Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Re: Offtopic Room !

Mesaj de simply the lex »

Ce te-ai aprins asa,cred ca am fost destul de coerent in ce am spus si nu te-am jignit cu nimic.
Stai linistit ca nu imi trebuie google translate si poti renunta la tonul asta acid pe care il folosesti.Revenind,cred ca am fost destul de clar cu ce am spus,nu trebuie sa te simti in vreun fel lezat,nu te-am atacat,nici macar nu stiam ca esti tu,am vazut MPS-ul(nu am fost atent la detalii) si Dacia aia care imi place,d-aia am zis ca de observat.Am facut o paralela la folosirea siliconului pe parti de plastic si comentez ca vreau sau nu,ai vreo problema?In plus sunt la offtopic,nu m-am bagat aiurea pe topicul tau sau altceva,asa ca te-as ruga frumos keep it cool,de jignit pot sa o fac si eu crede-ma.

=> Imi pare rau daca te astepti ca toti userii sa te aplaude cum probabil te-ai obisnuit,nu toti suntem fanii tai.

Fara resentimente,o zi faina iti doresc :hi
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

simply the lex scrie: Fara resentimente,o zi faina iti doresc :hi
Tu esti parlamentar sau ziarist? Ca dupa ce arunci cu diverse facind paralele/afirmatii total gratuite sa indemni la calm ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat?

Daca tu nu esti fan al unei anumite operatii de intretinere cit se poate de functionala esti liber sa expui metodele tale, fara sa arunci cu rahat in ale altora numindu-le cocalareli sau presupunind ca cineva face o cocalareala (citeste-ti mai bine postul, se intelege destul de clar de acolo pentru ca da, ai fost cit se poate de coerent) cind de fapt nu reiese asta de nicaieri.
Iar faptul ca ne aflam intr-o sectiune de comentarii libere nu inseamna ca e ok sa arunci cu diverse deseuri in co-forumisti. Asta nu tine de fan sau ne-fan, tine de bunul simt.

Cit despre posibilitatile tale de a injura - nu ma indoiesc. Vad ca si sa provoci sau sa faci comentarii gratuite te pricepi, deci nu contest capacitatea ta (laudabila si inteleg definitorie pentru o persoana completa in opinia ta) de a jigni.

P.S.: dacia aia din background e fix dacie (prima inmatriculare 1982).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Mituc si Lex, chill! :hi
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

visul unui om reprezinta cosmarul altuia, si realitatea unui al treilea.
sa nu accepti diversitatea de pareri nu e buna. omul nu a facut afirmatie la autorul unei operatii ci la operatia in sine. dar e normal ca sa se simta lezat autorul, daca lui ii place.
bine ca suntem pe aria potrivita pt asa ceva
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
simply the lex
aLEX YO!...

Bogdan scrie:Mituc si Lex, chill! :hi
Bogdan eu nu m-am aprins deloc,am incercat sa mentin discutia pe cat posibil de chill.Problemele sunt in alta parte,daca e vb de vreo problema aici.Nu l-am jignit pe Mituc,dar daca asta intelege el e problema lui,el e cel care observ ca aduce jigniri sub diverse forme carora sincer nu le mai raspund,e vorba de perceptia fiecaruia si probabil s-a suparat foarte tare ca de data asta nu a mai fost aplaudat.

Ca sa incerc sa lamuresc putin problema :
mituc scrie:DACA foloseste siliconul SI pt aspect in afara de scopul de a nu ingheta chederele...
Deci unde e jignirea ?

@Mituc : Am spus fara resentimente pt ca sunt un tip pasnic,daca vrei sa accepti aceasta ne-purtare de resentimente bine,daca nu,treaba ta.

Din respect pt ceilalti colegi o sa ma opresc aici cu orice alt comentariu vis-a-vis de aceasta mica divergenta. :hi
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc

Mesaj de mituc »

Pai nu din cauza aceste afirmatii m-am aprins ci a celeilalte asocieri (comentate si mentionate in post-urile mele).
Ma rog, hai sa trecem mai departe, poate se apuca vmeremia si mai posteaza un film sau o poza ca lumea sa ne mai destindem :)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
simply the lex
aLEX YO!...

