C4 Coupe. Ajutati-ma sa ma hotarasc 100%

Scrie răspuns
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Lisa ... spermatozoidul este cel care stabileste sexul fatului ....(al viitorului copil ) asa ca nu mai fi asa de sigura ca o sa ai baiat .

Exista mai nou niste procedee ...prim care poti sa ridici procentul ca viitorul tau copil sa fie baiat ...o sa iti explic alta data , nu stric topicul omului cu ..prostiile mele

Revenind .... deci ?? ce masina
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

Bai aditza bai... au pierdut un membru infocat astia de pe VWForum cu tine... conduci tu C4, dar in inima ai un Golf 2.0 TDI, nu-i asa?
Ce p#&@ mea iti place la linia bordului la masinile nemtesti nu inteleg... sunt cat se poate de neinteresante...
Cat despre Focus... este carutza pe langa C4... conduce frate-miu unul cu motor de 1.6 pe benzina si dotari similare
cu C4 Champion... in afara de directia precisa si sasiul de exceptie, este carutza-carutza...
Dupa ce m-am dat ceva timp cu Focus-ul, cand m-am urcat in C4 am crezut ca am schimbat clasa (upwards of course)... :P

PS: Si da, Focus are un sasiu de exceptie si o directie mai precisa decat C4, insa diferentele sunt fine, raportat la C4,
doar faci non-stop performance driving beneficiezi de aceste avantaje minore...
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Eu cand am fost recent la serviceul din suceava, am fost cu masina lor demo car, un c4 picasso ( ala mic nu grande).In primul rand finisajele la caroserie mult superioare c4, interiorul la fel , volanul se misca mult mai usor ca la c4 in spate nu face zgomot la gropi, si motorul hdi de 110 cp este incredibil de rapid, avand in vedere ca masina cantareste 1400kg.Eu am stat pe scaunele din spate si la 100 la ora aveam senzatia ca merg cu 60 si vroiam sa-i spun baiatului de la volan sa mearga si el macar cu 100...pur si simplu nu se simte ca merge masina aia(coportament rutier impecabil).In ciuda problemelor pe care le am cu c4, vreau sa spun ca picasso este alta masina.Daca nu era monovolum eu as fi cumparat-o.Este peste ford c-max si sa nu mai zicem de VW touran.Hell pana si top gear o lauda si e pe locul 1!!! In schimb este si cea mai scumpa dintre toate.Probabil ca nu mai sunt aduse masini de est :)
stevey

Mesaj de stevey »

Asa..uitasem...Berlina sau coupe: la coupe din pacate mie mi se pare un pic de dezavantaj.Este interesanta, dar in timp se va devaloriza ca forma foarte mult, deja cam este, vei avea probleme la vanzare, coeficientul aerodinamic este un pic mai mare ca la berlina si din cate am inteles este mai sensibila.Oricum mie imi plac amandoua si sincer nu as face diferenta decat daca ar fi ceva ce m-ar incomoda.
In legatura cu ford daca vei merge in Italia vei primi raspuns de genul "ford masini proaste".Ciudat dar asta e...eu mi-am luat masina asta tocmai pentru ca stiam ca erau facute cu ford (altfel nici nu ma gandeam).Poate veti rade dar acolo marca apreciata pe langa cele italiene logic, dupa cum am mai spus, este citroien si in general marcile de lux nemtesti.
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

de ce zici ca berlina are un Cx mai mic?
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
gusti
The man with the C4

Mesaj de gusti »

COUPE-ul are CX 0.28 care este mai mic ca al berlinei ...
Citroen C4 1.6i 110cv Jaune Scott pachet VTR plus
B 52 NPO
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

alesul scrie:
Adrian scrie:Se merita C4, daca ai 13.600 cash, nu vrei SH, vrei benzina, si.. Cam atat..

Vezi ca la Pejo, e oferta cu reducere 2025 de euro DDP.. Iei un diesel la 15200-15500!
aolo, ce masina e si pejo-ul asta - 307 - luna asta se iau ultimele comenzi pt ea ca apare 308..deci gandeste-te de doua ori inainte de a duce la pejo(s).
Eu am dat pe c4-ul din semnatura 15.6000 - deci tot aia!
Adrian scrie:
De la 15.000 in sus, te gandesti la Focus - punte independenta spate, fara zgomot la gropi, pozitie la volan redusa, linia bordului ca la masinile nemtesti!
oupz, ford ce are motor(diezel) de pejo(s) si de citroen. Cate probleme am auzit cu masinutza asta mai bine pas...

si inca ceva. discurile pe spate, la ford costa inca vreo 400 de euro extra!
Alege cu inima, ea nu minte! daca nu alegi cu inima la varsta asta, atunci cand??!
PS: recomand culoare alb!

Pentru cineva care nu conteaza ca vine un model nou, cum ar fi un familist, nu prea conteaza.. Sa fie ieftin, fiabil si sa consume putin!

Discurile pe spate la Ford, optionale = ESP! Asta sa stii si tu a fost singurul motiv pentru care nu mi-am luat Focus! NU vroiam ESP, dar vroiam discuri! Si mi-am luat C4!

Si tot pentru cultura noastra generala, o masina franeaza 80% cu partea din fata, asa ca tamburii aia nu sunt chiar asa praf.. Singurul motiv ar fi ca nu arata bine cu jante pe 17! Atat!

