1.6 110 cai sau 1.4 75 de cai
-
enacheedi
- Numar Inmatriculare: B-16-KCA
- HaPPy
- "PIAR"
revin la A3-ul de care vorbeam.... C4-ul meu i-a dat clasa!!! GO C4 - 1.6 110 !!!Bogdan scrie:A3 de 105CP nu e chiar asa fasnet!! Am incercat si eu unul, si se ducea in fata intr-adevar dar nu ceva de speriat. Un 1.6 110CP il lasa rau de tot in urma..
Daca are cuplul la turatii mai joase, e suficient sa iti dea senzatia ca se infige mai bine..
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala 
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
si ce are el deosebit?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-1.6 de 110 CP ...am avut ocazia sa-l conduc prin bunavointa cuiva de aici (nu dau nume ) si sincer ma asteptam la mai mult de la el
-cu kalosul meu care are 1.4 si 94 CP la 5800 rpm am 170 km/h intr-a IV , la C4 intr-a IV pe la 150-165 km/h mi s-a inrosit ecranul (in aceleasi conditii pe acelasi drum A2)
-ca stabilitate , kalosul meu isi ia usor zborul , in timp ce la C4 am mers cu 180-190 km/h fara sa-mi fie frica ca-mi iau zborul
- viteza maxima 195 km/h atinsa destul de greu , si cu pedala calcata la MAXIM (infitpa in podea )
-depinde foarte mult si de greutatea masinii , eu zic ca fac in linie drepta un C4 de 110 CP (linuta) si sunt dispus sa ma dau cu un c4 ,nu de alta DAR chiar sunt curios !!!
-cu kalosul meu care are 1.4 si 94 CP la 5800 rpm am 170 km/h intr-a IV , la C4 intr-a IV pe la 150-165 km/h mi s-a inrosit ecranul (in aceleasi conditii pe acelasi drum A2)
-ca stabilitate , kalosul meu isi ia usor zborul , in timp ce la C4 am mers cu 180-190 km/h fara sa-mi fie frica ca-mi iau zborul
- viteza maxima 195 km/h atinsa destul de greu , si cu pedala calcata la MAXIM (infitpa in podea )
-depinde foarte mult si de greutatea masinii , eu zic ca fac in linie drepta un C4 de 110 CP (linuta) si sunt dispus sa ma dau cu un c4 ,nu de alta DAR chiar sunt curios !!!
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
deci m-am dat cu golf4 2l benzina si am stat cu el la umar
m-am dat cu passat 130cp TDI si iar am stat la umar (mai aveam io initiativa, mai avea elinitiativa)
m-am oprit la 120kmh, fiindu-mi frica noaptea pe strazi cu trafic si vezna (cu faza lunga cu tot)..totusi erau trceri, si blocuri si daca sarea unu in fata mea (lasasem pasatul in spate) il spulberam...
anyaway...o sa incerc sa ma filmez la 0-100 sa vad ce pot
m-am dat cu passat 130cp TDI si iar am stat la umar (mai aveam io initiativa, mai avea elinitiativa)
m-am oprit la 120kmh, fiindu-mi frica noaptea pe strazi cu trafic si vezna (cu faza lunga cu tot)..totusi erau trceri, si blocuri si daca sarea unu in fata mea (lasasem pasatul in spate) il spulberam...
anyaway...o sa incerc sa ma filmez la 0-100 sa vad ce pot
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
M-am dat si io cu un tdi 131 si l-am facut, dar nu si la plecare de pe loc.
M-am mai dat si cu un ursulet si la a treia am trecut pe langa el ca trenul prin halta. recunosc ca nu stiu ce motor avea masina si nici daca at cand io am dat a iii a, el a mai tras de masina, dar cand am plecat de la semafor se infiripase ceva intre noi
M-am mai dat si cu un ursulet si la a treia am trecut pe langa el ca trenul prin halta. recunosc ca nu stiu ce motor avea masina si nici daca at cand io am dat a iii a, el a mai tras de masina, dar cand am plecat de la semafor se infiripase ceva intre noi
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Mah sa nu va mai aud ca faceti passaturi de 131CP...ziceti exact conditiile in care ati facut o astfel de masina, ca daca e pe bune treaba nu misca C4-ul in fata lui!! Asa prin oras mers deamboulea, fac si io 100 de masini mai puternice ca a mea!