Pai eu n-am zis ma ca dai tu cu silicon pe plastic,a fost foarte clar ca ai dat pe cauciuc,ceea ce e ok.Si am zis ca mi-am adus aminte de unii care chiar faceau asta,nu ca esti tu cocalar.Asta incercam sa explic da' luasi foc repede ::P

Btw cred ca se aud bine manelele in MPS huh? :mrgreen: ( e o gluma)
vmeremia
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)

Mesaj de vmeremia »

mituc scrie: Ma rog, hai sa trecem mai departe, poate se apuca vmeremia si mai posteaza un film sau o poza ca lumea sa ne mai destindem :)
Challenge accepted :D
mituc

Mesaj de mituc »

simply the lex scrie:Btw cred ca se aud bine manelele in MPS huh? :mrgreen: ( e o gluma)
Pai ziceai ca ai zis tot ce ai avut de zis, acum continui cu glume de 2 ROL? Ca e clar si evident ca "gluma" asta pe linga lipsa totala de legatura cu discutia are doar menirea sa intepe, ca de ris nu cred ca ride nimeni.

Desigur, e o tara libera si fiecare poate vorbi ce doreste si despre cine doreste, fie ca vorbitul se supune sau nu regulilor de bun simt. Asadar bine ai venit pe lista mea de ignore (nu credeam c-o voi popula vreodata pe clubc4).

fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

daca stiam ca iese atata discutie nu mai intrebam , anul trecut prin nov. am vazut la Autocenter un fel de ruj (ca asa arata) cu care manjeai chederele pt a nu se lipi la frig , pana acum am cautat in magazine auto gen Autocenter,Racemi etc si nu am gasit nimic pt chedere .
ClubC4

Mesaj de ClubC4 »

@Costi..nu cred ca un mediator e necesar!
@lex si mituc, chiar daca suntem la offtopic nu inseamna ca trebuie sa o dam in certuri aiurea, deci haideti va rog sa incetam ! Fiecare si a zis oful gata, sa continuam cu offtopicul nu cu cearta!
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

http://www.youtube.com/watch?v=vi-8timx ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

va suna cunoscut ticaitul de la semnal? :mrgreen:
mituc

Mesaj de mituc »

fanut scrie:am vazut la Autocenter un fel de ruj (ca asa arata) cu care manjeai chederele pt a nu se lipi la frig , pana acum am cautat in magazine auto gen Autocenter,Racemi etc si nu am gasit nimic pt chedere .
Am eu un ruj dintr-ala cu burete in bot si e de la EinsZet (1Z), adica unii dintre cei mai buni. Nu are absolut nici o legatura cu scopul final.

Poti da ori cu silicon de papuci, ori cu o solutie pentru chedere care contine silicon (se gaseste si in carrefour), ori cum spray siliconic (atentie sa nu dai pe degete cu ala ca e cam agresiv), doar sa contina silicon. Eu am preferat siliconul de papuci pentru ca ala mai are cel mult niste parfum, in rest e aproape nediluat.
Glicerina e de asemenea ok insa ea e mult mai solubila in apa si tre' sa dai din nou dupa fiecare spalare a masinii, ca abia daca mai ramine cite ceva prin porii chederelor.

Daca ramii in pana de smacuri la un moment dat si vezi ca sta sa ninga poti da temporar si cu solutie dintr-aia de dezghetat parbrizul: inmoi intr-un prosop de hirtie sau servetel uscat din hirtie si intinzi bine pe chedere pe unde stii ca-ti mai intra zapada, inclusiv pe exterior pe partea chederului de pe portiera la baza geamului ca sa poti zbura mai repede gheata si zapada ce se formeaza acolo. Si solutiile alea contin glicerine sau alcooli grasi si temporar merg.

Insa siliconul sta mult mai mult si protejeaza mult mai bine si daca esti unul dintr-asta care isi spala masina odata la 2-3 zile sau daca pur si simplu ploua... toata glicerina de pe chederele exterioare se spala.

catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

5 stele EURO NCAP pentru Veloster:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... x68v2_ntJU" onclick="window.open(this.href);return false;
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Tehnic vorbind, de ce un anume ulei ar putea influenta performantele motorului :?:
Eu credeam ca uleiul este doar pentru lubrifiere, viata motorului etc...
Nu ma pricep, d-aia intreb. Parca masina mea nu mai trage cum tragea pana sa-i fac revizia, cand in mod normal ar trebui sa fie invers :roll:
Ma gandesc ca mi-au pus aia vreo panarama de ulei...
A auzit cineva de Champion 0w40 :?:
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”