Sincer, nu merita C4... Acum am vazut ca e 13.499Euro, COupe, 1.6i Eu am dat 14.425E! :cry:

O masina care imi place la nebunie mai nou, e noul Bravo! Ca pret de intrare e FOARTE scump, dar versiunea Sport, cu jante pe 17, elemente sport etc... costa un pic peste 18k! Si este si T-jet 150caluti cu 260nM!
Si daca incepeti sa ziceti de Fiat ca e proasta si se strica, puteti sa tipati ca eu nu va ascult! Am un Punto Classic, luat de nou, cu 40k km, 1.2 60 de cai, care NU a avut nici o problema majora! Dau cu ea in gropi, merg in 6000RPM zilnic si nu bate, nu scartaie, nimic... O bijuterie de masina!
Si am avut un consum pe ultimii 2000km, NUMAI in oras, 7.6l/100km.. Spun NUMAI in oras, caci in afara si seara, folosesc C4! Iar in conditiile astea, cu el am 8.4l/100km, pe ultimii 6000km!

Ma bate rau gandul la Bravo! Chiar si 1.9JTD 150cai, dar o versiune mai putin dotata!
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

Adrian fiatul Bravo este extrem de scump dupa parerea mea ; exhiparea cea mai tare cu 19 j 150 CP costa 23300 DDP verifica linkul

modelul de 120 CP diesel active - costa 19340 DDP ENORM de mult ...

http://www.fiat.com.ro/configurator_pas1.php?model=26

-cred ca e o greseala a site-ului , daca dai click pe pretul CIP iti arata pretul DDP care e enorm de mare , daca iei calculatorul si adaugi TVA 1,19 ..vezi ca nu corespund cu preturile ddp afisate de site-ul lor
stevey

Mesaj de stevey »

Berlina are Cx de 0.28 iar coupe 0.29 si s-a mai discutat problema.Datorita taieturii pe care o are coupeul in spate formeaza un gol de aer sau ceva de genul.
Apropo am gasit si unde se discuta topicul asta pe club citroen cat si filmuletul:
http://video.google.com/videoplay?docid ... citroen+c4

topic : http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... c&start=15
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Mesaj de Lisa »

adrian...la 18k iti iei leon...iti iei golf...la naiba k iti iei alfa 147 1.6 105 cp ce-i drept poate nu cu toate optionalele. fiat nu merita banii... mie mi-a placut la nebunie fiat stilo. cate ai mai vazut prin oras? intr-o vreme era plin de stilo. masinile italienesti sunt f frumoase (unele dintre ele) insa nu sunt suficient de fiabile.
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

Alfa romeo - este fffff aratoasa , e misto rau , DAR plina de probleme (am un amic care a stat 6 luni intr-un an cu masina in service ca se uitau ca boii la ea si nu stiau ce are ) .

fiat - are aceeasi reputatie , DAR mai exista si exceptii tata a avut un fiat ,care acuma e la unchiul meu si vreau sa spun ca a ajuns la 200.000 km si merge in continuare ... e de noroc

Intrebare ptr cel care a deschis topicul , cati bani ai ?? DDP
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Lisa scrie:adrian...la 18k iti iei leon...iti iei golf...la naiba k iti iei alfa 147 1.6 105 cp ce-i drept poate nu cu toate optionalele. fiat nu merita banii... mie mi-a placut la nebunie fiat stilo. cate ai mai vazut prin oras? intr-o vreme era plin de stilo. masinile italienesti sunt f frumoase (unele dintre ele) insa nu sunt suficient de fiabile.
Golf nu mi-as lua nici daca m-ar ruga cineva sa il iau.. E plin de Golf, o masina atat de comuna, ca si Megane sau Logan! Leon - Golf pe dedesupt, dar mult mai scump!

Bravo 1.9 Multijet Dynamic 150 18.074euro DDP.. Eu nu stiu unde va uitati.. Si vine cu volan de piele, clima duala, Mp3, si pentru inca 343 de euro ii pui si jante pe 17! Deci nu prea ai ce discuta la pretul asta...

http://www.fiatbravo.ro/Cataloghi/Bravo_catalogo.pdf
http://www.fiatbravo.ro/Cataloghi/carac ... ehnice.pdf
DMX scrie:Adrian fiatul Bravo este extrem de scump dupa parerea mea ; exhiparea cea mai tare cu 19 j 150 CP costa 23300 DDP verifica linkul

modelul de 120 CP diesel active - costa 19340 DDP ENORM de mult ...

http://www.fiat.com.ro/configurator_pas1.php?model=26

-cred ca e o greseala a site-ului , daca dai click pe pretul CIP iti arata pretul DDP care e enorm de mare , daca iei calculatorul si adaugi TVA 1,19 ..vezi ca nu corespund cu preturile ddp afisate de site-ul lor
Barbate, esti dezinformat... Bravo 150Multijet Sport, full, cel mai scump e FIX 19.576 DDP - adicalea cu totu.. :error:
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Mesaj de Lisa »

adrian...ti-am doar cateva exemple in 18.000eur. cat de comun e golful stim cu toti. eu am zis doar k masinile italienesti au reputatie de masini nu foarte fiabile.
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

dar arata ale naibii de bine .... si cu putin noroc ....poate nu ai probleme
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Sunteti cam pe langa subiect...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Sfaturi achizitie Citroen C4”