STOP: PRESURE LEVEL OIL TOO LOW!!
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: STOP: PRESURE LEVEL OIL TOO LOW!!
Ieri i-a aparut eroarea asta si lu cumnatu (c4 1.6i 110cp)cum ramanea in relanti motorul,aparea si mesajul de eroare.Masina ar trebui sa fie in service acum.Revin cu info.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- SonyAD
- Numar Inmatriculare: B 07 VDL
Tot la reprezentanță făcute reviziile?
The plot thickens!
The plot thickens!

Le lion flatulent est revenu.
-
joeadrianblack
o fi un e.coli al masinilor...
- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
pana la urma la 1.6i 16v 110cp cati litri de ulei se pun? 3.75l , e corect?
si voi spuneti sa nu ne ducem la reprezentanta, dar ce incredere sa am si in service-ul de la "colt". Eu personal nu ma pricep si ma gandesc ca oricine m-ar putea "fura" si de fata cu mine...
si voi spuneti sa nu ne ducem la reprezentanta, dar ce incredere sa am si in service-ul de la "colt". Eu personal nu ma pricep si ma gandesc ca oricine m-ar putea "fura" si de fata cu mine...
- SonyAD
Cum să te fure când vii cu uleiul tău, filtrul tău și îl urmărești cum ți le pune în motor după ce a scos filtrul și scurs uleiul vechi? Ce poate fi atât de complicat la o banală revizie?
Ai impresia că reprezentanțele sunt niște somități între service-uri? Că numai acolo poți face o banală revizie?
Te duci în service pt. că au condiții (rezervor de colectat uleiul vechi, etc.) și din comoditate. Eventual să îți pună și o ștampilă în cartea de service. Dar de ce să te duci la reprezentanțe, care au tarife mari și nu te lasă să urmărești ce fac (sau nu fac) la mașină?
Poftim, de ce nu te duci la o reprezentanță unei alte mărci unde te lasă să urmărești mașina dacă nu să stai lângă ea?
Crezi că nu o să știe ăia să facă revizia la altă mașină decât a mărcii de care sunt afiliați?
Normal că dacă te duci numai unde nu te lasă să vezi ce fac nu vei știi niciodată ce înseamnă o banală revizie sau dacă măcar îți este efectuată sau numai facturată.
Ai impresia că reprezentanțele sunt niște somități între service-uri? Că numai acolo poți face o banală revizie?
Te duci în service pt. că au condiții (rezervor de colectat uleiul vechi, etc.) și din comoditate. Eventual să îți pună și o ștampilă în cartea de service. Dar de ce să te duci la reprezentanțe, care au tarife mari și nu te lasă să urmărești ce fac (sau nu fac) la mașină?
Poftim, de ce nu te duci la o reprezentanță unei alte mărci unde te lasă să urmărești mașina dacă nu să stai lângă ea?
Crezi că nu o să știe ăia să facă revizia la altă mașină decât a mărcii de care sunt afiliați?
Normal că dacă te duci numai unde nu te lasă să vezi ce fac nu vei știi niciodată ce înseamnă o banală revizie sau dacă măcar îți este efectuată sau numai facturată.

- simply the lex
- aLEX YO!...
S-a rezolvat,era senzorul de presiune dus.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- SonyAD
S-a rezolvat prin tăierea cablurilor? 

