kit turbo C4

Chiptuning, filtre, evacuari, admisii,suspensii etc
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Re: kit turbo C4

Mesaj de mituc »

dupa turbare masina ramine utilizabila pe strada. Insa deja daca o duci in 300cp destinatia ei e clara. Daca sa zicem te costa 5k EUR sa pui turbo calculele sint simple: ce-ti iei cu 5k EUR + banii pe care i-ai obtine din vinzarea masinii in acel moment? Asta fara sa socotim bataia de cap care poata sa apara in urma tuning-ului. Daca raspunsul este "nimic de o putere si performante apropiate iar cu problemele ma impac, sint resemnat" atunci merita. Daca ai mai multi bani de zvirlit dupa ciini cu ei (ca practic acolo sint banii "dumneavoastra" din tuning, fie el vizual, usor functional sau de performanta) atunci e posibil sa merite sa-ti iei "altceva".
Deja fiecare poate decide cumva in functie de ce vrea.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
white wizard
The Annoying Thing

Mesaj de white wizard »

...o da-ti in barci rau de tot!!!
C4 1.6 16v VTR
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Ca s-o faci de 300cp sigur nu te va costa doar 5000 euro, ci mult mai mult, cred ca dublu. Si sincer nici nu cred ca va reusi cineva s-o faca; nu ai unde si nici nu sunt precedente. Asa ca numai un inconstient cu bani ar incerca,pt ca riscul sa iasa un mare kk, e foarte ridicat. Poate in alta tara.... :roll:
Iar o masina pana in 200 cp, sa zicem150-170,gasesti chiar la Citroen, dar si la altii. Cu ce iei pe C4, la care adaugi 5-6000 euro gasesti un VTS sh (eu am gasit,15000euro-12000 km) si macar are putere de la mama ei. Si exista si multe alte variante la putere asemanatoare.
Asa ca e interesanta discutia despre kitul turbo dar, doar la nivel teoretic. :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Pai 320cp ar fi 11k EUR, scrie in pagina anterioara (deci da, mai mult de 5k EUR).
Cit despre VTS atunci da, este tocmai ce-ti spuneam 2 post-uri mai sus.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Doc
Marca si model masina: Mitsubishi Lancer Evolution X

Mesaj de Doc »

Altii baga 15.000e intr-o masina cu motor deja turbo ca sa scoata in plus 100-150cp si voi vreti deja 300CP pe un parlit de 1.6i? V-ati gandit oare cat motoare si cutii se vor sparge?

Mai bine incercati un supercharger e mult mai safe pentru motoarele voastre.
Mitsubishi Lancer Evolution X
Chiptuning si anulare FAP Citroen - detalii in PM | Anulare Filtru Particule | www.obdtuning.ro
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Lasa ca alti baga 10.000 E intr-un motor aspirat pentru doar 80-100 Cp ca sa-l mentina aspirat
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Doc scrie:Altii baga 15.000e intr-o masina cu motor deja turbo ca sa scoata in plus 100-150cp si voi vreti deja 300CP pe un parlit de 1.6i? V-ati gandit oare cat motoare si cutii se vor sparge?

Mai bine incercati un supercharger e mult mai safe pentru motoarele voastre.
Nu or fi multe 1.8 T cu 300-350 CP in Romania cu interne stock care fac zeci de mii de km anual si nu le crapa nimic.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
Doc
Marca si model masina: Mitsubishi Lancer Evolution X

Mesaj de Doc »

Asta stii tu, dar sunt putini aia care spun cand le crapa ceva la masina. Eu stiu destule 1.8T care au crapat. De asemenea nu prea iei in considerare ca un motor turbo de la mama lui este ramforsat fata de unul aspirat.
Mitsubishi Lancer Evolution X
Chiptuning si anulare FAP Citroen - detalii in PM | Anulare Filtru Particule | www.obdtuning.ro
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Doc scrie: .....Mai bine incercati un supercharger e mult mai safe pentru motoarele voastre.
Poti sa detaliezi putin? La noi a mai facut cineva asa ceva,nu neaparat la C4 ?
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

S-ar putea sa apara prin primavara cateva Type-Ruri cu asa ceva.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Nu este ramforsat, este mai bine izolat, gen garnitura de-aia speciala la chiuloasa.
IceRidder
Uichi Sec
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR

Mesaj de IceRidder »

nu stiu daca merita sa pui turbo. adik pentru drumurile si bizonii care sunt la noi pana in 200 de cai este suficient.
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Shadow scrie:Lasa ca alti baga 10.000 E intr-un motor aspirat pentru doar 80-100 Cp ca sa-l mentina aspirat
Touche! (sper ca am franceza la mine) :ok :ok :ok

PS (pentru cei care nu stiu): un hondata (care fara ajutor..iti creste puterea la CTR cu vreo 15-20 CP - doc ne poate confirma/infirma- dar iti coboara VTEC pe la 300) costa doar vreo 750 de Euro...

DOC, ar intra la noi un JRSC C15-60 ?
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Doc scrie:Asta stii tu, dar sunt putini aia care spun cand le crapa ceva la masina. Eu stiu destule 1.8T care au crapat. De asemenea nu prea iei in considerare ca un motor turbo de la mama lui este ramforsat fata de unul aspirat.
Eu nu vorbesc din filmele cu politisti texani, vorbesc de prieteni pe care ii stiu bine si stiu masinile respective, pot sa iti zic ca una este 4x4 si cate plecari si-a luat masina aia si cum s-a mers cu ea nu vrei sa stii, singurele probleme pe care le-a avut au fost sincroanele din cutia de viteze, omul schimba ft agresiv(are urme de pumn pe bord) si are short shift, si momentan softul cred, care da balarii ca masina merge impecabil dar nu pleaca cum trebuie. Alta este dauna totala acum si singura problema pe care a avut-o a fost ca dupa niste experimente nereusite a ars un ECU si daca mai vrei iti mai pot da inca 2 exemple de cunostinte mai indepartate asa ca stiu cu ce se mananca acel 1.8 T.

Cat priveste ranforsarile explica-mi si mie cu ce e mai bun unul cu piese de performanta si unul "ranforsat".
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

se refera la bloc cred.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Scrie răspuns

Înapoi la “Performance Tuning”