CJ 13 WDV doar alb si negru
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- caraman
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
- Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV
Re: CJ 13 WDV doar alb si negru
Sincer ma gandeam la o banda dubla adeziva pe margini, cat sa nu se traga, dar in cazul in care observ vrio miscare le lipesc. Ce recomanzi, prenandez??
Momentan stau destul de fixe, si nici nu prea-mi dau seama cum s-ar putea misaca daca nu am treaba decat daca pun cotul pe partea de jos?!
Momentan stau destul de fixe, si nici nu prea-mi dau seama cum s-ar putea misaca daca nu am treaba decat daca pun cotul pe partea de jos?!
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
prenadez!
eu am schimbat pielea de 2 ori....de fiecare data nu am intampinat nici o problema in a le inlocui.
eu am schimbat pielea de 2 ori....de fiecare data nu am intampinat nici o problema in a le inlocui.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Caraman daca ti-e stropit si plasticul ala e garnitura de etansarea a injectorului, scapa compresie pe linga si de aia stropeste in sus. Remedierea e inlocuirea saibei aleia de cupru.
- caraman
Din cate am vazut pe service.citroen nu gasesc garnitura aia de cupru! Gasesc la un service gen bosch diesel? Ma gandeam sa trec pe la Premium Auto Service, stiti ceva de ei?
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Cum sa nu gasesti pe service.citroen.

Componenta 7. Sint 2 tipuri de saibe, normale si cu cota de reparatie care sint o idee mai groase. Nu stiu sigur pt ce sint acea cota de reparatie dar tind sa cred ca e pt chiuloasele rectificate. Daca nu ai asa ceva o iei pe prima 198185 pret 18.95 RON. Daca te intereseaza si cealalta are codul 198173 si pretul de 24.71 RON, dar e mai groasa cu 0.4 mm.

Componenta 7. Sint 2 tipuri de saibe, normale si cu cota de reparatie care sint o idee mai groase. Nu stiu sigur pt ce sint acea cota de reparatie dar tind sa cred ca e pt chiuloasele rectificate. Daca nu ai asa ceva o iei pe prima 198185 pret 18.95 RON. Daca te intereseaza si cealalta are codul 198173 si pretul de 24.71 RON, dar e mai groasa cu 0.4 mm.
- caraman
19 lei ii una, din cate-mi dau seama; si cred ca trebuie schimbate toate, nu?
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Daca restul sint etanse nu trebuie schimbate. Daca vrei sa scoti toate injectoarele trebuie inlocuite neaparat acele saibe.
- caraman
Atunci o sa merg pe incercate, le schimb de pe injectorul 3 si 4, si vad cum se comporta!!
Oare operatia asta e musai de facut la service?! sau poate fi facuta si in garaj?
Oare operatia asta e musai de facut la service?! sau poate fi facuta si in garaj?
- caraman
Sa vin si cu ceva noutati....
Dupa ce am spalat masina am observat ca am destul de multe puncte de negru, nu se duceau nici cu diluant, cel de la spalatorie a mai incercat cateva solutii de curatat dar, fara rezultat.
Am analizat toata caroseria si nu stiu de unde, dar erau destul de multe puncte parca de rugina, altele de la asfalt proaspat - primul lucru care mi-a picat sub maina a fost o solutie de curatat vasele de inox, gen ciff, care are ceva particule fine in el. Am frecat ceva la ele, dar punctele s-au dus!! Zici ca am facut polish manual
Dupa ce am spalat masina am observat ca am destul de multe puncte de negru, nu se duceau nici cu diluant, cel de la spalatorie a mai incercat cateva solutii de curatat dar, fara rezultat.
Am analizat toata caroseria si nu stiu de unde, dar erau destul de multe puncte parca de rugina, altele de la asfalt proaspat - primul lucru care mi-a picat sub maina a fost o solutie de curatat vasele de inox, gen ciff, care are ceva particule fine in el. Am frecat ceva la ele, dar punctele s-au dus!! Zici ca am facut polish manual
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
In garaj nu prea poti face aceasta operatiune. Ai putea daca ti-ar iesi injectoarele usor, dar e ceva foarte des intilnit ca se fie intepenite injectoarele in chiuloasa tocmai datorita spalarii, se mai pune si motorina cu gaze de ardere si se intepeneste de dracu il ia.
- caraman
Zilele Clujului is cu beneficii...m-am intalnit cu un prieten, am discutat de problema si merg sa o rezolv la el la service, cica ma asteapta luni, plus un discount de 10% pentru piese si manopera.
O sa revin cu detalii.
I-mi dau comanda si de O-ringul ala de volvo.
O sa revin cu detalii.
I-mi dau comanda si de O-ringul ala de volvo.
- caraman
Nu am mai scris de ceva vreme,
"Francesca" - asta e dezmierdarea data de sotie, astazi vine cu un nou look

Grilele vopsite dupa codul de culoare a masinii, dar bineinteles, lacul e proaspat, nu de 5 ani ca pe masina!!
Plafonul colantat de mine cu oracal negru lucios!

"Francesca" - asta e dezmierdarea data de sotie, astazi vine cu un nou look

Grilele vopsite dupa codul de culoare a masinii, dar bineinteles, lacul e proaspat, nu de 5 ani ca pe masina!!
Plafonul colantat de mine cu oracal negru lucios!

- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
- caraman
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Ceva frumos