Prima masina face banii in opinia mea. Trebuie vazuta un pic si concordanta intre caietul service si KM, in service. Mi se par putini KM.
Omu' nu stie exact ce vinde, nu-i prea in tema, altfel ar fi amintit faptul ca masina este dotata cu senzori de monitorizare a presiunii in pneuri. E un aspect care iti ia ochii

Desigur, masina are 6 airgag-uri, nu 8.
Intr-adevar masina este full, mai putin alarma de fabrica, scaune incalzite, xenon, trapa panoramica, sunet JBL, piele si corector de traiectorie.
Xenon de fabrica nu avea mai mult ca sigur pentru ca are modului de setare inaltime/imcarcatura, manual, sub bord.
Acum, vorbim de o varianta Exclusive pentru Europa. In Romania, varianta asta de echipare maxima nu s-a comercializat. Include ornamente cromate bara spate si bandouri laterale fata, volan exclusivist cu crom, lumini in parasolare, etc.
In Romania nu exista varianta de spalator faruri, decat impreuna cu xenon. Aici primesti la pachet: rezervor de lichid de 7.5 L in loc de 3.5 L, reglare automata pe inaltime, spalator si proiectoarele bi-xenon, directionale.
Acum este foarte posibil ca versiunea asta exclusiva europeana, sa fi primit spalatorul de faruri si pe halogen, desi eu nu am auzit niciodata.
Trebuie verificate: capacitatea rezervorului de lichid si existenta sau nu, sub masina, a captatorului electronic de inaltime faruri.
Cu siguranta parbrizul este din acela extravagant atermic si masina are si lumini sub usile din fata. Nu are, in schimb, montate aparatorile de noroi, cel putin pe spate.
Daca nu as conduce un C4, masina asta mi-ar face cu ochiul.