noi nu face nimeni nimic.

Vom vedea...

Oricum... sper ca in 18-24 de luni sa functioneze ceea ce am vazut eu acolo si sper sa devina o piata corecta si pentru consumatorii din Romania.
DS3 1,6HDi 92CP
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

ma bag eu primul cu o xsara cat de curand ;)
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

pai stai mugurel, ca exista de mult. eu mi-am luat C4 prin buy-back, la inceputul lui 2009 la dealerul Citroen din Timisoara.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

buy back e de muuuuuuuult
doar ca masinile sunt subevaluate si in plus se pierde tva, caci avem PF si PJ.
asa de la firme la firme nu e un subiect interesant pt majoritatea clientilor.
un sistem interesant am vazut la leasing la americani pe site. daca te incadrezi intr-un anumit rulaj, poti lasa masina utilizata la dealer si sa cumperi una noua, evaluarea fiind la nivelul pietei. ratele platite ar fi echivalentul devalorizarii masinii.
bine, eu m-am uitat la nissan leaf mai nou, dar si inainte la infiniti in america bagasem niste calcule si dadeau ok (urmarind preturile la sh-uri)

daca exista un sistem echilibrat pt consumator, care nu il dezavantajeaza masiv, chiar as fi curios
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Tomita scrie:buy back e de muuuuuuuult
daca exista un sistem echilibrat pt consumator, care nu il dezavantajeaza masiv, chiar as fi curios
Tu mai crezi in Mos Craciun? :lol: Sistem echilibrat pentru consumator in Romania?
Poate nepotii nostri sa aiba asa ceva peste 50 de ani!
Imagine
ingfrancisc

Mesaj de ingfrancisc »

n-ar trebui generalizat, experienta mea cu buy-backul de la citronel a fost una placuta, am primit pe vechiul pejo 207 (2 ani, ~27000 km) vreo 7500 euro (nu mai tin minte exact). La momentul respectiv daca o dadeam pe piata cu 8000 (eventual si ceva) ar fi fost mare lucru si cine stie dupa cata asteptare, telefoane, verificari, hartogaraie, etc. Mai ales ca nu ma pricep la chestiile astea. Ei l-au scos mai departe la vanzare cu 7800.
Si de la pejo primisem pe ea un pret corect la buy-back, 7250 parca, dar nu am avut ce sa i-au in schimb.
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Cand ma refer la sistem echilibrat pentru consumator nu ma refer doar la buy back, ci si la restul(creditare de ex, dobanda de 2-3%) etc.
Ai fost extrem de norocos cu pretul ala primit...probabil au castigat mult cand ti-au vandut tie C4-ul. Acum e greu sa obtii ceva ok la buy back!
Imagine
ingfrancisc

Mesaj de ingfrancisc »

si c4 a fost cu discount barosan :) ~4500 euro. Aveau doua cu discount mare in momentul ala in oferta dealerului, ambele la 14k, al meu si un coupe rosu de 2 litri, ambele hdi, ambele bine echipate. N-am ales coupeul pentru ca noi suntem 3 + una bucata beagle si 2 usi nu ne ajungeau dar mai ales pentru ca la c4 meu mi-a placut plafonul panoramic.
Chestia cu dobanda este intradevar o porcarie mai ales cand girezi cu masina sau casa, banca risca foarte putin si nu prea vad care ar fi justificarea dobanzilor practicate la noi. Eu la cumparare am luat credit vreo 11k lei si pana la lichidare voi da 18k lei! Asta in conditiile in care masina cu care giram era 60k lei :evil: si oricat ar cadea piata auto tot valoreaza mai mult de 11k lei!
Ma rog, aici nu mai e citronelul de vina ci (in cazul meu) BRD Finance si noi ca votam toti imbecilii si culmea ... ii mai si ridicam statuie unora ca Isarescu care nu's de ce's atat de destepti ca la noi dobanzile pleaca de la 20-30% si in Austria am luat credit "de nevoi personale" pe 6 luni cu legitimatia de student 7000 silingi si am dat inapoi 7400 silingi!

uitasem, in tm au aparut creditele cu dobanda 0 ... eu am vazut doar la imobiliare si doar pentru terenuri, nu e chiar credit ci un fel de contract cu agentia de imobiliare dar important e ca nu platesti mai mult decat pretul de vanzare. E un inceput.
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

la noi se practica asa dobanzi ca sistemul o permite. aici isi scot parleala pt a-i tine in puf pe vestici. la ei pastreaza 2-3% si de la noi si altii la fel, se echilibreaza profitabilitatea.

dar mie mi-au zis clar mai acum cativa ani, cand ma interesam sa vad cu buy-back ce fac, ca pierd din start tva ca eu sunt pf si ei pj si nu au cum sa faca cu actele. ca tva e al statului, si eu pf n-am treaba cu deduceri, recuperari de tva & s*it.
apoi depinde de fiecare dealer cum considera sa iti evalueze masina.

deci, la noi in tara, astept cu nerabdare sa vad cainele cum alearga cu covrigii in coada la buy-back. :mrgreen: :hi
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

cea mai tare! :ok
http://www.autovit.ro/citroen-c4-C25005223.html" onclick="window.open(this.href);return false;
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”