- simply the lex
- aLEX YO!...
Banuiesc ca s-a schimbat senzorul,nu au taiat cablurile,totusi...
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
Crezi că nu o să știe ăia să facă revizia la altă mașină decât a mărcii de care sunt afiliați?SonyAD scrie:Cum să te fure când vii cu uleiul tău, filtrul tău și îl urmărești cum ți le pune în motor după ce a scos filtrul și scurs uleiul vechi? Ce poate fi atât de complicat la o banală revizie?
Normal că dacă te duci numai unde nu te lasă să vezi ce fac nu vei știi niciodată ce înseamnă o banală revizie sau dacă măcar îți este efectuată sau numai facturată.[/quote]
Buna seara,
Imi vine greu sa cred ca exista aceasta teorie a conspiratiei inca. Poate se intampla, sau poate ca chiar sunt service-uri care neplatind mecanicii, acestia din urma vor mai face smecherii romanesti din cand in cand, daaaar, pana acum, din reteaua Citroen nu am mai auzit de asa ceva.
Dar, de fapt, eu va scriu din alt motiv: aceasta revizie este presupusa doar prin inlocuire de filtre si ulei? Eu refuz sa cred ca nu se face si un diagnostic general, semnalarea unor defecte sau evidentierea necesitatii inlocuirii unor piese vitale in inlocuirea lor pentru prevenirea altor catastrofe viitoare. Pana si simpla diagnosticare cu Lexia, sau schimbarea vreunui soft sunt operatii pe care un service de pe marginea santului nu au capacitatea sa o faca.
Cred ca se desconsidera in continuare EXPERIENTA unor service-uri abilitate pentru simpla suma finala de la coada facturii. Si apoi vor exista mereu reactii negative si utilizatori nemultumiti care vor declara ca masina nemteasca e tot nemteasca.
Scuze pt postul lung, dar mi-a fost greu sa nu imi vars naduful
DS3 1,6HDi 92CP
-
mugurel
@simply, cred ca problema ta vine doar de la filtrul de ulei. Exista un info despre chestia asta. Daca ti-au inlocuit doar sonda, sigur se va aprinde repede, daca nu imediat cand se va incalzi uleiul. Daca l-au inlocuit pe shustache, nu vei afla niciodata ca doar de acolo a fost problema...
Tine-ne la curent
Tine-ne la curent
DS3 1,6HDi 92CP
-
mugurel
Scurt si la obiect: la Pro Motor esti chiar invitat sa stai langa masina. Punct!SonyAD scrie:Scurt și la obiect: îți vezi mașina în timp ce se lucrează la ea în reprezentanțe Citroen? Fie și printr-un geam, de la distanță?
Ce alt argument îți mai trebuie să nu calci pe la ei. Prețurile nesimțite?
Aceasta facilitate presupune si un risc: sa iti spun cate scule Facom ne-au disparut? N-ai idee. Sa iti spun ca si-a bagat un client capul sub elevator cand mecanicul cobora masina? N-are rost.
Dar, sa acuzi service-ul ca nu iti schimba filtrele si uleiul deja e o exagerare! Si nu ai dovezi! Si nu cred ca in reteaua Citroen se intampla!
As fi dorit, totusi, sa il contrazic pe Bogdan. Noi folosim foarte des filtre aftermarket. Ratiunea ar fi una singura: pentru masinile iesite din garantie, folosim filtrele sau elementele care nu au chiar asa de mare importanta. Un filtru de ulei sau de motorina incercam sa il punem pe cel original. Si asta o facem pentru o factura mai mica. Ma voi opune oricand unor piese after market, dar nu voi accepta diferentele de pret intre OEM si AM la o piesa fara importanta.
Ca sa ii raspund si lui Vlad: la noi poti sa pleci si acasa cu schemele de montaj sau vei fi lasat sa pui tu personal manutza pe vreo scula si sa iti strangi la cuplu vreo piesa.
Totul pleaca de la conceptul de business si de la o transparenta care iti va readuce clientul inapoi.
As fi totusi curios sa va vad cu pistolul de vopsit in mana... Pe toti cei care se lauda ca se pricep. Si asta o spun dupa ce eu personal mi-am vopsit o aripa de vreo 7 ori!
DS3 1,6HDi 92CP
-
mugurel
SonyAD scrie:Scurt și la obiect: îți vezi mașina în timp ce se lucrează la ea în reprezentanțe Citroen? Fie și printr-un geam, de la distanță?
Ce alt argument îți mai trebuie să nu calci pe la ei. Prețurile nesimțite?
DS3 1,6HDi 92CP
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Aceasta conceptie as vrea sa o vad si eu in toate service-urile romanesti in special in reprezentantele Citroen. Toata stima pt tine Mugurel.mugurel scrie:la noi poti sa pleci si acasa cu schemele de montaj sau vei fi lasat sa pui tu personal manutza pe vreo scula si sa iti strangi la cuplu vreo piesa.
Totul pleaca de la conceptul de business si de la o transparenta care iti va readuce clientul inapoi
Legat de clienti nesimititi care nu pot pleca din atelierul tau fara un "suvenir", imi pare rau pt tine ca ai avut parte si din astia, dar face parte din risc. Din pacate accesul unor neamuri proaste unde nu trebuie se lasa cu astfel de evenimente foarte neplacute, dar nu ai ce face daca vrei sa iti asiguri transparenta fata de client.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Poate asa intelege si Sony si altii ca nu poti generaliza reprezentatii Citroen! Stim cu totii ca la ATS au tot fost probleme, mai grave mai putin grave, unele rezolvate, altele nu, etc...dar e cale lunga pana la a generaliza si a imprima ideea ca toti te fura si tu esti victima!
Si asta o zice unul care a avut showuri grave la ATS, si a fost nemultumit in destule alte serviceuri Citroen...asta ca sa nu crezi ca eu am fost pe deplin 100% multumit in toate situatiile!
Si asta o zice unul care a avut showuri grave la ATS, si a fost nemultumit in destule alte serviceuri Citroen...asta ca sa nu crezi ca eu am fost pe deplin 100% multumit in toate situatiile!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
mugurel
In 1989 in uzina Oltcit am vazut ca cele mai importante scule erau Facom. In acelasi an am vazut la raliuri cu se suiau mecanicii cu picioarele pe crichetii aia mici Facom si rezistau.vlad scrie:Aceasta conceptie as vrea sa o vad si eu in toate service-urile romanesti in special in reprezentantele Citroen. Toata stima pt tine Mugurel.mugurel scrie:la noi poti sa pleci si acasa cu schemele de montaj sau vei fi lasat sa pui tu personal manutza pe vreo scula si sa iti strangi la cuplu vreo piesa.
Totul pleaca de la conceptul de business si de la o transparenta care iti va readuce clientul inapoi![]()
Legat de clienti nesimititi care nu pot pleca din atelierul tau fara un "suvenir", imi pare rau pt tine ca ai avut parte si din astia, dar face parte din risc. Din pacate accesul unor neamuri proaste unde nu trebuie se lasa cu astfel de evenimente foarte neplacute, dar nu ai ce face daca vrei sa iti asiguri transparenta fata de client.
M-am convins ca Facom reprezinta un etalon in materie de scule. Dupa cativa ani, cand de Revelion am hotarat ca trebuie sa imi schimb axele, am cumparat o trusa de la Brasov. Am reusit sa o stric in mai putin de 3 luni. Atunci am hotarat ca numai Facom stie sa faca scule.
Din 2003 de cand i-am lasat pe clienti in service, mi-au disparut peste 100(o suta) de cricheti Facom so mai multe imbususri lasate de mecanici pe aripile masinilor cand plecau la masa...
Ce sa iti spun? Ca am pus camere? Ca am vazut cu ochii mei patron de firma cum isi baga in buzunar un Facom cu nonsalanta? E trist!.
DS3 1,6HDi 92CP