"Weekend-ul ce a trecut a marcat intalnirea nationala clubc4.ro, ce a avut loc la Medias."

se loveste si n`are nimic?? ah stiu...film indian1/2campioanei scrie:... "cascadoarea"= diana![]()
![]()
N-am adus-o pt ca nu am reusit sa-i personalizez si ei un tricou...deci nu ar fi fost din aceeasi povesteMihay scrie:n-ai adus si tu maimutza
Monica, stie Alex ca te folosesti de useru lui? De ce nu-ti faci si tu unu?alex82 scrie:se loveste si n`are nimic?? ah stiu...film indian1/2campioanei scrie:... "cascadoarea"= diana![]()
![]()
![]()
![]()

nu nu1/2campioanei scrie: Monica, stie Alex ca te folosesti de useru lui? De ce nu-ti faci si tu unu?
Ai nevoie de vreo sugestie?
Ai dreptate, Maria.....ar trebui sa ne exprimam nemultzumirile....shi sa gasim o modalitate de protest......da' tot nuh vor scapa de noi la urmatoarele intalniri...1/2campioanei scrie:Da,,, foarte dragut a fost totul la nenea Binder,,,,, mai putin faptul ca Binderii nostri au fost prea ocupati cu pokerul si nu au avut dorinta sa mimeze alaturi de noi, asadar ne-am impartit in 2 tabere una mai galagioasa ca cealalta.
![]()
@ bibi jupanitz.."deja cateva cuvinte pt mima de la urmatoarele intalniri sunt "uichi" si "sec" acum sa vedem cine cum mimeaza "....cum adica cine mimeaza, junioarele alias "cascadoarea"= diana si cum am putea uita de "stiti voi miscarea" = flory![]()
![]()
Sigur ca da, eu am fost de vina ca tu dadeai goluri la ambele porticommandorsteel scrie:.....in piscina nu s-a tinut cont de nici o regula, asa ca s-au facut la greu: faulturi, hentzuri, offside-uri.. etc, oricum pasare era de vina.....
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan pasare scrie:Sigur ca da, eu am fost de vina ca tu dadeai goluri la ambele porti
alex82 scrie:nu nu1/2campioanei scrie: Monica, stie Alex ca te folosesti de useru lui? De ce nu-ti faci si tu unu?
Ai nevoie de vreo sugestie?
![]()
chiar eu sunt...nu e Monica
si nu o las sa`si faca cont![]()
pt ca va inmultiti si ne furati clubul
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()