@DMX .. pe 400m ti-o iei de la 110CP! M-am dat io cu Kalos de 94 CP, si m-a cam lasat in urma, nu mult dar m-a lasat!! (2 din 3)
@DMX .. pe 400m ti-o iei de la 110CP! M-am dat io cu Kalos de 94 CP, si m-a cam lasat in urma, nu mult dar m-a lasat!! (2 din 3)
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- Tomita
- cre8or
in cursa cu pasatul io eram pe linia 2 (cica se dadea o laguna2 dci la el)
ala a ratat startul si io eram umbra la pasat, si am intrat in paralel cu el si l-am prins din urma...si apoi a urmat un start lansat (a trebuit sa incetinim la un radar fix) si l-am facut....oricum am da-o nu se astepta sa stau cu el la umar, dar sa ii mai iau si fata
cica am avut tupeu sa ma dau cu un crossfire cabrio (modelul de baza de ~200cp) io ma chinuiam sa tin de el. mi-a dat flit cu tr1...dar oricum omul se distra...si asta a fost placut. nu m-a scuipat (sa zicem) cu "stiftul" meu...avea si o blonda buna in dreapta
cica am avut tupeu sa ma dau cu un crossfire cabrio (modelul de baza de ~200cp) io ma chinuiam sa tin de el. mi-a dat flit cu tr1...dar oricum omul se distra...si asta a fost placut. nu m-a scuipat (sa zicem) cu "stiftul" meu...avea si o blonda buna in dreapta
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
sa inteleg ca tu te dai si la un ferrari daca vezi pe strada?? 
Putina lume se poate lauda cu asta
Putina lume se poate lauda cu asta
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
- Tomita
- cre8or
pai si ce...nu ma dau cu el sa il fac logic, dar un sprint ad hoc e placut oricand...pasiunea de masini nu are liminte. intrii in vb cu respectivul, mai schimbi o parere...
-
aden
110 CP???
Sal all.
Ca viitor posesor de C4 am descoperit acest forum si tre sa recunosc ca imi place f mult...
Referitor la acest topic mi s-a parut f interesant pt ca am fost sambata la ATS baneasa sa fac un test drive cu un C4 benzina 1.6 110 cp si vreau sa va spun ca am ramas cam dezamagit un pic...
Ca masina puternica am mai condus un Megane sedan din 2002 1.9 motorina 120 cp. Diferenta este ENORMA!!! Si ce imi spune tipa de la vanzari? Daca ai testa un C4 pe motorina ai ramane cu gura cascata DIFERENTA ESTE DE LA CER LA PAMANT. WTF? De cand au intrecut dieselurile benzina? Eu imi iau benzina tocmai ca vreau putere si descopar ca sunt mai slabe? Nu pot sa spun ca e o parere oficiala, abia am un an de condus, dar parca nu a mers cum ma asteptam. Voi nu ati avut impresia asta?
P.S: Masina nu era noua, cica a fost a angajatilor (asa k nu era in rodaj)
Ca viitor posesor de C4 am descoperit acest forum si tre sa recunosc ca imi place f mult...
Referitor la acest topic mi s-a parut f interesant pt ca am fost sambata la ATS baneasa sa fac un test drive cu un C4 benzina 1.6 110 cp si vreau sa va spun ca am ramas cam dezamagit un pic...
Ca masina puternica am mai condus un Megane sedan din 2002 1.9 motorina 120 cp. Diferenta este ENORMA!!! Si ce imi spune tipa de la vanzari? Daca ai testa un C4 pe motorina ai ramane cu gura cascata DIFERENTA ESTE DE LA CER LA PAMANT. WTF? De cand au intrecut dieselurile benzina? Eu imi iau benzina tocmai ca vreau putere si descopar ca sunt mai slabe? Nu pot sa spun ca e o parere oficiala, abia am un an de condus, dar parca nu a mers cum ma asteptam. Voi nu ati avut impresia asta?
P.S: Masina nu era noua, cica a fost a angajatilor (asa k nu era in rodaj)