Frane C4
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
nero
- Robotizat
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
avarile nu intra
la franare puternica ...
stopurile de frana se aprind mai tare si clipesc intermitent !
asa stiu io
ca de vazut ... nu le am vazut nici in oglinda !

la franare puternica ...
stopurile de frana se aprind mai tare si clipesc intermitent !
asa stiu io
ca de vazut ... nu le am vazut nici in oglinda !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
sebi
nu are legatura abs-ul. poti sa franezi brusc de la 160 pe asfalt curat fara sa intre abs-ul. atunci considera ca nu e necesara sa puna avariile? la prima zapada cand nu aveam cauciucurile de iarna franam numai cu abs-ul si nu intrau. si dura mult pana ma opream (3-4 sec)
am testat acuma pt ca eram curios si aveam 110 aprox pe asfalt curat, abs a intrat f putin pt ca frana a tinut f bine fara sa se blocheze rotile si s-au aprins avariile.
se aprind in functie de forta de decelerare. nu stiu cum se numeste apartul ala care masoara g-urile dar presupun ca asta e instalat pe masina.
am testat acuma pt ca eram curios si aveam 110 aprox pe asfalt curat, abs a intrat f putin pt ca frana a tinut f bine fara sa se blocheze rotile si s-au aprins avariile.
se aprind in functie de forta de decelerare. nu stiu cum se numeste apartul ala care masoara g-urile dar presupun ca asta e instalat pe masina.
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Avariile nu se aprind doar atunci cand apesi pe frana de picior. Spre exemplu eu am tras frana de mana si mi s-au aprins avariile.
Cred ca totul tine de decelerare
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
- Mr_kokaa
- Maniac
banuiesc ca erai in mers .. ce ai avut cu frana de mina? mai functioneaza ?cosminnuss scrie:Avariile nu se aprind doar atunci cand apesi pe frana de picior. Spre exemplu eu am tras frana de mana si mi s-au aprins avariile.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Deci aseara mi-a iesit un skodist imputit cu o octavia 2 tdi+nos in fata (el s-a asigurat daca nu vine ceva de sus si de pe cimp, din spate nu, asa ca a dat sa intoarca), aveam vreo 110Kmph si am frinat pina pe la 25, s-au aprins avariile, claxonul din dreapta prevestea incendii, furtuni si tsunami, si de atunci imi scritiie frinele fix ca la masinile de wrc. Cred ca alea de pe spate scirtiie asa, mai ales cind le apas foarte usor (ca eu numai usor le apas de obicei). Evident, de cele mai multe ori sint in preajma trecerilor de pietoni si pietonii ori se opresc sa vada ce e cu tir-ul ala care vine spre ei, ori o iau la fuga crezind ca e un nou tip de claxon sau ceva.
Am incetat de mult sa ma mai rusinez, cine stie ce poate masina asta - bine, cine nu sa ramina la "germanele" lui preferate de ckt.
Am incetat de mult sa ma mai rusinez, cine stie ce poate masina asta - bine, cine nu sa ramina la "germanele" lui preferate de ckt.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Mr_kokaa
- Maniac
asta e drumul e plin de gropi si de prosti care dorm pe el !!!
parca pe mine m a invatat instructorul sa fiu preventiv .. in zilele de azi ... in circulatia din Bucuresti ce spui tu se intimpla odata la 3 zile
bafta !
parca pe mine m a invatat instructorul sa fiu preventiv .. in zilele de azi ... in circulatia din Bucuresti ce spui tu se intimpla odata la 3 zile
bafta !
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
In mers eram... ma jucam doar. De ce sa nu mai mearga?Mr_kokaa scrie: banuiesc ca erai in mers .. ce ai avut cu frana de mina? mai functioneaza ?
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Eram in afara localitatii... iar daca asfaltul ar fi avut gropi azi va povesteam astea din spatele monitorului cu ochii vineti de la airbag. Oricum, nu inteleg de ce au inceput sa scritiie dupa frina aia violenta, care nu echivaleaza cu mai mult de alte 3 frine mai bruste prin oras (totul a durat foarte putin, sub 2 secunde, iar frina a fost cam pe 35-40m maxim).Mr_kokaa scrie:parca pe mine m a invatat instructorul sa fiu preventiv .. in zilele de azi ... in circulatia din Bucuresti ce spui tu se intimpla odata la 3 zile
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- Mihay
- Supermoderator
daca nu mi se intampla faze d`astea dimineata cand ma duc la serviciu nu ma simt bine
neaparat trebuie sa ma cert cu careva de cele mai multe ori din cauza lor
sa mor eu dimineata este ca la raliu daca nu vrei sa intarzii . eu de exemplu trebuie sa ajung la ora 8 de la Auchan la Pta.Constitutiei si plec cel tarziu la 7 si 10. daca plec la si 15 nici nu mai ies dintre blocuri.