Noul Citroen C5
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
...la cum exista pasat cu 105cp tdi cred ca e suficient si ~140cp de la c5...
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
pai ar merge si cu motor de 65CP, doar ca s-ar tirii...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
nero
- Robotizat
BTW, C5 e foarte greu si mai mare decat majoritatea din clasa. Dar un diesel de 140cp clar e suficient, chiar si cel de 110 merge (la limita) avand in vedere ca are cuplu mare. As avea dubii de benzinarul de 1.8, dar asa cum C4 se descurca onorabil cu 1.4 cred ca si pe C5 merge cu 120cp.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
candymann
nu inteleg de ce abia in septembrie, iar in ungaria s-a lansat luna asta. ei au deja nemo combi si noul berlingo combi. astea la noi sunt preconizate abia de luna viitoare si in octombrie. am fost sambata la debrecen la cumparaturi si am cautat reprezentanta citro. era afara unul, in fata reprezentantei. este superb. sper sa pot pune nishte poze azi.
-
nero
- Robotizat
-
candymann
- Tomita
- cre8or
si eu am fost sambata in debrecen...so...pe unde ai fost tu de nu te-am vazut
....anyway...poate ne vedem cand mai ai drumuri extra judetene..vii pe la felix & stuff
cat despre ungaria si romania, nu prea avem ce discuta. sunt inaintea noastra in f multe privinte. nu ma mira faptul ca au prioritate la produse si la preturi. la pitesti isi aduceau marfa din ungaria, so realizezi ce preturi obtineau. mai bine ca la ats si la ce distanta de granita...
PS: era la un moment dat faza valabila cu cumpararea unui logan din ungaria mai ieftin decat in romania. logan produs in romania. ce sa mai asteptam de la alte marci auto
cat despre ungaria si romania, nu prea avem ce discuta. sunt inaintea noastra in f multe privinte. nu ma mira faptul ca au prioritate la produse si la preturi. la pitesti isi aduceau marfa din ungaria, so realizezi ce preturi obtineau. mai bine ca la ats si la ce distanta de granita...
PS: era la un moment dat faza valabila cu cumpararea unui logan din ungaria mai ieftin decat in romania. logan produs in romania. ce sa mai asteptam de la alte marci auto
-
candymann
eu am ajuns in debrecen pe la 12.30(ora noastra) si m-am invartit ceva prin orash: pe la piatza la baromfi udvar sa-mi iau carne de pasare, apoi pe la tesco si apoi shtrengareala pana am gasit citroen, care era la ieshirea spre budapesta. pe la 5 am ajuns acasa, adik in valea lui mihai. de acolo e nevasta-mea. asha ca prin bihor ajung cap pe la 2-3 sapt 1 data.T.rac3Er scrie:si eu am fost sambata in debrecen...so...pe unde ai fost tu de nu te-am vazut....anyway...poate ne vedem cand mai ai drumuri extra judetene..vii pe la felix & stuff
faza cu loganul parca mai e valabila si acuma. eu shtiu care sunt aduse de afara. au jantele alea mici si nashpa cu capacul ala de parca ar fi farfurie de inox.
- Tomita
- cre8or
da, da ..alea care seamana cu capacele de la daciile 1300...
...te-ai oprit pe la dealerul de citro din pradea? asa sa vezi cum e "concurenta"?
si cand aduceti si voi c5 in showroom baga un mesaj...
...te-ai oprit pe la dealerul de citro din pradea? asa sa vezi cum e "concurenta"?
si cand aduceti si voi c5 in showroom baga un mesaj...
-
candymann
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Pe ats.ro scrie asa (ca a aparut noul C5, o poza doar:D)
Din pacate pentru mine vechiul C5 nu mai e
http://www.ats.ro/modelGroup.php?groupId=3Preturi fara TVA incepand de la: 19.412
Din pacate pentru mine vechiul C5 nu mai e
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
candymann
@Deese am eu unul in curte. motor 2.0HDi, cutie in 6 trepte, clima bizona, geamuri electrice fata-spate, oglinzi electrice si incalzite, MP3, pilot automat+limitator de viteza, senzori de parcare, senzor de lumina si de ploaie, 7 airbag-uri si un portbagaj cat china, pretul final cu discount de vreo 3.000 de euro, 19.753, dar pt tine o scoatem pe la 17.250.