Din pacate nu se vede si masura cizmelor si amprenta talpii.

Sau poti sa-ti cumperi un Veloster sa ai 1.6i si 140 de caimituc scrie:Nu poti lua un 1.6i pentru ca la momentul respectiv nu s-a putut mai mult si apoi sa te plingi ca nu are 150cp
catalin4u24 scrie:Deci tot un satelit NASA tot o mare abureala.
Pai tu te astepti sa-si de-a NASA peste mana si sa spuna ca n-au vazut nimic acolo?
Ha! Ma faci sa rad!
Cui vor ei sa demonstreze aceste dovezi? La cei care nu cred in marea minciuna!
Rusia stie ca e o abureala pentru ca Rusia este mult in fata americanilor doar ca Rusia nu se da in spectacol, tace, priveste din umbra si rade de cei ca tine, de cei care cred in vrajeala americanilor.
Tu stiai ca 11 astronauti ai NASA au toti murit in accidente suspicioase la ceva timp dupa ce au fost implicati in proiectele lor. Accident de tren, de masina etc... Pur si simplu reduc la tacere tot ce poate deconspira marea lor justificare a celor N miliarde de dolari cheltuiti "vezi doamne" pentru ca omul sa-si puna piciorul ala infect de specie atotputernica pe suprafata Lunii. De ce de 40 de ani nu a mai "pasit" nimeni pe Luna si NASA declara ca la ora asta nu are puterea FINANCIARA de a mai executa un proiect Lunar.
Da. Totul se rezuma la bani! Bani care trebuiesc justificati natiunii oarbe numita America.
PS: Ce alt versus am mai pierdut ?

mituc ai foarte mare dreptate si sunt total de acord cu tinemituc scrie:Inainte era dobitocism prin privare de informatie, azi e indobitocire prin bombardare cu informatie, mesaje subliminale, cadre negre inserate in emisiuni TV pentru induceri de stari asemanatoare hipnozei pentru a ne face mai receptivi (adica pentru a nu ne impotrivi) ideilor care urmeaza a fi expuse, indobitocire prin alimentatie care ne creste intensitatea senzatiei de foame din cauza minunilor bagate in alimente, indobitocire prin frica de semeni, situatii, locuri, si ziua de miine.
Stii ce? Aleg ceausismul!
se vede chiar si o umbra asa...un soi de gaz.....o fi oare besina lui Armstrong?
haideti sa nu sarim calu' ... pana una alta rachetele americate merg (astazi!) cu motoare rusesti (pentru ca sunt de doua ori mai puternice si mult mai fiabile), cosmonautii americani si europeni merg astazi! pe statia spatiala ruseasca (zisa "internationala" ISScisu scrie:...
Acum o sa negi si ca exista Luna? Stai tu linistit, ca dac anu era adevarat, ii faceau rusii de KKO instant! Rusii au ramas cu 100 de ani in urma!

mituc scrie:Pai chiar asa era. E chiar atit de greu de acceptat ca forumurile auto sint "bintuite" si de oameni mai in virsta? Unul dintre "veterani" e chiar foarte activ si dupa estimarile mele revolutia l-a prins undeva in jurul virstei de 20-22 de ani.