Frane C4

PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

avariile se cupleaza singure in anumite conditii de apasare a pedalei (nu am reusit sa imi dau seama ce si cum ptr ca eram prea ocupat sa nu fac garaj portbagajul celui din fata)
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Daca intra ABS-ul mai mult timp.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

avarile nu intra
la franare puternica ...
stopurile de frana se aprind mai tare si clipesc intermitent !
asa stiu io
ca de vazut ... nu le am vazut nici in oglinda ! :lol: :)
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Se aprind si avariile.
Eu am franat cu pedala la fund de pe la 140 kmh ca sa reusesc sa le aprind.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
sebi

Mesaj de sebi »

nu are legatura abs-ul. poti sa franezi brusc de la 160 pe asfalt curat fara sa intre abs-ul. atunci considera ca nu e necesara sa puna avariile? la prima zapada cand nu aveam cauciucurile de iarna franam numai cu abs-ul si nu intrau. si dura mult pana ma opream (3-4 sec)
am testat acuma pt ca eram curios si aveam 110 aprox pe asfalt curat, abs a intrat f putin pt ca frana a tinut f bine fara sa se blocheze rotile si s-au aprins avariile.
se aprind in functie de forta de decelerare. nu stiu cum se numeste apartul ala care masoara g-urile dar presupun ca asta e instalat pe masina.
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Avariile nu se aprind doar atunci cand apesi pe frana de picior. Spre exemplu eu am tras frana de mana si mi s-au aprins avariile.
Cred ca totul tine de decelerare
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

cosminnuss scrie:Avariile nu se aprind doar atunci cand apesi pe frana de picior. Spre exemplu eu am tras frana de mana si mi s-au aprins avariile.
Cred ca totul tine de decelerare
banuiesc ca erai in mers .. ce ai avut cu frana de mina? mai functioneaza ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Deci aseara mi-a iesit un skodist imputit cu o octavia 2 tdi+nos in fata (el s-a asigurat daca nu vine ceva de sus si de pe cimp, din spate nu, asa ca a dat sa intoarca), aveam vreo 110Kmph si am frinat pina pe la 25, s-au aprins avariile, claxonul din dreapta prevestea incendii, furtuni si tsunami, si de atunci imi scritiie frinele fix ca la masinile de wrc. Cred ca alea de pe spate scirtiie asa, mai ales cind le apas foarte usor (ca eu numai usor le apas de obicei). Evident, de cele mai multe ori sint in preajma trecerilor de pietoni si pietonii ori se opresc sa vada ce e cu tir-ul ala care vine spre ei, ori o iau la fuga crezind ca e un nou tip de claxon sau ceva.
Am incetat de mult sa ma mai rusinez, cine stie ce poate masina asta - bine, cine nu sa ramina la "germanele" lui preferate de ckt.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

asta e drumul e plin de gropi si de prosti care dorm pe el !!!
parca pe mine m a invatat instructorul sa fiu preventiv .. in zilele de azi ... in circulatia din Bucuresti ce spui tu se intimpla odata la 3 zile

bafta !
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Mr_kokaa scrie: banuiesc ca erai in mers .. ce ai avut cu frana de mina? mai functioneaza ?
In mers eram... ma jucam doar. De ce sa nu mai mearga? :)
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Mr_kokaa scrie:parca pe mine m a invatat instructorul sa fiu preventiv .. in zilele de azi ... in circulatia din Bucuresti ce spui tu se intimpla odata la 3 zile
Eram in afara localitatii... iar daca asfaltul ar fi avut gropi azi va povesteam astea din spatele monitorului cu ochii vineti de la airbag. Oricum, nu inteleg de ce au inceput sa scritiie dupa frina aia violenta, care nu echivaleaza cu mai mult de alte 3 frine mai bruste prin oras (totul a durat foarte putin, sub 2 secunde, iar frina a fost cam pe 35-40m maxim).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

daca nu mi se intampla faze d`astea dimineata cand ma duc la serviciu nu ma simt bine :lol: neaparat trebuie sa ma cert cu careva de cele mai multe ori din cauza lor :D sa mor eu dimineata este ca la raliu daca nu vrei sa intarzii . eu de exemplu trebuie sa ajung la ora 8 de la Auchan la Pta.Constitutiei si plec cel tarziu la 7 si 10. daca plec la si 15 nici nu mai ies dintre blocuri. :wink:
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”